מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבנתי
אלמוני15/06/2011אם כך, אולי עדיף לי ללכת לפרקטולוג שיראה מה זה בדיוק ואז במקום ניתוח לבקש מעקב כל כמה חודשים ובמקרה שהמצב ילך ויחמיר, רק אז לעשות את הניתוח? כי לעשות את הניתוח כשזה לא מטריד אותי ואין נוזל שיוצא משם ואין כאב באיזור, כשאני נוגע, נראה לי מוקדם מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי - תגובה
ד''ר דוד נויפלד16/06/2011זוהי אופציה אפשרית.
תמיד כדאי ורצוי להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע מעל פי הטבעתאלמוני14/06/2011
שלום, יש לי זה כבר מספר שנים פצע בחריץ, כ-2-3 ס"מ מעל פי הטבעת. בהתחלה זה היה פצע סגור, אבל לאחרונה שמתי לב שהוא נהפך לפצע פתוח, עם חור קטן.בדרך כלל הוא לא הדאיג אותי, לפעמים הוא היה מגרד. לאחרונה התחלתי לשתוף את המקום בכל פעם שאני מתקלח ולייבש עם נייר לאחר המקלחת. אני יודע שבמצבים האלה יכול להיות מדובר או בפטריות או בפיסטולה. אבל אין לי שום הפרשות משם, הפצע לא מנופח, לא כואב (אם מנגבים, יש טיפה של דם ורוד). יש לי הרבה שיערות באיזור, אני מתמיד בפעילות גופנית ומזיע הרבה, ומבלה הרבה זמן בישיבה. לפי התסמינים, האם יכול להיות מדובר בפיסטולה, פטריות או משהו אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע מעל פי הטבעת - תגובה
ד''ר דוד נויפלד15/06/2011פטריות לא קשורות לענין.
צריך לבדוק.
אם פיסטולה תזדקק לניתוח.
למה אתה מתחבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אלמוני15/06/2011אני שמעתי שחוץ מניתוח יש גם דרכים אחרות לטפל בזה, כמו דבק ביולוגי או שאיבת הנוזלים. ניתוח עלול לגרום לבעיות בשרירי הסוגר, והרבה פעמים הפיסטולה חוזרת ויש צורך בניתוחים נוספים. ההחלמה מהניתוח היא גם לא קצרה במיוחד, לפי מה שקראתי. מה שיש לי דומה לפיסטולה אך ורק בכך שיש שם חור קטן. אין לזה שום סימפטומים אחרים. והמצב נשאר כזה כבר הרבה זמן. אז למה לעבור את הניתוח עם כל מה שנאמר, אם זו לא בעיה שמתפתחת או מפריעה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר דוד נויפלד15/06/2011אתה מערבב הכללות.
דבק ביולוגי זה גם בניתוח.
שאיבת נוזלים - לא יודע מה זה.
פיסטולה לא נרפאת מעצמה אלא רק בניתוח. יש כל מיני טכניקות שבחלקן נועדות להגן על השריר.ברוב המקרים הפיסטולה לא חוזרת.
באשר לסימפטומטולוגיה - אכן אם זה לא מפריע - אין מה למהר אבל אנחנו יודעים שאם מחכים מספיק זמן - יש מקרים שיתפתח סרטן בפיסטולה.
זו תמצית הדברים. ההחלטה - שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)