מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחורים- כאב בלתי נסבלמ25/03/2011
שלום,
אני בת 23 וסבלתי בעבר מטחורים כמה פעמים, אך ברגע שהייתי משתמשת במשחה (כמו פרוקטו-גליבנול) הם היו מצטמצמים והכאב היה מפסיק, בנוסף הייתי שותה שמן פארפין ליציאות קלות.
אתמול אחרי תקופה ארוכה שוב התחילו לי טחורים ובמהלך היום (אולי כי הלכתי הרבה) המצב ממש החמיר, זה הגיע לגודל גדול מתמיד, נפוח וכואב- בישיבה, בעמידה ואפילו לא ישנתי מרוב כאבים וכי לא מצאתי תנוחה שלא כואב לי בה. מרחתי את המשחה ועד עכשיו היא לא עזרה לי. מכיון שהיום יום שישי ואין לי רופא ללכת אליו רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות? והאם 3 פעמים ביום למרוח את המשחה זה בסדר? (התחלתי איתה מאתמול)
תודה רבה
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחורים- כאב בלתי נסבל - תגובה
ד''ר מרט חייקין25/03/2011קודם כל ישנם מוקדים של קופות חולים למקרים דחופים. שנית, תמשיכי משחה, אמבטיות ישיבה עם מיים פושרים, ריכוך יציאות וטיפול נגד כאבים (אקמול, אופטלגין וכדומה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טחורים- כאב בלתי נסבל
מ25/03/2011תודה רבה!
בנוסף רציתי לדעת האם זה נורמלי שמאתמול עד היום הגודל והכאב בדיוק באותו המצב ולא חל שיפור..? (למרות שימוש במשכה, שתית מים מרובה, שמירה על הגיינה וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טחורים- כאב בלתי נסבל - תגובה
ד''ר מרט חייקין25/03/2011זה יכול להיות באותו גודל גם שבוע ויותר (שוב, אם זה באמת טחור טרומבוטי ולא משהו אחר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה..
מ26/03/2011האם יש משחה אחרת שאתה יכול להמליץ לי עליה? (גם אם זה עם מרשם- אדע מה לבקש) כרגע אני משתמשת בפרוקטו-גליבנול שעזרה לי בעבר והפעם היא לא משפיעה בכלל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה אחרונה.. - תגובה
ד''ר מרט חייקין26/03/2011לא יכול להמליץ טיפול עם מרשם ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות פרוקטוגליבנול
מ28/03/2011בנוסף לקרם אני משתמשת כבר יומיים בנרות בוקר וערב ונראה לי שיש שיפור.
היום היתה לי הפרשה מהאזור (בצבע צהבהב) שנראת כאילו היא מהנר למרות שזה לא היה מיד לאחר שימוש בו
האם יכולות להיות הפרשות מהנרות..?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)