מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתך בפי הטבעת? בעקבות יחסי מיןעדי א.10/05/2011
שלום
אני בחור בן 35 בדרך כלל בריא
לפני כשבועיים, במהלך קיום יחסי מין עם אשתי,
היא הכניסה לי את אצבעה לתוך פי הטבעת שלי. יש לה ציפורניים ארוכות.
זה כאב לי בגלל הציפורן והיא הוציאה והכניסה שוב ( כ 2-3 סמ לעומק ) וזה שוב כאב ואצבעה היתה בפנים כך כ 30 שניות.
מאז, כשבועיים , יש לי מקום עם כאב בפתח פי הטבעת, תחושה של כאילו חתך או פצע שם. זה לא בתוך התעלה אלא ממש בחלק החיצוני והסמוך לפתח פי הטבעת. בזמן יציאה הכאב לא מתגבר
ואין דימום אבל במהלך היום אני מרגיש שם כל הזמן רגישות
( כאילו פצע ) וקצת לא נוח לשבת על זה.
כמו כן יש רגעים שלכמה שניות מגיע לשם גל של כאב עז מאוד!
והוא חולף לאחר כמה שניות לשמחתי.
ברצוני לשאול
1.האם חתך כזה מהציפורן לא חולף לבד? עברו שבועיים.
2.אם זה לא עבר עד כה רוב הסיכוי שזה כבר יהיה כרוני לכל החיים ואולי אצטרך טיפולים וניתוחים?
3.האם זה מה שנקרא פיסורה?
אני ממש מוטרד מהמצב גם כי זה כואב וגם היות והכל היה מכוונה טובה של אשתי לגרום לי הנאה...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך בפי הטבעת? בעקבות יחסי מין - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/05/2011אם מהציפורן וחיצוני בלבד - צריך להרפא.
אם זה מעצם החדרת האצבע יכול להיות שנוצרה פיסורה. תופעה מוכרת מבדיקות לא עדינות של רופאים.
צריך להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נויפלד
עדי א.11/05/2011תודה ד"ר נויפלד על תגובתך.
התקשרתי לתאם תור לפרוקטולוג. הכי קרוב זה עוד שבוע.
עברו שבועיים מאז החתוך בפי הטבעת שלי ( מהציפורן של אשתי ).
כאמור אין לי דימום רק כאב ותחושת חתך בפתח פי הטבעת.
1.האם המתנה של עוד שבוע יכולה לגרום במצב כזה לכך שזה יהפוך לכרוני ולא יתרפא ולעומת זאת אם אראה נניח דחוף עוד היום פרוקטולוג אזי יש טיפול מיידי שיכול להקטין סיכוי לכך שזה יהיה כרוני?
2.יש משהו שאני יכול לעשות בינתיים באופן עצמאי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נויפלד - תגובה
ד''ר דוד נויפלד11/05/20111. לא יקרה כלום מלבד הסבל שלך.
2. למרוח משחת טחורים שמכילה חומר מרגיע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נויפלד
עדי א.11/05/2011המון תודה על תשובתך
לגבי המשחת טחורים בשביל החתך
1.היא גם עוזרת לרפא או רק מקלה על הכאב?
2.האם פרוקטוגליבנול זה מתאים?
המון תודה ואין לי עוד שאלות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר נויפלד - תגובה
ד''ר דוד נויפלד12/05/2011אתה/את שאלת על הקלה. שום משחה בעולם לא מרפאה פצע!
פרוקטוגליבנול יכול להתאים לבינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)