טחורים- כאב בלתי נסבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים- כאב בלתי נסבל
    מ
    25/03/2011

שלום,

אני בת 23 וסבלתי בעבר מטחורים כמה פעמים, אך ברגע שהייתי משתמשת במשחה (כמו פרוקטו-גליבנול) הם היו מצטמצמים והכאב היה מפסיק, בנוסף הייתי שותה שמן פארפין ליציאות קלות.
    אתמול אחרי תקופה ארוכה שוב התחילו לי טחורים ובמהלך היום (אולי כי הלכתי הרבה) המצב ממש החמיר, זה הגיע לגודל גדול מתמיד, נפוח וכואב- בישיבה, בעמידה ואפילו לא ישנתי מרוב כאבים וכי לא מצאתי תנוחה שלא כואב לי בה. מרחתי את המשחה ועד עכשיו היא לא עזרה לי. מכיון שהיום יום שישי ואין לי רופא ללכת אליו רציתי לדעת אם יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות? והאם 3 פעמים ביום למרוח את המשחה זה בסדר? (התחלתי איתה מאתמול)

תודה רבה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים- כאב בלתי נסבל

הוספת תגובה

• טחורים- כאב בלתי נסבל - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    25/03/2011

קודם כל ישנם מוקדים של קופות חולים למקרים דחופים. שנית, תמשיכי משחה, אמבטיות ישיבה עם מיים פושרים, ריכוך יציאות וטיפול נגד כאבים (אקמול, אופטלגין וכדומה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טחורים- כאב בלתי נסבל

מ
    25/03/2011

תודה רבה!
    בנוסף רציתי לדעת האם זה נורמלי שמאתמול עד היום הגודל והכאב בדיוק באותו המצב ולא חל שיפור..? (למרות שימוש במשכה, שתית מים מרובה, שמירה על הגיינה וכו')

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך טחורים- כאב בלתי נסבל - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    25/03/2011

זה יכול להיות באותו גודל גם שבוע ויותר (שוב, אם זה באמת טחור טרומבוטי ולא משהו אחר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה..

מ
    26/03/2011

האם יש משחה אחרת שאתה יכול להמליץ לי עליה? (גם אם זה עם מרשם- אדע מה לבקש) כרגע אני משתמשת בפרוקטו-גליבנול שעזרה לי בעבר והפעם היא לא משפיעה בכלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה אחרונה.. - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    26/03/2011

לא יכול להמליץ טיפול עם מרשם ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרות פרוקטוגליבנול

מ
    28/03/2011

בנוסף לקרם אני משתמשת כבר יומיים בנרות בוקר וערב ונראה לי שיש שיפור.
    היום היתה לי הפרשה מהאזור (בצבע צהבהב) שנראת כאילו היא מהנר למרות שזה לא היה מיד לאחר שימוש בו
    האם יכולות להיות הפרשות מהנרות..?

תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו