פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיסורה
    אריק
    10/04/2011

שלום דוקטור ,
    אני בן 49 ,בריא בדרך כלל .
    באמצע חודש מרץ עברתי בדיקות רפואיות שגרתיות ע"י סקר רפואי בבית חולים בלינסון .
    רופא שביצע לי בדיקה רקטלית שגרתית באמצעות האצבע , פצה לי תעלה אנאלית .
    אחרי יום , יומיים התחלתי להרגיש אי נעימות בזמן נתן הצועה , אז התעלמתי מזה .
    בעוד שבוע הרגשתי כאב , צריבה באזור , דם בצוע ובנייר . באזור החיצוני של פי טבעת אין סימני טחורים , אז חשבתי שמדובר בטחורים פנמיים .
    בכל זאת מיד פניתי לפרוקטולוג באופן פרטי שבדק אותי וביצע רקטוסקופיה וגילה שיש לי פיסורה אנלית דלקתית .
    נתן לי CORTIFOAM בוקר/ערב במשך 7 ימים . אני הבנתי שהתרופה הזאת אנטי דלקתית .
    ניתן כאן לציין שאני מתפנה כל יום , ללא עצירות , צועה רכה ואני אוכל הרבה ירקות .
    רופא אמר שבגלל ומדובר בפיסורה טרייה אקוטית יש תקווה שאמורה להתרפות .
    כבר 3 ימיים שאני משפריץ את הפואם , אך ללא שיפור: עדיין מדמם , צורב .
    אני קראתי הרבה על פיסורה ואני מביון שרופאים לא אהבים לדון על המלצות של רופאים אחרים , אבל אולי צריך לקחת ולעשות עוד משהו
    כדי לא לאבד את הזמן כי הפיסורה אקוטית יכולה להיהפך למצב כרוני אז אצטרך ניתוח .
    תעזרו לי בבקשה לצאת מזה ללא ניתוח !!!
    תמליצו לי !!!!!!!!!!!!!
    אולי כדי להוסיף עוד משחה/ות שמרפאות את הפצע המדממת שבתוך תעלה אנאלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיסורה

הוספת תגובה

• פיסורה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    11/04/2011

1. תחליף הקןרטיפואם בפרוקטופואם.
    2. תקח תוסף סיבים (בנה-פייבר) בבוקר וכפית שמן פרפין בערב.
    3. תשיג מרשם למשחת נייפדיפין 0.2% (ללא תוספות). תשתמש X3-4 ליום במסז' לשרירי הסוגר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו