מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פיסורהאביגיל21/04/2011
שלום לכולם,
אני בת 18, לאחר תקופה של כימותרפיה --> שגרמה לי לעצירות --> שגרמה לפיסורה.....
ככל הנראה אצטרך לעבור ניתוח, לא הייתי אצל כירורג אבל אני סובלת מזה למעלה מחצי שנה ומטפלת כבר חודשיים בניפידיפין ללא הועיל.
רציתי לשאול כמה עולה לעשות את הניתוח אצל רופא פרטי? כי הבנתי שלחכות לתור כמו כולם זה יכול להימשך גם יותר מחודש וכבר לא נשאר לי כוח לסבול!! אני פשוט יודעת שההורים שלי יצטרכו לשלם על הניתוח ואשמח לדעת מראש לכמה כסף זה יכול להגיע.
השאלה מופנית גם לרופאים וגם לגולשים שעברו ניתוח שכזה..
תודה מראש,
אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פיסורה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד26/04/2011קודם כל לברר עם ביטוחים אם קיימים או עם ביטוח משלים של הקופה.
ב"פרטי" מלא - מעריך כ- 5000-7000ש"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פיסורה
אביגיל26/04/2011תודה רבה,
אתה יודע אולי במקרה האם עם כללית מושלם זה אותו סכום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה
מירית26/04/2011הי, עברתי ניתוח פיסורה לפני כחודש - הניתוח הצליח, יום למחרת שום כאבים וזאת לאחר חודש וחצי שסבלתי סבל איום ונורא. אני עברתי את הניתוח אצל דר' גיפס בבי"ח השרון וחיכיתי כשבוע בלבד והבנתי שיש אפשרות לגשת למיון ושם קובעים את הניתוח במהירות.
מאחלת לך הצלחה והניתוח באמת פשוט - אני חששתי והיום בדיעבד אני מצטערת שחיכיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח פיסורה - תגובה
אביגיל26/04/2011תודה מירית
אני מקווה שלא אצטרך לחכות הרבה זמן
הרבה בריאות!
אביגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)