טחורים חיצונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חיצונים
    ה
    26/03/2011

שלום,
    אני בת 35 ולפני 9 ימים הופיעו לי טחורים חיצוניים. בעבר סבלתי מכך פעמים - בזמן סוף הריון ולאחר לידה (הפרש של שנתיים בין המקרים). טופלתי במשחה והטיפול עזר באופן מידי בשני המקרים. כיום אני נמצאת בארץ במזרח לתקופה של שנתיים. הטחורים הופיעו לאחר אימון כושר שהתחלתי לבצע לאחר זמן רב שלא עשיתי כושר. ביקרתי רופא משפחה בחו"ל שהמליץ לי להשתמש במשחת פרוקטגליבנול (שהבאתי מהארץ) וכן בכדורי dalfon 500 - שניהם במינון של 3 פעמים ביום. בניגוד לפעמים הקודמות בזמן מריחת המשחה אני חשה יותר כאבים (התכווציות) ובכלל אין הקלה בכאב. כבר 5 ימים אני מטופלת ואין כל שיפור - לא בגודל הטחורים ולא בכאב. בהמלצת הרופא אני שותה המון, מקפידה על היגיינה ואכן היציאות שלי הן רכות ויומיות. הרופא אמר שאם לא יהיה שיפור תוך שבוע אצטרך ניתוח. שאלותיי הן:
    1. האם עוד יש סיכוי שהטיפול יעזור - או שאם אין תגובה לאחר 5 ימים כנראה זה המצב?
    2. האם האופציה היחידה העומדת בפניי היא ניתוח או שיש אופציות אחרות?
    תודה מראש על התגובה
    ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים חיצונים

הוספת תגובה

• טחורים חיצונים - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    27/03/2011

קשה לומר בלי בדיקה.
    רצוי להבדק ע"י פרוקטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו