טחורים חיצוניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים חיצוניים
    יאנה
    19/04/2011

שלום רב,

אני סובלת כבר למעלה מעשרה ימים מהתפרצות חריפה של טחורים חיצוניים.

בעבר סבלתי מהבעיה בצורה מתונה, בעיקר לאחר מתן צואה. מדי פעם היה יוצא לי טחור חיצוני, שהיה עובר לאחר שעה- שעתיים לכל היותר.

בעשרת הימים האחרונים יש לי טחור ענק שנעלם וחוזר כל כמה שעות. אני סובלת מכאבים רבים והדבר מגביל מאוד את יכולת התנועה שלי. אני לא יכולה לשבת, לעמוד או ללכת- הדבר הנסבל היחיד הוא שכיבה.חשוב לציין שלא רק מתן צואה מעורר את היווצרות הטחור הגדול אלא גם צעידה, תנועה כלשהי, ישיבה ועוד.
    כמובן שאיני יכולה להימנע מישיבה ממושכת כיוון שבדומה לרבים אחרים, אני עובדת בעבודה משרדית.

חשוב בנוסף לציין שאיני סובלת מטחורים פנימיים. אין לי כאבים פנימיים במהלך מתן צואה וגם לא דימומים. הבעיה היא חיצונית בלבד.

נבדקתי לפני כשבוע ע"י כירורג שמצא רק 2 קרישי דם (בזמן הבדיקה לא הופיע טחור) ואמר שאין פתרון לטחורים חיצוניים ושצריך רק לחכות שזה יעבור.
    בנתיים אני משתמשת בפרוקטוגלבינול, קומפרסים של קרח ותרופות סבתא למינהן- שום דבר לא עוזר.

אני סובלת נורא ואני מודאגת לגבי העתיד- כי כרגע אני פשוט לא מסוגלת לזוז.

אשמח לדעת האם יש משהו לעשות בנידון והאם כדאי להיבדק אצל רופא נוסף.
    אני בת 24, וסובלת ממעי רגיז בנוסף. האם שתי התופעות קשורות אחת לשניה ואם כן באיזה אופן?
    אשמח לכל מידע בנושא.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טחורים חיצוניים

הוספת תגובה

• טחורים חיצוניים - תגובה

ד''ר מרט חייקין
    24/04/2011

מומלץ אמבטיות ישיבה עם מיים פושרים ולא קרח, ריכוך יציאות, משחות וכד'
    אם זה חוזר באותו מקום ואת רוצה לפתור את זה אפשר לכרותם כירורגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו