ניתוח פיסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פיסורה
    אביגיל
    21/04/2011

שלום לכולם,

אני בת 18, לאחר תקופה של כימותרפיה --> שגרמה לי לעצירות --> שגרמה לפיסורה.....

ככל הנראה אצטרך לעבור ניתוח, לא הייתי אצל כירורג אבל אני סובלת מזה למעלה מחצי שנה ומטפלת כבר חודשיים בניפידיפין ללא הועיל.

רציתי לשאול כמה עולה לעשות את הניתוח אצל רופא פרטי? כי הבנתי שלחכות לתור כמו כולם זה יכול להימשך גם יותר מחודש וכבר לא נשאר לי כוח לסבול!! אני פשוט יודעת שההורים שלי יצטרכו לשלם על הניתוח ואשמח לדעת מראש לכמה כסף זה יכול להגיע.

השאלה מופנית גם לרופאים וגם לגולשים שעברו ניתוח שכזה..

תודה מראש,
    אביגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פיסורה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה - תגובה

ד''ר דוד נויפלד
    26/04/2011

קודם כל לברר עם ביטוחים אם קיימים או עם ביטוח משלים של הקופה.
    ב"פרטי" מלא - מעריך כ- 5000-7000ש"ח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח פיסורה

אביגיל
    26/04/2011

תודה רבה,
    אתה יודע אולי במקרה האם עם כללית מושלם זה אותו סכום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסורה

מירית
    26/04/2011

הי, עברתי ניתוח פיסורה לפני כחודש - הניתוח הצליח, יום למחרת שום כאבים וזאת לאחר חודש וחצי שסבלתי סבל איום ונורא. אני עברתי את הניתוח אצל דר' גיפס בבי"ח השרון וחיכיתי כשבוע בלבד והבנתי שיש אפשרות לגשת למיון ושם קובעים את הניתוח במהירות.
    מאחלת לך הצלחה והניתוח באמת פשוט - אני חששתי והיום בדיעבד אני מצטערת שחיכיתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח פיסורה - תגובה

אביגיל
    26/04/2011

תודה מירית
    אני מקווה שלא אצטרך לחכות הרבה זמן
    הרבה בריאות!
    אביגיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו