מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וטעם מתכתי בפה אחרי מאמץפנחס הקטן18/05/2010
שלום,
הרמתי משקולות ובאמצע הסט פתאום הרגשתי טעם מתכתי בפה יחד עם כאב ראש בצד שמאל של הראש קדימה ואחורה, דגדוגים במצח, סחרחורת וקוצר נשימה עם לחץ בחזה.
מה זה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010מבלי לבדוק אותך ולקבל פרטים נוספים איני יכול להתייחס למקרה. באופן כללי, כאב ראש פתאומי המופיע בזמן פעילות גופנית או הרמת משאות מחייב פניה מיידית לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכך אכן עשיתי
פנחס הקטן21/05/2010הופנתי ע"י רופאת המשפחה לרופא עיניים באופן דחוף ובהקדם לנוירולוג. יצוין כי ברגיל הנני אדם בריא.
תוצאת בדיקת העיניים שבוצעה לי היום (ע"מ לבדוק היתכנות של לחץ תוך גולגולתי) במ"פ.
בעוד 5 ימים יש לי תור לנוירולוג.
יצוין כי בעבר, לפני 10 שנים, הייתה לי תופעה במשך כמה חודשים שדמתה מאוד לפליטה ספונטנית של CSF מהאף מה שמחשיד יותר.
לאיזה בדיקות על הנוירולוג להפנות אותי ?
לאחר האירוע הפסקתי להרים משקולות ואני מאוד לחזור לחזור לפעילות אך חושש, איזה בדיקות עלי לעבור בכדי לחזור לפעילות בבטחה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש במאמץ
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010בדיקה נוירולוגית יסודית ובמידת הצורך בהתאם לממצאים ביצוע הדמיה מוחית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. זה מה שאכן יתבצע מחר.
פנחס הקטן26/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בראשדקלה18/05/2010
שלום,
שמתי לב שכשאני שוכבת בלי כרית אני מרגישה לחץ בראש או שאני מכופפת את הראש אני מרגישה לחץ חזק בראש. על מה הדבר יכול להעיד? על הצרות כלי דם בגולגולת אולי? עורק צוואר נקי. איך ניתן לבדוק.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי להוסיף
דקלה18/05/2010גם כשאני קמה מישיבה לעמידה יש תחושה של זרימת דם איטית לראש ובסיומה כשמגיע הדם תחושה של לחץ בכל הראש שעובר אחרי כמה שניות. מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושה
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010התחושות שתיארת אינן ספציפיות ,יש צורך לקבל פרטים נוספים ולבצע בדיקה נוירולוגית. תחושת סחרחורת בעמידה עשויה לכוון לנפילת לחץ דם בעמידה-אורטוסטטיזם ומומלץ לבצע מבחן טילט במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש נוירולוג שמגיע לביקור בית?שי18/05/2010
אני גר בירושלים וזקוק בדחיפות לנוירולוג שמבצע ביקורי בית (בתשלום כמובן)
האם תוכלו להמליץ לי על מישהו, ולומר לי בבקשה באיזה סכום מדובר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוג
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010איננו נוהגים להמליץ על נוירולוגים בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בהחלט מבין, אך האם
שי20/05/2010קיים שירות כזה בירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירות
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010אני מציע לפנות לשר"פ הדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש וחום גבוהטל18/05/2010
שלום רב
שמי טל בן 29 וסובל זה מכבר שנתיים מכאבי ראש המתרכזים בצד שמאל הבאים והולכים. כלומר יש לי כאבים שמתמשכים בין שבוע לשבועיים ואז הפסקה של כמה חודשים בודדים וחוזר חלילה.
יודגש כי אבי משותק עקב אירוע מוחי (עורק שמאל נסתם לו בצואר) ואמי חולת פרקינסון
עשיתי כמה וכמה בדיקות בכדי לברר את התופעה:
א. CT - שיצא הכל תקין לפני שנתיים
ב. בדיקת דופלר. (עורקים מרכזיים בצוואר) - נמצא תקין
ג. רופא עיניים ששלל פפילואדמה
ד. ביקרתי אצל רופאי לסת ועוד...הכל תקין
בשבועות האחרונות חשתי מין כאבים בשתי הרקות ולחץ באזור המצח והרקות ובשבוע האחרון אני עם חום שמטפס בלילה למעל 38 מעלות וביום בין 37 ל - 38.
יודגש כי אני ישן טוב, לא מתעורר מכאבים ואין לי הקאות או בחילות. אבל מרגיש מאין לחץ בקדמת הראש.
אין לי נזלת או שיעול.
אשמח להתייחסותכם.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010הופעה חדה של כאבי ראש וחום גבוה מחייבת פניה מיידית לרופא לשלול תהליכים זיהומים כגון דלקת קרומי המוח. במידה ומדובר בכאבי ראש כרוניים ועליה חדשה של חום,יש צורך לברר מה הגורם לחום והאם קיים מקור לזיהום, כולל בדיקה גופנית,בדיקות דם ותרביות. הסיבות לכאבי ראש כרוניים הינם רבות ומגוונות ויש צורך בקבלת פרטים מלאים וביצוע בדיקה גופנית ונוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
טל21/05/2010שלום דוקטור
ובכן הייתי במיון ואשפוז ועשו לי בדיקות רבות וגילו כי יש לי וירוס אך עדין לא יודעים איזה
עשו לי גם LP ויצא תקין.
אך כאבי הראש לי ממשיכים
מוזר, כי שיש לי חום הם פחות חזקים וכשיורד לי החום הם מתגברים.
אני ממש חושש כי יש לי גידול כי אני מרגיש שיש לי לחץ כל הזמן בראש ובתזוזות הם מתחזקים , כאשר אני יושב ונח הם נעלמים כמעט
האם יש צורך בבדיקת MIR ? יודגש כי והרופאים מתנגדים לעשות לי כמוכן כי עברתי לפני שנתים CT והיה תקין ושללו לי פפליאודמה.
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010הצורך בבדיקת MRI תלוי באינדיקציות קליניות ובהתאם לממצאי הבדיקה הגופנית.
אין באפשרותי לומר האם יש צורך בהפנייתך ל-MRI.
בירור חום ממושך צריך להתבצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות בבקשהדקלה17/05/2010
שלום,
1. האם אדם יכול לחוש שיש לו היצרות של כלי דם במוח? אם כן, מהם הסימפטומים שאדם חש?
2. האם אדם יכול לחוש שיש לו לחץ תוך גולגלתי? אם כן, מהם הסימנים שאדם חש?
אודה לתשובה
ארבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010לרוב היצרות תוך גולגולתית איננה סימפטומטית אולם מהווה גורם סיכון לשבץ . היצרויות בכלי דם מסוימים עלולות לגרום לתחושת סחרחורת וחוסר יציבות.
סימני יתר לחץ תוך גולגולתי כוללים כאבי ראש,הפרעות בראיה, בחילות והקאות ובמצבים מתקדמים-ירידה במצב הכרה, יתר לחץ דם ודופק איטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובהחיה16/05/2010
מחכה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה
ד''ר איתן אוריאל16/05/2010אבקש לחזור על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה רשומה בדף 8 מיום 1813 בשם חיה
חיה16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיום 18/3
חיה16/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש נקודתי באזור שמאלי של הראשטלי16/05/2010
שלום רב
אני בת 30 . בחודשיים האחרונים הבחנתי בכאב ראש נקודתי שחולף אחרי כ-10 או 20 שניות של כאב חזק. הכאב מופיע בשתי נקודות בעונת הקודקוד ועונת הרקה בצד השמאלי .
מה זה יכול להיות ? הכאב לא ממש מפריע אלא מדאיג יותר
בתודה מראש
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר איתן אוריאל16/05/2010קיימות סיבות רבות ומגוונת לכאבי ראש. יש צורך לקבל פרטים מלאים יותר וכמובן לבצע בדיקה נוירולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות וציפרלקסמ16/05/2010
שלום רב,
אני בן 30 סובל מאובחן כסובל ממגרנות בשילוב אאורה מגיל 16 לערך.
לפני כשלושה חודשים התחלתי לקחת כדורי אסטו (ציפרלקס) לטיפול בחרדות.
בשלושה שבועות האחרונים אני סובל מהופעת אאורה לפחות 3-4 פעמים במהלך השבוע, לעיתים לאחר האאורה יש כאב ראש קל מאוד אך האאורה "משתקת" אותי מעבודה למשך כחצי שעה.
אציין כי לפני נטילת הכדורים הייתי סובל בערך מתדירות של פעם-פעמיים בחודש לכל היותר.
רופא עיניים בדק אותי ומצא את הכל תקין.
האם האסטו הוא זה שגורם להופעת האאורה בתדירות גבוהה? (בחשיפה לשמש מייד מתחילה אאורה).
מה אפשר לעשות על מנת לצמצם את האפשרת להופעת האאורה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות
ד''ר איתן אוריאל16/05/2010במידה והינך מרגיש החמרה בעקבות הטיפול אני מציע להתיעץ עם הרופא בנוגע למעבר לתכשיר חלופי. חשוב לציין כי השילוב בין תרופות נוגדות דכאון ממשפחת SSRI ותרופות נוגדות מיגרנה ממשפחת הטריפטנים איננו מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורתדינה15/05/2010
בת35 לפני כחודש החלו לי סחרחרות בזמן שכיבה ותזוזה מצד לצד וכן מישיבה לשכיבה בבדיקת אף אוזן גרון אובחן סחרחרות תנוחתית ללא ריצוד עיניים ביצעתי פיזיוטרפיה פעמיים אך זה לא עזר בנוסף אני סובלת מהרגשת שיוט חוסר יציבות כאילו שמישהו מנדנד אותי במשך כל היום גם שאני יושבת ללא מעשה האם תופעה זו היא כמו שאומר רופא אף אוזן גרון בגלל הקריסטלים שזזו ואם כן למה פיזיוטרפיה לא עוזרת או שזה יכול להיות תופעה נוירולוגית
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורת
ד''ר איתן אוריאל16/05/2010ברוב המקרים טיפולי פיזיותרפיה וסטיבולרית אכן עוזרים לסחרחורת על רקע האבחנה שתיארת. מאחר ולא בדקתי אותך אינני יכול להוסיף על אבחנתו של רופא הא.א.ג. במידה וקיימת בעיה אבחנתית ניתן להעזר בבדיקת ENG.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצמוץ וחולשה בעינייםעדן15/05/2010
שלום,
אני בת 29.
כשהייתי ילדה נהגתי למצמץ הרבה ומאז מרכיבה משקפי ראיה למרחק.
בשנים האחרונות אני שמה לב שכאשר אני נאלצת להתרכז בשיחה עם בן-אדם, אחד על אחד, מתחילה לי חולשה בעיניים ומצמוץ. הרגשה של מאמץ.
אני כל הזמן עושה בדיקות ראיה ומחליפהעדשות בהתאם ולא נראה לי כי זו הבעיה.
בזמן האחרון גם סובלת מכאבי ראש ממוקדים בקדמת הראש בצד שמאל
בעונות מעבר סובלת מסינוסיטיס בצד שמאל גם כן.
למה המצמוץ והחולשה קשורים והאם קשורים ביניהם וליתר הדברים שהזכרתי?
בברכה,
יסמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצמוץ
ד''ר איתן אוריאל16/05/2010לא ברורה לי המשמעות של חולשה בעיינים. הביטוי הקליני של חולשה בשרירי העיינים הינו כפל ראיה וצניחה של העפעף. מאחר ותלונתך איננה ברורה לי אני מציע לפנות לרופא עיינים או נוירולוג לשם מסירת הפרטים המלאים וביצוע בדיקה גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בנקודה בראששרון15/05/2010
שלום בשבוע האחרון יש לי מן נקודה בחלק העליון שמאלי של הראש שכואבת בלחיצה עם היד או בזמן שאני מתכופף לפנים חוץ מפעולות אלה לא כואב לי בכלל .. זאת אומרת אין לי בכלל כאבי ראש או משו כזה .. בנוסף הכאב מורגש יותר לאחר קימה בבוקר אבל שוב אך ורק אם אני לוחץ על הנקודה או מתכופף לפנים. אני לא סובל מסחרחורות הקאות בחילות או כל דבר אחר הכל נורמלי לחלוטין .. חוץ מהכאב המוזר הזה ושוב אני מזכיר זה כואב רק בלחיצה עם היד או בהתכופפות לפנים .
האם יש סיבה לדאגה ? והאם ידוע לך מה זה המקרה הזה?
נ.ב מעולם לא סבלתי מכאבי ראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר אוריאל
ד''ר איתן אוריאל16/05/2010לא ניתן לאבחן כאב ראש מבלי לקבל פרטים נוספים ולבצע בדיקה נוירולוגית. כאב ראש עם רגישות מקומית באיזור המצח והחמרה בכיפוף קדימה עשוי להתאים לאבחנה של סינוסיטיס,אולם ,כאמור,יש צורך בבדיקה על ידי רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת נקודות צבעוניותנתן15/05/2010
הבת שלי בת 8.5 ומתלוננת כבר שנתיים שהיא רואה נקודות אדומות וירוקות , בזמן האחרון מתלוננת שהם נראים יותר גדולים וזזים יותר מהר.
בוצעה בדיקת עיניים ע"י רופא עיניים ,אשר לא מצא ממצא ברשתית או בזגוגית
כאשר היא עולה במעלית והמעלית עוצרת , נגרם לה כאב ראש
נשלחנו לבדיקת נאורולוג.
איזה בעייה יכולה לגרום לתופעות אלו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת ראייה
ד''ר מאיר קסטנבאום15/05/2010הפרעת ראייה יכולה להיגרם עקב בעיה עינית או נוירלוגית במרכז הראייה במוח.
יש צורך בקבת אנמנזה מפורטת ובדיקה על התלונות, באיזה מצבים מופיעים, האם כל היום או רק בסיטואציות מסוימת. האם קיימות תונות מלוות כגון כאבי ראש, סחרחורת, חולשת גפיים, התעלפויות. כמובן שצריכים לבצע בדיקה נוירולוגית יסודית ובהתאם להחליט על הצורך בביצוע הדמיה מוחית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה פסציקוליות בגפיים?חן14/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיקלוציות
ד''ר מאיר קסטנבאום15/05/2010פסיקולציות הם התכווצות לא רצונית של סיבי שריר.
לעיתים הם חסרות משמעות קלינית ויכולות להיגרם במצבים כגון עייפות, התיבשות ולעיתים יכולות להופיע במחלות נוירולוגיות שונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מענה לשאלותאלונה14/05/2010
למה יש שאלות בפורום שמדלגים עליהן?בבקשה תענו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאיר קסטנבאום15/05/2010את מוזמנת לשאול שאלה ונשמח לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכאב ראש כרוניבוקי14/05/2010
קיבלתי טיפול למגרנה גרונית בבלינסון ע"י נוירולג במחלקה נורוילגית אחרי שהגעתי אליו דרך מיון שכחתי לשאול אותו האם ניתן לקחת משככי כאבים אחרים יחד עם הטיפול שנתן נא עזרו לא ניתן לדבר איתו חוץ מזה לפני שנה קבלתי טיפול אצל מנהל מרפאת כאב ראש בבלינסון ולא לקחתי וכעת עד שאבקר במרפאת כאב וכאב ראש(יש לי תורים) אני מתלבט עם לקחת את הטיפול כי 2 סוגי טיפול שונים.
שם הרופא : אלון אברהם
האבחנה : os : chronic oaicy headache
הטיפול : כל לילה לפני שינה 1 כדור לופרסור דיויטבס 200 מ"ג (metoprolol tartrate) 1)
1 כדור אלטרולט
1 כדור דפלפט כרונו 500 מ"ג ( amitriptyline HCלפני שנה במרפאת כאב ראש
שם רופא :אברהם קורצקי מנהל יחדת כאב ראש
אבחנה:hemicrania countinia
טיפול :דפלט כרונו חצי בוקר 1 ערב
lioresal חצי בוקר 1 ערב
אולי I 10 mg)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכאב ראש כרוני
ד''ר מאיר קסטנבאום15/05/2010אתה מטופל ע"י נוירולוגים המומחים בטיפול בכאבי ראש והם המליצו לך על טיפול במספר תרופות לאחר שהתרשמו מהאנמנזה ובדקו אותך ועברו על ממצאי ההדמיה. לא ניתן במסגרת זאת להמליץ לך על שינוי בתוכנית הטיפולית.
במידה והתופעות ממשיכות מומלץ שתשוב לביקורת שלהם או לפחות להתיעץ עימם טלפונית כיצד להמשיך בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)