מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך בריחת צואה 2 לד"ר דוד נויפלד
מאיר01/06/2011תודה.
אך מירב המאמצים מופנים דווקא להקשות את מירקם הצואה כדי שלא יהיו "תאונות" ולאו דווקא להגברת היציאות...
בנוסף, מה תיתן לי תשובת המנומטריה ?
יש בעיה בשרירי פי הטבעת וזה מה שנקבל במנומטריה. יהיה טיפול לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בריחת צואה 2 לד"ר דוד נויפלד - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/06/2011אם אתה יודע התשובות אז למה אתה שואל?
הסברתי...
לקבל התרוקנות טובה ולהקטין הסכון לתאונות.
ע"מ להתחיל בביופידבק צריך מנומטריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת צואה לאחר ניתוח ברקטוםמאיר09/05/2011
נותחתי לפני כ-5 חודשים להסרת גידול ממאיר ברקטום.
כמעט כל הרקטום הוסר.
מאז ועד היום אני סובל מבריחת צואה רכה במשך היום ובמשך הלילה (בזמן השינה).
מטופל ע"י פיזיוטרפיסטית במכשיר ביופידבק (פולסים חשמליים.)
וע"י תזונאית כדי לשנות את מרקם הצואה לקשה יותר.
עד עתה ללא שינוי מהותי.
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת צואה לאחר ניתוח ברקטום - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/05/2011לא נתתה לי כל הפרטים.
האם הוקרנת? בן כמה אתה? מה היתה האינדיקציה לניתוח?
האם בצעת מנומטריה? TRUS? מה התוצאות?
בגדול - יש לך בעיה קשה ופתרונות לא טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבריחת צואה - תשובה לד"ר דוד נויפלד
מאיר11/05/2011ד"ר,
ראשית, תודה על תגובתך.
שנית, להלן נתונים כבקשתך: הגידול התגלה בבדיקת בקולונוסקופיה שבוצעה לאור הגיל שלי (50) ולאור גידול סרטני אצל אמא שלי בשנה האחרונה בין הוושט לקיבה שהוסר בניתוח לאחר טיפולי הקרנה וכימותרפיה, כלומר אצלי זה היה גילוי מוקדם). לא בוצעו הקרנות או טיפולים כימותרפיים אלא ניתוח כריתה בלבד. הגידול היה ברקטום בגודל T1בגובה של כ- 10 ס"מ מפי הטבעת ונותחתי 2 ניתוחים. הראשון היה כריתה מקומית, ולאור תוצאות הפתולוגיה עברתי את הניתוח השני עם פתיחת בטן וכריתה שלמרבית הרקטום (עד כ- 3 ס"מ מפי הטבעת).
לא הזדקקתי לסטומה. תוצאות הפתולוגיה לאחר הניתוח השני הראו כי לא נשלחו גרורות וכל הגידול הוסר כולל מסביב ללא גרורות (תודה לאל).
אני בן 50.
אמנם הופניתי למנומטריה אך לאחר התייעצות עם המנתח ביטלתי את התור (לדבריו זה לא יתן לנו כרגע כלום) מאחר וזה סמוך לניתוח ויש לתת לזמן לעשות את שלו (עד שנתיים...).
כאמור אין כל שינוי וזה מקשה מאוד על אורח החיים עם כל המשתמע.
מה המלצותיך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בריחת צואה לאחר ניתוח לד"ר דוד
מאיר01/06/2011ד"ר נכבד,
בהמשך לתשובתך אני שלחתי את הפירוט המבוקש ביום 11.05.11
אודה על הייחסותך ותשובתך.
מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בריחת צואה לאחר ניתוח לד"ר דוד - תגובה
ד''ר דוד נויפלד01/06/2011בעיה.
אני מצטער שביטלת המנומטריה. חצי שנה אחרי ניתוח זה לא מוקדם מדי, מה עוד שאולי ביופידבק יואיל לך.
התופעה היא לא רצויה אך קורית.
בינתיים תקח מנה של סיבים כל יום ע"מ להתרוקן היטב ולהפחית ה"תאונות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)