מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעידות פנימיותחנה28/06/2011
בת 53. מרגישה לעיתים רעידות פנימיות. כלפי חוץ אין רעידות
האם מוכרת תופעה כזו?
טופלתי בעבר בתרופות נגד דיכאון. כעת אני בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעידות פנימיות - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן31/07/2011שלום,
בדרך כלל תופעה כזאות במידה ואין תופעות או תלונות נוספות מזני ללחץ פסיכולוגי / חרדה ... שבחיים שלנו מאד נפוץ! ואין סיבה לדאגה.
כמובן איני לא יכול להגיד באתר אינטרנט שאת בריאה. לכן מומלץ להפנות לרופא שלך.
יכול להיות שיש רעד עדין שאפשר לראות - הסיבות לכך כוללות פיעלות יתר של בלוטת התריס - דבר שקל לבדוק בבדיקות דם, או צריכה מרובה של קפאין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוויתות לא-רצוניות ברגלייםשמואל28/06/2011
שכני , בן 86 , סובל כבר מעל 20 שנה מעוויתות לא-רצוניות ברגליו . זה קורה לו בד"כ בשעות הערב והלילה , ובד"כ כשהוא שוכב לישון במיטתו . ממה זה יכול לנבוע ? ומה אפשר לעשות כדי להפסיק את זה ? הרקע הרפואי שלו הוא : ל"ד גבוה , בעיות קארדיולוגיות ( צינתורים ) . לאחרונה הוא עבר אירוע-מוחי קל ( ושאלה לגבי זה אשאל בנפרד ) .
תודה רבה מראש , ובתקווה שתשובתך תועיל לו . שמואליק !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוויתות לא-רצוניות ברגליים - תגובה
אייל קליין04/07/2011ישנם מצבים נוירולוגיים ופיזיולוגיים שונים שיכולים לגרום לתופעה זו. חשוב ליידע את הרופא המטפל ולעשות בדיקות דם מקיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויותטיפאני28/06/2011
שרירים ברגליים מתחת לברך בלילה שגורמות לכאבים חזקים. גם כשאין עווית השרירים זזים מעצמם. בת 60 - בריאה. התחיל לאחרונה כחודשיים. כל שינוי תנוחה ברגליים גורם לעוויתות. יש טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם באצבעות היד
טיפאני29/06/2011היום זה התחיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות - תגובה
אייל קליין04/07/2011יש צורך בבדיקות דם מקיפות לבירור האם יש חוסר במינרלים כלשהם. כמו כן חשוב להקפיד על שתיה מרובה. לעיתים גם בעיות גב יכולות לגרום לתופעה ויש לשלול זאת אצל אורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יד ימין בהריוןמור26/06/2011
שלום רב,
אני בהריון, שבוע 27+1. בשבוע האחרון אני חשה בתחושה מוזרה ביד ימין. מהאזור שמתחת לכתף מעט כואב וכף היד לא...עוזר כשאני מפעילה לחץ על היד. אני חושבת שזה אולי כתוצאה משכיבה ממושכת (שמירת הריון) ושימוש בעיקר ביד ימין.
היום נוספו כאבי ראש חולפים ןעיניים קצת שורפות. האם יכול להיות קשר בין הדברים? האם נדרש בירור דחוף??
תןדה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יד ימין בהריון - תגובה
אייל קליין27/06/2011מאוד שכיח לחוות כאבים שונים על רקע אורטופדי במהלך ההריון. הדבר נובע מסיבות רבות כשביניהן הפרת האיזון היציבתי בגוף. אני מציע לפנות לרופא לבירור מקור הכאבים ובמידת הצורך לקבל הפניה לפיזיותרפיה על מנת לטפל בכאבים.
ייתכן קשר בין כאבי ראש לכאבים בכתף אך בסבירות נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת איך קוראים לזה...לאה24/06/2011
היי
ילדתי לפני כשלושה חודשים ועברתי BLOOD PATCH לאחר מכן כתוצאה מהאפידורל.
זה עזר והכל בסדר. אבל לפני שעברתי את הטיפול נוירולוג בדק אותי וביקש ממני לעשות 'כאילו אני מנפחת בלון'.... היום אני מרגישה צורך לעשות זאת כדי להרגיש גירוי בלסת\לחי. האם זה נורמלי? אני ממש מרגישה צורך לעשות זאת כל היום כדי 'כאילו' לשחרר משהו. אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת איך קוראים לזה... - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן28/06/2011שלום,
לצערי אין לי כל כך הסבר טוב על התחושה שלך שעת צריכה לעשות את הפעולה הנ"ל. אם זה גורם לך להקלה מסויימת ושחרור ושקשה לך להתאפק מלעשות אל הפעולה הזאות, יתכן שמדובר בתופעה (אומנם קלה) שקשור ל- OCD.
אם הדבר הולך ומחמיר אז אולי כדאי להתיעץ עם פסיכיאטר על מנת לקבל את דעתו המקצועית.
מעבר לכך הסבירות שמדובר בבעיה אחרת לדעתי לא גבוהה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש מוזריםמלכה22/06/2011
שלום,
מזה כחמישה ימים סובלת מכאבי ראש ממוקדים בצד השמאלי (חלק עליון-אחורי) של הראש.
הכאב אינו תעוקתי אלא כמו תחושת שריפה/נימול.
הכאב מלווה אותי כל היום (בלילה ישנה כרגיל) והגיע למצב שאיני יכולה לתפקד.
הכאב באותה עוצמה ואינו פוחת גם לאחר אופטלגין, אתופן וכו'.
הייתי אצל רופא משפחה - הבדיקה הנוירולוגית יצאה תקינה לחלוטין.
מה זה יכול להיות?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש מוזרים - תגובה
נדמה לי שיש לך או סוג של מיגרנה (מיגרנה כרונית), או chronic daily headache או occiptal neuralgia. אין מה להילחץ לע האבחנות האלו. כמובן ללא בדיקה נוירולוגית מסודרת איני יכול לתת לך אבחנה או חוות דעת סופית.
לכן אני ממליץ שתפני לנוירולוג על מנת הערכה מסודרת.
נראה לי שכדאי לשקול טיפול קבוע מניעתי היות והכאבים ממשיכים כבר הרבה זמן וברור שמפריעים לך.
יש מבחר גדול של תרופות אפשריות. מה שמתאים לך נגלה רק באצעות ניסיון וטעייה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה קלה ביד וברגל ימיןרחל מירקו22/06/2011
בבדיקת סי טי מודגם אזור היפודנסי באונה הפרונטלית השמאלית 59/35אשר יכול להתאים לשינוי איסכמי אקוטטסב-אקוטי, מה זה אומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה קלה ביד וברגל ימין - תגובה
שינוי איכסמי אקוטי או סאב-אקוטי אומר שהנוירולורדיולוג ראה אזור של המוח איפה שהצפיפות נמוכה יותר מאשר באזורים אחרים. בדרך כלל זה קשור לשינויים איסכמיים כמה שהוא מציין. אם הצפיפות רק רצת נמוכה אז יכול להיות שהיה אירוע מוחי רצנטי - זאת אומרת עד כמה ימים לפני הבדיקה. גם אם אין לך סימפטומים יכול להיות אירוע מוחי קטן - זה נקרא אירוע מוחי סוב-קליני. עוד מחשבה, האבחנה לא סופית. אם הנוירולוג המטפל חושב זשה ראוי אז לפעמים גם עושים MRI מוח או חוזרים על ה- CT ראש (אולי בלי וגם עם חומר ניגוד) על מנת לקבל יותר איפורמציה.
בצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסכין גמא לטיפול ברעד ראשוניבן21/06/2011
1)האם קיים מכון שמתמחה בטיפול זה לחולי רעד ראשוני?
2)האם צריך המלצה של ניורולוג כדי לעבור את הטיפול בארץ או בחול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסכין גמא לטיפול ברעד ראשוני - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן26/06/2011שלום,
לא הייתי חושב על טיפול בסכין גמא בדבר ראשון.
ממה שאני יודע הטיפול לא מקובל כטיפול שגרתי.
הניתוח הפופולרי (ומועיל) ביותר הינו השתלת אלקטרודות מוחיות - קיצוב מוחי עמוק (גם לתלמוס) או (פחות נפוץ) תלמוטומיה באבלציה.
אני ממליץ קודם כל להתיעץ עם נוירולוג. יכול להיות שאפשר לקבל איזון סביר בעזרת תרופות בלבד - אם כן עדיף מאשר ניתוח.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוירולוגיתגל20/06/2011
שלום ד"ר.
בבדיקת EMG נמצא אצלי :
MILD C6-C7 Lt RAFICULOPATHY
אודה לך באם תוכל להסביר לי את הממצאים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוירולוגית - תגובה
אייל קליין20/06/2011הממצא מתאר מצב שבו יש פגיעה בעצב באזור מוצאו מחוט השדרה (שורש העצב) בגובה חוליות צוואריות 6-7. הפגיעה יכולה להיות כתוצאה מלחץ, גירוי מתמשך, מתיחה חזקה ועוד. כפי שכבר נאמר בפורום ממצאי הדמיה אינם מספיק אבחנתיים ללא ההתאמה לקליניקה, כלומר לתיאור הסימפטומים ולתוצאות הבדיקה הפיזיקלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה בכתףגיא20/06/2011
לפני כחודש, לאחר אימון בחדר כושר (לא זכור לי רגע מדויק בו קרה האירוע.) ככל הנראה ביצעתי תנועה לא טובה עם הצוואר ונתפס לי עצב בכתף שמאל, הכאבים העזים המשיכו ל4 ימים בהם התקשיתי לישון.
לאחר שהכאבים העזים נפסקו כל השרירים בכתף שמאל נחלשו משמעותית, היד פשוט קורסת כשאני מנסה להרים משקלים קלים יחסית.
נשלחתי לצילומי MRI לצוואר ולבדיקת EMG.
ברצוני לדעת מה זה יכול להיות, מה אופן הטיפול (אם בכלל יש אפשרות שהבעיה תסתדר, ובמידה וכן אז מה פרק הזמן שתיקח ההחלמה.)
אני חייל קרבי, וכרגע צומצמתי ל45 יום עבודה משרדית, במידה ואתם מכירים את המערכת הצבאית מה יכול לקרות איתי (והפרופיל שלי) עכשיו ?
אודה לתשובה מהירה וממצת,
גיא המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב. פגישה עם נוירולוג
גיא20/06/2011נפגשתי עם נוירולוג שהפנה אותי לבדיקות הנ"ל.
הוא ביצע בדיקת רפלקסים בה כשלתי, ואישר את החולשה בגפה השמאלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה בכתף - תגובה
אייל קליין20/06/2011בהחלט ייתכן שעקב תנועה חדה או תנועה בטווח תנועה מוגזם תיגרם פגיעה עצבית. לרוב מדובר על נאורופרקסיס, כלומר פגיעה זמנית בתפקוד העצב. משך ההחלמה משתנה מאוד ויכול לנוע בין מספרשבועות לבים מספר חודשים. יחד עם זאת ייתכן כי הכאבים ואף החולשה שאתה מתאר לא ייגרמו מפגיעה עצבית אלא מפגיעה שרירית. החולשה יכולה לנבוע מאינהיביציה (הפחתה בפעילות שרירית) המיועדת למנוע גרימת נזק נוסף). בכל מקרה יש להמשיך בבירור על מנת להגיע לאבחנה.
אני לא בקיא בהשלכות על שירותך הצבאי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש כאבים שאני מעביר את היד על הראשאנונימי20/06/2011
שלום אני בן 16 ויש לי כאבים שאני מעביר את היד מעל הראש וגם לוחץ על המקום בצד ימין של הגולגולת, מה הסיבה שזה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש כאבים שאני מעביר את היד על הראש - תגובה
אייל קליין20/06/2011לא ברור ממה שכתבת היכן ומתי כואב לך אנא פרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
אנונימי22/06/2011הכאב נמצא מעל האוזן ומעל הרכה, איפה שהמפרצים בשיער רק באותו קו של האוזן וזה פשוט כואב תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירופתיה המשךאשר19/06/2011
היו לי נימולים ועקצוצים בגוף וכמו כן תחושת חולשה בצד ימין של הגוף...בדיקת הemg נערכה כ5 דקות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופתיה המשך - תגובה
אני לא רואה כאן את חלק הראשון של שאלתך. אנא לצרף לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש חזקים מאודOmer19/06/2011
שלום. אני עומר בן 22. חולה סכרת כבר 8 שנים, התחלתי לקבל כאבי ראש.
זה התחיל לפני שלושה חודשים. התחלתי לקבל כאב ראש חוזר ומפסיק בחלק האחורי של הראש אך ורק בזמן אורגזמות.
הבעיה נמשכה כחודש ולאחר מכן כשהתחלתי לקחת אומגה 3 היא נחלשה לכמעט כלום ואף לפעמים לא היתה.
עשיתי סיטי ראש בהמלצת הרופא ולא נמצא שום דבר מיוחד.
בחודש האחרון התחלתי לקבל כאבי ראש בכל מאמץ שאני עושה ואף לעיתים בלי מאמץ כלל. הכאב או אותו כאב. עמום בחלק האחורי של המוח.
החושים שלי ניהים רגישים, כל רעש קטן מפריעה לי ומשגע אותי. אני מסתנוור מכל אור קטן ואם אני באור אני רואה צללים כמו במיצמוץ. אני מתחיל לקבל לעתים התקפי אסתמה- שלא היו לי כבר כמה שנים, סחרחורות שגורמות לבחילות קשות וכבר פעמיים שהקאתי.
הכאב הוא בלתי נסבל! קשה לי לייצר קשר עם כל אדם בזמן התקף. אם אני יכול אני הולך לחדר סוגר את הכל שם את הראש מתחת לשמיכה ומחכה. אם אני בעבודה אני לוקח הרבה כדורים שיעזרו לי לתפקד בעבודה עד שאני יגיע הביתה.
ההתקף מתחיל כלחץ בחלק האחורי של הראש ומתחיל לראות צורות עמומות לפי הדופק כמו כשממצמצים אחרי סנוור., ולאחר 5-10 דקות מגיע הכאב. השיא יכול להמשך 4-10 שעות שבהן אני לא יכול כמעט לתפקד, בטח שלא לישון, ולאחריו הכאב לאט לאט נחלש ונשאר למשך 12-24 שעות שבהן קשה לי לנשום לישון ולעבוד. אני מקבל התקף לפחות פעם בשבוע, לעיתים פעמיים (בלי מאמץ- ברגע שאני מתאמץ הכאב יכול לחזור כל יום!).
ניסיתי אדויל, אופטלגין, נורופן. בהתחלה זה טיפה עזר עכשיו כמעט ולא. המינונים אפילו הגיעו ל4 כדורים להתקף קשה וזה מפחית את הכאב ברבע.
מה אני צריך לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים מאוד - תגובה
אני ממליץ שתפני לנוירולוג - עדיף במסגרת מרפאת כאב ראש על מנת לקבל הערכה מקיפה. לגבי התרופות נראי לי שיש מקום לעשות סדר.
יכול להיות שכדאי להתחיל טיפול מניעתי באופן קבוע על מנת להפחית את תדירות ועוצמת ההתקפים וכן להפחית את תרחיכת הכדורים האחרים (אקמול, אדויל וכדומה).
לפני קיום יחסי מין אפשר לנסות כדור ב- indomethacin (אינדומד) - 25 מ"ג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת MRI וריאנט אנטומיהילה19/06/2011
ביצעתי בדיקת MRI עקב כאבי ראש הנמשכים כבר מעל ל5 חודשים, ובתוצאות נכתב:
בדיקת המוח תקינה.
מודגמת אסימטריה ברוחב הסינוסים הורידיים כאשר משמאל הגוגולר הסינוס הרוחבי והסיגמואיד צרים יותר. ממצא היכול להתאים לוריאנט אנטומי.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת MRI וריאנט אנטומי - תגובה
כמו שכתוב הבדיקה תקינה.
וריאנטים הם דברים אינדיבידואליים (יש אנשים עם אף יותר גדול מאחרים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנתקות מהמציאותעופר19/06/2011
שלום,
אני בן 35 ולמעשה כל חיי אני סובל מהתנתקויות מהמציאות ברמות שונות. הכוונה ב"התנתקות" היא שכל החושים מעומעמים יותר, אין תפיסה מרחבית ותקשורת עם אנשים גרועה מאוד. מצב זה נמשך בד"כ כמה ימים, לאחר מכן יש יומיים שלושה של ריכוז מוגבר ורגישות מאוד גבוהה להכל, ולאחר מכן אני שוקע בהתנתקות מחדש. מצב זה גורם לחוסר יכולת לקיים מערכות יחסים ולאחרונה אף לפיטורים. הייתי בטיפול אך קיבלתי בו רק יותר insight לבעייה ולא קיבלתי פיתרון ליציאה מיידית ממצב ההתנתקות. אינני מעוניין להיעזר בכדורים פסיכיאטריים. האם קיימים כיוונים נוספים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנתקות מהמציאות
חוסר B12 ו02/07/2011שלום רב,
אשמח לקבל פירוט איך זה מתבטא ?
ההתנתקות ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנתקות מהמציאות - תגובה
לדעתי אם אפשר להמשיך לתפקד עם התופעות הנ"ל אין פה מקור לדאגה.
לחילופין, אם הדבר מחמיר וכן מרפיע בחיי היום יום אז אני ממליץ שתפנה ליעוץ פסיכיאטרי לצורך אבחון והערכה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)