מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
דיברתי כעת עם הפרופסור
גל26/06/2011והוא אמר שאבוא להיבדק רק עוד שבועיים-שלושה, וששלושת הימים שזה היה קשור יספיקו. אין לי כבר כאבים, ואני די בטוח שאין גם גומיות. הטחור מאוד בולט כלפי חוץ, ולכן קשה לי מאוד להאמין שזה פשוט יפתר מעצמו כמו שהרופא אמר. הוא טען שהוא שם שתי גומיות ושאחת מהן בטוח עדיין שם, אבל אני לא רואה אותה בכלל (כולל חיפוש פולשני) כך שכל העסק מוזר לי מאוד. אני חבר במאוחדת והוא הפרוקטולוג היחידי באזור שהם מפנים אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי כעת עם הפרופסור - תגובה
ד''ר דוד נויפלד26/06/2011תה לא מתמצא ולכן אתה מבלבל.
1. גומיות הן זמניות ובאופן טבעי נושרות אחרי זמן.
2. מה שאתה מתאר נשמע כטחור חיצוני תרומבוטי שהופיע כתופעת לוואי לא רצויה לקשירה. למרות הסקפטיות שלך - בסופו שיסוג גם אם לא יעלם לחלוטין. כרגע - אם אין יותר כאבים - אין גם מה לעשות.
מענין אותי מה זה חיפוש פולשני ולמה אתה חסוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי
גל26/06/2011לי יש טחור אחד. שאני כבר מכיר אותו היכרות 'אישית'...
הוא כולול בחוץ, כמו גוש קטן, שממש אפשר לראות בעין בקלות
הפרופסור קשר אותו פעמיים, ולמרות השימוש במשלשלים תוך שלושה ימים נפלו הגומיות
אבל הטחור לא נפל! בוודאות שהוא לא נפל!
חיפשתי את הגומיות עם האצבע בתוך הרקטום, זה מה שנקרא פולשני... אין לי מושג למה אני חסוי... סתם כתבתי את זה.. שמי גל.
כרגע אין כאבים אבל בוודאות שהטיפול לא עזר, שהטחור לא נשר, ושמה שיש לי עכשיו זה לא תוצר של הקשירה.
אציין רק שלפני הקשירה הטחור היה יותר רך וכעת הוא יותר גושי.
קבעתי למחר עם פרוקטולוג אחר במיקום שונה. מה לבקש ממנו? אני רוצה שיעשה לי שוב קשירה. אני כל כך רוצה להיפטר מזה!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי - תגובה
ד''ר דוד נויפלד27/06/2011טחור שרואים בחוץ - לא קושרים אלא מסירים בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום אחרי קשירהגל23/06/2011
שלום,
אתמול עשו לי קשירה לטחור בודד שיצא החוצה לחלוטין. בשעות הראשונות הכאב היה נורא ואיום ועכשיו פחות כואב, כאב עמום כזה.
רציתי לדעת כמה זמן לוקח לטחור כזה לנשור? חוץ ממשככי כאבים יש עוד משהו שאוכל לעשות\לקחת? האם כאבים כאלו מלווים רק קשירה של טחורים חיצוניים? כי איכשהו ממה שאני קורא עולה שזה בכלל לא אמור לכאוב.
האם ייתכן שעד הצהריים יהיה כבר נמק שם וזה יפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום אחרי קשירה - תגובה
ד''ר דוד נויפלד23/06/2011הגומיה נושרת תוך שבוע - 10 ימים.
אין לקשור טחורים חיצוניים. זה כואב!
לעתים הגומיה מחליק החוצה במיוחד אם לא מתאפקים ורצים לשירותים מיד לאחר הקשירה.
לעתים יש כסיבוך - תרומבוזה משנית באלמנט החיצון של הטחור שנקשר.
בקיצור - צריך להבדק כדי לראות מה הבעיה ואם יש צורך - להסיר הגומיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום נפלו הגומיות בלי שיפול הטחור.
גל25/06/2011היום בבוקר, שלושה ימים אחרי הקשירה, נפלו הגומיות בלי שהטחור עצמו נפל. ההרגשה מאז היא של חולשה כללית בלי כאב נקודתי. מה זה אומר? מה יש לעשות עתה? האם הטחור יפול בהמשך מעצמו? האם זה אומר שהטיפול כשל? מה כן אפשר לעשות? האם ניתוח זה רצוי? ואם כן, זה נכון שהכאבים אחריו הם ממושכים ובלתי נסבלים? כל השאלות האלה הן בגלל שכל כך נמאס לי מזה שזה מוציא לי את החשק לחיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמותר לציין
גל25/06/2011שהתפניתי רק יום אחרי הקשירה, ושהייתי על יונגבורן כך שהצואה הייתה שלשולית לחלוטין, ולא נראה לי שנפילת הגומיות קשורה לצואה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום נפלו הגומיות בלי שיפול הטחור. - תגובה
ד''ר דוד נויפלד26/06/2011כפי שכבר ציחינתי - צריך להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
טחורים או פיסורה כאבים ודימום
נפיחות בפי הטבעת האם מדובר בטחורים?
טחור גדול לאחר ניתוח בקע מפשעתי האם יש קשר?
דימום בצואה - התייעצות במצב של טחורים
וריד נפוח בפי הטבעת לאחר ניתוח טחורים ופיסורה
מותר לקחת נורמלקס כל יום לתמיד?
משחת `המוס` לטיפול בטחורים מותרת בהריון?
כלי דם בולטים כמו טחורים אצל פעוט שלא סובל מעצירות
טחורים בחודש תשיעי להריון וכאבים מייסרים
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)