מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר ניתוח פיסורהמירית26/03/2011
שלום,
אני עברתי ביום שלישי ניתוח פיסורה - חיתוך של שריר הסוגר הפנימי משמאל, הניתוח עבר בשלום - למעשה יום למחרת, ולאחר יציאה - אין שום כאבים שום דימומים אני 4 ימים אחרי וכאילו לא היה כלום וזאת לאחר 3 חודשי סבל עם טיפולים של כל סוגי המשחות, פורמולה, אמבטיות - שום דבר לא עזר וסבלתי לאחר כל יציאה כ-10 שעות כאב בלתי נסבל.
קודם כל ברצוני ליידע את כל המתלבטים לגבי ניתוח שזה ניתוח פשוט ולא שווה לסבול כ"כ הרבה,אני עשיתי את זה לאחר חששות והתלבטויות - וממש שמחה שהכל עבר.
ועכשיו לשאלתי - אם עד היום 4 ימים אחרי, אין לי אי שליטה..זה אומר שכבר אין לי מה לדאוג או יכול להיות שזה עוד יהיה לי? ולגבי מרכך צואה אמרו לי או כף שמן פראפין ביום או נורמלקס, מה אתה ממליץ? תודה ושוב הרבה בריאות לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירית רציתי רק להגיד תודה לפני
גילי03/11/2011עומד ניתוח פיסורה בימים הקרובים ואני ממש חוששת . אין ספק שאת היחידה שהצלח להרגיע אותי ..תודה לך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגילי- כדי להוסיף עוד הרגעה
אייל05/11/2011היות ואני מכיר את החששות מהניתוח- אני עשיתי את הניתוח לאחר שנה!!! שלמה שדחיתי, כולל נסיון שנכשל לחלוטין של הזרקת בוטקס. לאחר סבל של שנה שלמה ואי תפקוד- הניתוח עצמו- כמובן לא הרגשתי כלום, ומיד (אבל מיד, לאחר שהתעוררתי) לא הרגשתי שום כאב. הכל עבר לגמרי. עשיתי את הניתוח ביום חמישי, וכבר ביום ראשון יכולתי ללכת לעבודה, אם כי הלכתי רק ביום שלישי.אגב- לאחר הניתוח מקבלים 14 ימי מחלה, ששכירים שירצו יוכלו לנצל. מדקה לאחר הניתוח אני בריא לחלוטין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה למירית
דנה27/03/2011הי,
תוכלי לכתוב אצל מי עברת הניתוח? או למייל שלי: [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/03/2011רצוי להבהיר:
גם כאשר יש בעיה בשליטה לא מדובר על אי שליטה אלא הפרעות קלות בשליטה.
אני יודע שאלה משחקי מילים אבל יש להן משמעות אמיתית בחיי היומ-יום.
מדובר על בריחה קלה של גז ו/או כתמים בתחתונים, בעיקר בלילה ולא מדובר על אי-נקיטה מלאה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה
מירית27/03/2011לא ממש קיבלתי תשובה, הבנתי שזה הפרעה קלה בשליטה - אבל אם עברו 5 ימים ולא היה לי את זה יכול להיות שעוד יהיה לי? ובקשר לשאלה השניה עדיף נורמלקס או שמן פראפין לריכוך הצואה? תודה ולא צריך להתעצבן ולשים סימן קריאה - סה"כ שאלה פשוטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/03/2011אני חוזר ומדגיש: נורמלקס = פגלקס הם חומרים משלשלים ולא מרככי צואה.
שמן פרפין אף הוא לא מרכך צואה אלא מסכך. כדי שירכך צריך להשתמש בכמויות גדולות - מיותר.
מרככים הם סיבים המלווים בשתיה מרובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלקס הינו משלשל כפי שכתבת אך מה
שאול03/11/20111 מה המטרה של שלשול זה? הפרוקטולוג נתן לי את זה לפיסורה (בלי זה יש לי בערך יציאה אחת ביום)
2 הרופה כתב לי 17 גרם פעמיים ביום ועל התרופה כתוב 17 גרם פעם ביום או לחלק את זה ל2, מה עלי לעשות?
פורום מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנורמלקס הינו משלשל כפי שכתבת אך מה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד06/11/2011נורמלקס ניתן כתוספת כאשר סיבים לא מספקים.
המטרה להשיג יציאות קלות וללא מאמץ.
נורמלקס פעם ביום בנוסף לבנה פייבר בד"כ מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה - תגובה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/03/2011סימן הקריאה בא להדגיש. נא להתייחס למילים. לא מדובר באי שליטה אלא הפרעה קלה בשליטה. זו הנקודה שאנשים לא מבינים ובגלל זה בורחים מהניתוח - מתוך חוסר הבנה. באשר להתפתחות הבעיה במאוחר - נדיר שזה קורה, כך שאם הכל בסדר אז הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)