מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המוח לא מפסיק לטחון מחשבות..אבישי06/06/2010
שלום.
מאז שאני זוכר את עצמי אני סובל ממחשבות בלתי פוסקות.
המוח שלי טוחן מחשבות עוד ועוד ועוד עד שאני לא מצליח להיות בשום מקום.
לא מצליח לישון בלילות. לא מצליח להתרכז בשום דבר. לא מצליח לעשות שום דבר.
הייתי בטיפולים פסיכיאטרים שלא הצליחו.
הפסיכיאטר האחרון איבחן אותי כסובל מ-OCD קשה.
רציתי לשאול האם יכול להיות שהבעיה היא נוירולוגית וניתן לגלות זאת ע"י סריקת מוח? או שבכל זאת מדובר בפסיכיאטריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות חוזרות
ד''ר מאיר קסטנבאום06/06/2010מחשבות חוזרות ומטרידות מהוות חלק מהקריטריונים של OCD שהינה מחלה שמטופלת ע"י פסיכיאטרים.
במידה וקיימות הפרעות נוספות , הפרעה קוגניטיבית, חוסר נוירולוגים כגון חולשת גפיים, הפרעת תחושה, הפרעת ראייה, דיבור ממליץ להיבדק ע"י נוירולוג ובהתאם ישקל הצורך בביצוע הדמיה מוחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נוירולוג עקב סקטומותקיי06/06/2010
שלום רב,
בת 44, בריאות תקינה.
הנני סובלת מסקטומות כ 4 שנים. לאחר בדיקות מומחה עיניים וביקורות חוזרות מבקש עבורי MRI לשלילת תהליכים וסקולריים..
הועדה איננה מאשרת בדיקת MRI לפני בדיקת נוירולוג.
אודה לכם כל הבהרה מה כוללת בדיקת נוירולוג בהתייחס לאמור.
תודה רבה ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נוירולוג
ד''ר מאיר קסטנבאום06/06/2010ראשית יש צורך בקבלת אנמנזה מלאה לגבי הפרעת הראייה, האם יש כאבי ראש, תופעות מלוות אחרות, ביצוע בדיקה נוירולוגית ובהתאם לממצאים בבדיקה יחליט האם ממליץ על ביצוע MRI.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי הפרעת קשב וריכוז?טלי06/06/2010
שלום רב,
אני בת 46 , יותר ויותר אני מוצאת שאני נרדמת במצבים בהם לא נדרשת ממני פעולה אקטיבית ונדרש ריכוז עמוק יותר כמו: הרצאה, סרט, קונצרט...
כשאני כותבת את תוכן ההרצאה או מעסיקה את ידי בדרך כלשהי או מנשנשת אינני נרדמת.
האם יתכן שאני סובלת מהפרעת קשב וריכוז?
בברכה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז
ד''ר מאיר קסטנבאום06/06/2010הירדמות במהלך הרצאות אינה מאפיינת הפרעת קשב וריכוז.
בד"כ בהפרעת קשב וריכוז מוסחים בקלות על יד כל גירוי קושי להתרכז תקופה ממושכת בפעולה אחת, הרבה פעמים מופיע עם היפראקטיביות.
לעיתים הירדמות מקורה בעייפות, חוסר עניין בהרצאה או סיבות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן לשבץ מוחיאן04/06/2010
שלום רב,
אמי בת 76 סובלת מיתר לחץ דם וכולסטרול גבוה, מטופלת בכדור אחד ליום להורדת לחץ דם וכדור לכולסטרול. אתמול מיד לאחר ארוחת צהריים היתה בשירותים וקיבלה התקף סחרחורת חמור, התעלפה בזרועותי ובמשך כ-15 דקות איבדה את ההכרה מספר כפעמיים לזמן קצר. מיד לאחר אחת הפעמים הללו פקחה עיניים בכוחות עצמה, האישונים היו מורחבים לגמרי אבל לא ראתה דבר (היה נראה שהיא לא בהכרה), מלמלה דברים לא ברורים ולא הגיבה לכאב. בזמן זה גם היו מספר פרכוסים חזקים אך לא למשך זמן רב. לא הפסיקה לנשום לכל אורך האירוע. לאחר שהשכבתי אותה והרמתי את רגליה קצת התאוששה. פיניתי אותה באמבולנס לבי"ח ושם זוהה שהיא היתה קצת מיובשת, א.ק.ג. תקין, ולאור הסימנים שתיארתי נשלחה ל-CT ראש שלא העלה כל ממצאים חשודים. רמת סוכר 135 ולחץ הדם שלה היה נמוך במיוחד (118/65) גם לאחר שקית אינפוזיה שלמה. שוחררה לביתה לאחר שהרגישה יותר טוב.
האם יתכן שמדובר היה באירוע מוחי קטן אשר לא "נרשם" בבדיקת ה-CT? האם אתה ממליץ לעשות בדיקות נוספות? יש לציין כי מאז (יום וחצי) מרגישה טוב, לחץ דם 124/78 עם הכדור הרגיל.
אני לא שקטה עם חוסר האבחון של רופא חדר המיון שלא היה מסוגל לומר מה בדיוק אירע. אשמח לשמוע את חוות דעתך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד הכרה
ד''ר מאיר קסטנבאום06/06/2010לפי תיאורך אמך איבדה הכרה, לא הגיבה, נצפו פרכוסים.
הרושם הקליני הוא שמדובר בפרכוס.
מומלץ לבצע EEG בדיקת דם כולל רמת CPK ולהחליט על צורך בהתחלת טיפול אנטיאפילפטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הירדמות אצבעות ועיקצוציםשרה04/06/2010
אני בת 46, לפני חודש וחצי התעוררתי עם אגודל ביד שמאל רדום שלא התפוגג. לאחר כשבוע התעוררתי עם קמיצה רדומה בקצה שלה. הרדימות כעת התפוגגה באגודל ובקמיצה עדיין לא. יחד עם זה תחושה של עיקצוצים ביד, לפעמים התעייפות של היד,
ולפעמים הרגשה כאילו השרירים היו במאמץ והם רועדים טיפה. הייתי אצל אורטופד ששלח אותי לאי אם ג'י - יצא תקין. בינתיים התחלתי להרגיש עיקצוצים וזרמים ברגל שמאל. כל הכיוון של בעיה בתעלה הקרפלית השתנה כעת (אע"פ שזו יד שאני עובדת איתה המון). האורטופד היפנה אותי לנוירולוג ואני קבעתי תור.
האורטופד אמר שיכול להיות לחץ עיצבי על חוליות אע"פ שאני לא חשה כאבים. אבל הוא לא שלח אותי לצילום.
מאז שהתעוררתי עם האגודל הרדום נכנסתי לחרדות נוראיות. אני בסטרס וחושבת כל הזמן שזה אולי טרשת נפוצה.החרדה לא נותנת לי מנוח.
מה זה יכול להיות?
מדוע כל מה שקוראים באינטרנט על עיקצוצים וזרמים - מבהיל כל כך (טרשת, ניוון)? האם זה לא יכול להיות משהו שהוא לא רציני?
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הירדמות
ד''ר איתן אוריאל04/06/2010יתכנו סיבות רבות לנימולים בגפיים. יש צורך בקבלת הפיזור המדויק של ההפרעה וכמובן בביצוע בדיקה נוירולוגית על מנת להגיע לאבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות ראיה ולשוןאדם04/06/2010
שלום ד'ר תודה רבה על ההתיחסות. אני בן 22 וסובל משיתוק מוחין CP אני לא יודע את הסוג המדויק.
יש לי הפרעות בראייה וממש היום לראשונה הפרעה גם בתזוזת הלשון. זה מבהיל ואף אחד כמעט לא שם לב לזה. אבל אני מרגיש (ורואה)
(היא זזה מעצמה קופצת וזה קורה ממש לבד כמו יד שרועדת מעצמה) הפרעות הראיה
התחילו לפני שנה התחלתי לראות מסך שחור לשבריר שנייה כאילו מישהו מכבה את האור ממש לשנייה ומדליק.
עצבי הראייה נמצאו בעייתים בבדיקה וחושדים שמדובר בגלאוקומה
אך האם הרעדים בלשון וההבזקים השחורים יכולים להיות התראה על הפרעה נוירולוגית חדשה ?
מעולם לא רעדה לי הלשון ככה והרופאים מפנים אותי לרופא אף אוזן גרון.
איך אני מגיע ישירות לבדיקה נוירולוגית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת ראיה
ד''ר איתן אוריאל04/06/2010יש כמובן צורך בבדיקה נוירולוגית לשם איפיון תלונותיך. אני מציע לפנות ליעוץ נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחירבקה04/06/2010
שלום רב
אני בת 60 ונוטלת באופן קבוע אספרין 100 מ"ג.
זאת בעיקר על רקע תורשתי של שני הורי.
אבי נפטר מאירוע מוחי ולהערכתי הדבר קרה אחרי ניתוח בקע אותו עבר בו הופסקו לו כל מדללי הדם שלקח. (זאת הערכתי בלבד)
אני עומדת בפני ניתוח, ואינני חוששת כלל מהניתוח אלא מעובדת הפסקת האספרין ואח"כ התחלת נטילתו שוב (שזה השלב בו קבל אבי את האירוע)
מה ניתן לייעץ לי. ברור שכל ניתוח שהוא לא הצלת חיים ממש אינו שווה את הסיכון שבקבלת אירוע מוחי
אודה לכם על התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל04/06/2010הפסקת אספירין מצריכה אישור מהרופא המטפל המכיר היטב את ההיטוריה הרפואית ואת ההתויות לנטילת התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש אצל קשישהאפרת03/06/2010
אמי בת 81, בעלת הסטוריה של בעיות לב נוטלת אספירין באופן קבוע ועוד מגוון תרופות (בעיקר בשל בעיות בכליות).
לאחרונה גם אובחנה כחולת סכרת.
מבצעת אחת לשנה בדיקות דופלר צווארי ולאחרונה אף אקו לב שיצא תקין יחסית לגילה.
בשל עקמת מולדת (לא מובחנת חיצונית) קורה שיש לה כאבי ראש שמקרינים מהצוואר לראש .
בד"כ מתחיל בכאב חזק שנרגע תוך כמה ימים.
לאחרונה היא מתלוננת על כאבי ראש בעלי תחושה שונה מזו שתוארה לעיל שאינם עוזבים אותה.
מה יכול להיות הכיוון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל04/06/2010כאבי ראש בקרב קשישים מחייבים התייחסות מיוחדת כדי לשלול תהליכים השכיחים יותר בקרב אוכלוסיה זו כדלקת בכלי דם (טמפורל ארטריטיס.), גידולים ועוד. לפיכך מומלץ לפנות ליעוץ ובדיקה בהקדם. כאב ראש חד ועז שהופיע באופן פתאומי מחייב כמובן פניה לחדר המיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטרופיה של השרירעומר02/06/2010
שלום רב,
ברצוני להעזר בדעתך המלומדת בנושא אשר חשוב לי:
1. האם אטרופיה של השריר - כתוצאה מקטבוליזם או כל תהליך אחר שקשור לתת תזונה -
היא מצב הפיך?
2. אם כן, מהו הטיפול לכך?
רב תודות,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטרופיה
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010אטרופיה על רקע עצבי לרוב איננה הפיכה. על רקע תת תזונה או חוסר פעילות הינה הפיכה בכפוף לשינוי תזונתי ופעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועוד חידוד אחד...
עומר04/06/2010המון תודה על תשובתך הבהירה והמהירה.
רציתי לחדד לעצמי את העניין:
תא שריר (או רקמת שריר) שנפגעה כתוצאה מתת תזונה יכול להשתקם ע"י שיקום תזונתי ופעילות גופנית מתאימה?
בברכה,
עומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעת שריר
ד''ר מאיר קסטנבאום06/06/2010רקמת שריר יכולה להשתקם ע"י שיקום תזונתי ופעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין אלטרולט לגלולותטניה02/06/2010
שלום,
אובחנתי היום כסובלת ממיגרנה ורשמו לי אלטרולט 10 מ"ג. אני נוטלת כבר מספר שנים גלולות "יסמין" כטיפול לבעיות אקנה ורציתי לדעת אם יש בעיה בשילוב בין שתי התרופות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010קיימת בעיה בין מיגרנה בעיקר כזו עם אאורה (תחושה מקדימה) לבין שימוש בגלולות וכן עישון המעלים באופן ניכר את קרישיות הדם. אני מציע לידע את רופא הנשים או הנוירולוג לגבי השילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוז שיוצא מכלל שליטהשרון02/06/2010
אני בת 18 ומגיל מאוד צעיר אני חווה תופעה של ריכוז שלא יחסתי אליה חשיבות עד שהיום שמעתי גם ממישהו אחר על התופעה הזאת.
קורה לי לפעמים כשאני מתרכזת מאוד בדבר מסויים (לרוב קריאה במחשב ולאו דווקא) הריכוז יוצא מכלל שליטה ונוצרת תחושה שדברים מסביבי זזים מהר מאוד. זה מלווה בקולות וצפצופים באוזניים. התחושה הכללית היא מעין כאב ראש והרצה מהירה של כל מה שקורה מסביב. לוקח לזה זמן לעבור ולהזיז את המבט מהמחשב לא עוזר.
זה לא קורה לי לעיתים קרובות אבל זה מגיע פעם בכמה זמן מאז גיל מאוד צעיר.
מישהו יודע במה מדובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוז
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010התלונה איננה ברורה לי. יתכן ומדובר בהפרעת קשב וריכוז . אני מציע לפנות לנוירולוג לשם אבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה- קפיצות בכף הידיובל02/06/2010
אני בת 16 וכבר כמה ימים שהאגודל בכף היד שלי קופץ מעצמו מהר מאוד, זה בא והולך ויש הפסקות ארוכות, אבל כשהוא קופץ מעצמו זה ממש מציק.
כשהוא קופץ, אני לא יכולה לגרום לו להפסיק, הוא פשוט מפסיק לבד אחרי כמה שניות או דקות.
אומנם אני במתח מהבגרויות אבל אני לא חושבת שזה כך כף משפיע על זה.
מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קפיצות
רונן07/04/2012מזה כשלושה שבועות יש לי קפיצות ללא הפסקה בכרית כף היד בדיקת נוירולוג אמר לי תקין בדיקת CPK וEMG גם תקינות אבל הקפיצות לא מפסיקות מה עושים במצבכזה דחוף מיואש מהמצב הנורא הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה- קפיצות בכף היד - תגובה
ד``ר רונית גלעד09/04/2012יש לפנות לנוירולוג לבצע EEG לבצע EMG בדיקה נוירולוגית ולראות במה מדובר . אולי זה בכלל סוג של רעד ואז הטיפול שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפיצות
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010יש צורך להתרשם ישירות מהתנועות הלא רצוניות ולבצע גם בדיקה גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה בראשמירי02/06/2010
לפני כשלושה וחצי שבועות קיבלתי מכה חזקה מאוד בראש, הכאבים ארכו שלושה ימים ופסקו,
לפני כשלושה ימים קפצתי ממושכות בטרמפולינה ומאז הכאבים לא מרפים. (סוג הכאבים זהה לכאבים שחשתי לאחר קבלת המכה) האם יש לי צורך להבדק? ישנה אפשרות שיש לי פגיעה פנימית מהמכה.
תיאור הכאב: לחצים במצח ועד המרפס, אין לי ולא היה סחרחורות, בחילות ואיבוד זיכרון
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה הערה
מירי02/06/2010אני שלושה חודשים אחרי לידה, אם זה רלוונטי לעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010כאבי ראש לאחר חבלת ראש מחייבים בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בעצב הטרג'ימינליתמר סנקר02/06/2010
שלום, אני בת 42 ולפני כ9 שנים התחלתי לסבול מכאבים חריפים ביותר בלסת ימין שאובחנו דלקת בעצב הטרגימינלי. מאז הכאבים באו והלכו לסרוגין באמצעות טיפולים טבעיים וטגרטול. בשלב זה הכאב חזר ואני בחרדות שילך ויגבר. יש לי תינוק בן חודש וחצי ואני מניקה. האם ניתן לקחת טגרטול? שמעתי גם על גאבאפנטין שמסייע ואינו מרדים - האם אותו אוכל לקחת ובאיזה מינון? אנא עזרו לי... תודה רבה תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבפנטין
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010גם טיפול בגבפנטין עשוי להרדים. קיימות גם אפשריות לטיפולים מקומיים ואף אופציות כירורגיות נוספות. על מנת לאשר את האבחנה ולשמוע סקירה של כל האפשרויות הטיפוליות אני מציע לפנות לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורת במאמץ יד שמאל, "זרמים" בצדדנה01/06/2010
שלום.
בתקופה האחרונה אני מרגישה סחרחורת וחולשה בזמן מאמץ של יד שמאל (זה קורה ממש בשניות הראשונות של המאמץ ואני מפסיקה מיד)
זה לא קורה עם היד הימינית.
בלי קשר לזה, לפעמים אני מרגישה "זרמים" בצד השמאלי של הראש.
האם נראה לך שקיימת בעיה נוירולוגית?
תודה מראש.
דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר איתן אוריאל03/06/2010לא ברור האם מדובר בחולשה ביד עצמה או בחולשה כללית בזמן שימוש ביד שמאל. אני מציע לפנות לרופא על מנת שיתרשם מתלונותיך ויבצע בדיקה גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)