מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעד קל בידיים במנוחהדניאל23/05/2010
שלום רב,
אני בחור בן 21, בגיל 10 אובחנתי כלוקה בתסמונת טורט. מגיל 13 ועד היום אני נוטל מדי יום תרופות קבועות: ריספרדל 1 מ"ג וציפרלקס 10 מ"ג.... כרגע אין לי כלל טיקים!!!...
מזה כשנה יש לי תופעה של רעידות קלות בידיים במנוחה, יש לציין כי בדיקת CT מוח עם הזרקת חומר ניגודי שביצעתי לפני שנה וחצי יצאה תקינה!!!
מה משמעות הדבר והאם וכיצד להמשיך בבירור? האם זה קשור לתופעות הלוואי של התרופות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעד בידיים
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010לטיפול בריספרדל יתכנו תופעות לוואי הכוללות גם רעד בגפיים.
מומלץ לפנות לנוירולוג לשקילת המשך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים באצבעותא.ס23/05/2010
מזה 10 ימים אני מרגישה ביד שמאל זרמים חזקים (נימול) באגודל ובאצבע שאר האצבעות בסדר \ מה זה יכול להיות.? אציין כי לפני שנתיים שברתי את שורש כף היד ממנה אני סובלת כעת. האם יש קשר? מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרמים
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010קיימות סיבות רבות להפרעות תחושתיות ביניהם פגיעה בעצב פריפרי על רקע טראומה, לחץ על עצב, חוסר ויטמינים, מחלות של מערכת העצבים המרכזית ועוד.
מומלץ להיבדק ע"י נוירולוג על מנת להעריך האם קיימת פרט להפרעה התחושתית גם הפרעה מוטורית המתבטאת בחולשה.
בהתאם לממצאים בבדיקה ישקל הצורך בהמשך בירור למשך EMG או בדיקות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEMG
א.ס25/05/2010אכן שלחו אותי לבדיקת EMG . מה אפשר לגלות באמצעות בדיקה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEMG
ד''ר מאיר קסטנבאום25/05/2010באמצעות בדיקה זאת אפשר לאבחן מחלות הגורמות להפרעה בהולכה עצבית, מחלות עצביות ומחלות שריר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI ראש - שאלה לגבי גשר בשינייםבן23/05/2010
לאחר יישור שיניים נותרו 2 פסי מתכת קטנים המחזיקים את היישור (פנימיים), רופאת השיניים אמרה שהכמות היא כשל סתימה רגילה ואין שום בעיה עם התומכים בבדיקת MRI.
החומר הוא Stansteel.
האם ידועה לך על בעיה כלשהי עם החומר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010באופן עקרוני אין אפשרות לבצע בדיקת MRI במידה ויש מתכות בגוף.
מומלץ להתיעץ עם רדיולוג בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן שמאל תחתונה והקרנה על הגבל23/05/2010
שלום רב,
זמן רב אני קוראת את האתר הזה, ועדיין לא מצליחה לפענח את הכאבים שלי.
אני בת 23, בריאה בדר"כ,נוטלת גלולות למניעת הריון,ללא אלרגיות,יציאות סדירות,משקל גובה וכד' תקין.
לפני כשנה החלה לי תחושת מלאות בבטן שמאל תחתונה, על גבול המפשעה.
עשיתי בדיקת אולטראסאונד גניקולוגי שיצאה תקינה לגמרי-שחלה שמאל גדולה משחלה ימין ב10מ"מ(תקין?), בדיקת שתן כללית ותרבית שיצאה תקינה(אין דם בשתן,או כאב במתן שתן).
לאורך הזמן החלה הקרנה כואבת(!) על גב תחתון שמאל, לעיתים על רגל שמאל ועד קו החזייה.
ומאז ועד היום הייתי באולטרא סאונד בטן תחתונה כליות ומפשעות-הכל תקין(כלי דם, ללא נוזל חופשי,לא
הודגם בקע)
אורטופד-חשב שזו דלקת באזורGT והמליץ על אטופן400-לא היה שיפור.הכאבים לא קשורים למאמץ ולא מעירים משינה.כמו כן איתר רגישות מעל עצב הסיאטי-קלה, ורגישות מעל צלעות שמאל
נשלחתי לצילומי רנטגן תוצאות בדיקת אגן:ב.מ.פ ועקמת קמורה שמאלה,מרווחים בין חולייתים שמורים.
נשלחתי לספירת דם התוצאות הורו על שיקעת דם מואצת ESR 40.0 PROTEIN 0.6 HTC 36.4% LOWוMONO% 3.1 LOW
כירורג-שלל בקע.
נשלחתי לבדיקת CT(אחרי לחץ רב מצידי) לפני כחודשיים-ריאות תקינות,איו נוזל פלאורלי.
יש נדולה קטנה בכבד 9 מ"מ קרוב לודאי הסננה שומנית. יתכן נודולה קטנה באדרנל שמאל.
טחול לבלב וכליות תקינים ואין לימפאדנופתיה רטרופיטונאלית אין לזיות בעצמות.
נשלחתי לבדיקת גסטרו שתתקיים רק באוגוסט-
רק בשבועיים האחרונים היו מלווים בעצירות של יומיים לסירוגין או שלשול לסירוגין לפני כן לא היה שום שינוי ביציאות.אין כאב ביציאות.ותחושה של לחץ בחזה.
נשלחתי שוב לבדיקת דם ושתן השבוע 17.5.10 -
ESR-30
CRP-34
WBC-5.35
HGB-12.2
PLT-279
שתן- 500 ליקוציטים
לאורך כל השנה הזו,אני מרגישה טוב,ופשוט תחושת מלאות/לעיתים כאב עמום בבטן שמאל תחתונה והקרנה על גב תחתון שמאל וירך שמאל לסירוגין כמו כן חולשה ברגל שמאל בכללותה.
מה השערותייך?האם יכול להיות כאב נוירולוגי?בעיה נוירולוגית?
מחכה לשמוע את השערותייך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן והקרנה לגב
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010לא ברור לי מקור תלונותיך. האם מדובר בבעיה נוירולוגית או אחרת.
מומלץ שתפני לבדיקת נוירולוג על מנת להעריך האם אכן יש חולשת רגל שמאל והאם קיימים ממצאים בבדיקה הנוירולוגית הדורשים המשך בירור ב-CT עמוד שדרה ו-EMG.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרטבה ליליתזהבה22/05/2010
בעלי בן 53 9 חודשים לאחר אירוע מוחי עם אוטמים לקונריים בגרעיני בסיס דו צדדי, רפיפות ריגשית, תסמונת פדאודובולברית דיסארטיה , אבל תיפקודים קוגנטיביים שמורים,מתפקד מוטורית באופן עצמאי,
הבעיה היא היעדר שליטה על שתן בזמן שינה בלבד, בצהריים או בלילה אינו מתעורר לשירותים להתפנות אבל מתעורר רק אחרי שכבר עשה ומחליף בעצמו את הבגדים הרטובים, אך הרגשתו ומצב רוחו נפול , אולם לא דיכאוני. לציין שכשהוא עירני יש שליטה מלאה על סוגרים.
גילינו ערמונית מוגדלת שמטופלת באומניק
כיצד ניתן להיגמל מהרטבה לילית? האם יש טיפול תרופתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרטבה לילית
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010אכן יש מספר טיפולים תרופתיים לאפשר לתת לצורך טיפול בהשתנה לילית.
פרט לאומניק עוד תרופות אפשריות.
מומלץ לפנות לרופא מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
זהבה24/05/2010מאיזה רופא לבקש טיפול מרופא משפחה או לפנות לנוירולוג?
האם תוכל לתת לי שמות של תרופות לטיפול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במרכז הראשאושרת בן דוד22/05/2010
שלום ד"ר,
אבי בן 70, בתקופה האחרונה חש כאבים , יותר נכון הרגשה של דקירות , במרכז הקודקוד.
הרופא שלח אותו לצילום ראש והאבחנה הייתה "קליטה מוגברת בקודקוד הגלגלת - שינוום היפראוסטוטיים? אחר? למעקב ".
מה פירוש "קליטה מוגברת?" ולמה הכוונה "שינויים היפראוסטוטיים"?
תודה
אושרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש
ד''ר מאיר קסטנבאום24/05/2010לא ברור לא איזה בדיקה עברת- האם CT מוח או MRI.
לקבלת הסבר על משמעות הממצאים מומלץ שתפנה לרופא שהפנה אותך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה בהריוןענבר20/05/2010
שלום רב,
אני בת 26 בהריון ראשון בשבוע 17. כבר יומיים שיש לי מיגרנה חזקה, הייתי אתמול במיון , קיבלתי נר וולטרן ונוזלים ושחררו אותי הביתה. לאחר שתמה השפעת הוולטרן המיגרנה חזרה מאתמול בלילה ועד עכשיו. לקחתי 2 אדביל בבוקר ו2 אדביל עכשיו וזה לא ממש עוזר לי.
אמרו לי לשלול בעיות נוירולוגיות אבל אני לא יודעת ממש מה זה אומר-
אתמול בדקה אותי נוירולוגית בבית החולים שעשתה לי בדיקה בסיסית של מעקב תנועות העיניים אחרי האצבעות שלה, קירוב וריחוק האצבעות, בדיקת רפלקסים וכו'. והכל היה תקין והיא שחררה אותי הביתה.
הכאבים הם כאבים ממוקדים באזור הגבות/סינוסים.
האם בכל זאת עליי ללכת להיבדק על ידי נוירולוג? יש משהו אחר שאני יכולה לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010ודאי שמבלי לבדוק אותך אינני יכול להוסיף על נוירולוג שבדק אותך באופן ישיר. כאבי ראש בהריון מצריכים בדיקה נוירולוגית מלאה וכן התבוננות בקרקעית העין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרדמתרחל20/05/2010
אמי היתה בתרדמת במשך יומיים לאחר ההתעוררות יש לה חורים בזיכרון האם יכול להיות
שזה בגלל שהיא היתה בתרדמת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרדמת
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010לא ברור מה היתה הסיבה לתרדמת. יש צורך לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת להעריך את מצבה כעת והאם נותרו נזקים שאריתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנגיומהשולה20/05/2010
שלום ד"ר !
נמצאה אצלי המנגיומה בסינוס קברנוזי הלוחץ על ההיפופיזה (לפני 8 שנים)שגודלה היה 1.5 ס"מ
כיום לאחר mri היא גדלה ל- 28 מ"מ?
האם המנגיומה יכולה לגדול?ואם כן מה הסיכונים?
אודה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010המנגיומה עלולה לגדול. חשוב לבצע בדיקה נוירולוגית על מנת להעריך אם ההמנגיומה גורמת לחץ על מבנים חיונים ולסמפטומים. לאחר ביצוע הבדיקה והתבוננות הדמיה יהיה צורך לשקול את המשך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחצים סביב כול הראשליאת20/05/2010
שלום לדקטור יש לי בעיה של כאבי ראש ולחצים לעיתים קרובות במיוחד אחרי שאני הולך לים או שסתם יש רוח חזקה לא מזמן הייתי אצל נירלוג והוא הביא לי כדורים מסוג migraleve n tab cf וגם elatrolet 10mg tab רק שהכדורים השניים לקחתי רק חמישה כי היה לי עצב תפוס והוא ישתחרר ומאז לא סבלתי את אותו כאבים וגם שחזר לי כאבים כמו של עכשיו ניסתי לקחת את הכדורים האלה והם לא השפיעו בכלל למה אני יודע שזה כאבים אחרים מאז זה הכאבים מרוח או מים או זעה או אוכל עם הדקטור יכול לתת לי כיוו לטיפול עוזר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחצים
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010מאחר והתרופות השפיעו בעבר כדאי להתיעץ עם הרופא המטפל בנוגע להעלאת מינון האלטרול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירופתיהשולי בק20/05/2010
שלום
יש לי סכרת סוג 2 עם נוירופתיה קלה - בינונית.
מטופלת באינסולין וכדורים לנוירופתיה מטופלת בגבפנטין 900 מ"ג ליום וליריקה 150 מ"ג.
מאחר וממשיך הכאב הנוירולוג הפנה אותי למרפאת כאב ושם נאמר לי שעלי לקבל טיפול 10 מפגשים של הזלפת חומר שאני לא זוכרת מה שמו.
האם ידוע לכם באיזה חומר ישתמשו ?
האם יש תופעות לוואי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופתיה
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010יתכן ומדובר בהזלפות של מגנזיום, אולם אני מציע לברר עם המרדים במרפאה באיזהתכשיר מדובר ומהן תופעות הלואי האפשריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לדעתשי20/05/2010
הייתי רוצה לדעת אם יש תרופה חדשה נגד טוראט שלא מרדימה והכווונה לתופעת הלוואי?
שמעתי על תרופה בשם קסנזין? האם היא מרדימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טורט
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010קסנזין עשויה גם להשרות עייפות. קיימות מספר תרופות אפשרויות לתסמונת ואני מציע להתיעץ עם הנוירולוג המטפל על מנת להתאים את הטיפול המיטבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבעדן20/05/2010
אני בת 19.5, ולאחרונה אני חשה כאבי ראש, רעידות ברגליים אחרי שאני קמה מהשינה, זה רעידות פנימיות, הרגל לא זזה אבל מרגישה רעד. ויש לי כל מיני רפלקסים. הרגל, היד, כל מיני מקומות בגוף קופצים ו\\ים בלי שאני ארצה...
הייתי אצל נורולוג ואלו היו תוצאות הבדיקה:
דיבור תקין, טונוס תקין, כוח תקין, עצבים קרינאלים תקינים
החזרים גידיים ערים ברגליים, אכיליס פוליקנטי דו"צ, רמז לטרמנר ביד ימין, ללא החזרים פתולוגיים נוספים. הליכה תקינה.
מזה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו:
עדן20/05/2010הדופק שלי בערך 62-64
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
ד''ר איתן אוריאל21/05/2010מדובר בממצאים קלים בבדיקה נוירולוגית שיתכן ואין להם כל משמעות ולא ניתן להתייחס אליהם מבלי לקבל את הקונטקסט הקליני המלא. יש להתיעץ עם הרופא הבודק לגבי מסקנותיו והמלצותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארוע מוחיאייל19/05/2010
לדוקטור שלום רב,
דודתי בת 82 הגיע לבית חולים "פוריה" ב- 10/5/2010 עם ארוע מוחי שהוגדר קל, היא שכבה במלחקה לא מחוברת לשום מכשיר (במחלקה לא היה מכשיר לייצוב לחץ הדם) כעבור כ- 10 שעות לחץ הדם עלה, שטף דם בגזע המוח והכל השתתק מאז חוברה למכונות, כרגע היא מונשמת, לא מורדמת, מטילה שתן, תפקוד הלב תקין. הפה פתוח, העיניים עצומות, הרגליים נפוחות, הידיים פחות.
האם יש משהו שאפשר לעשות במצב כזה?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010כדי להחליט על המשך טיפול יש צורך בבדיקה גופנית ועיון בבדיקות ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוחימוטי18/05/2010
לד"ר שלום
בבדיקה נוירולוגית נכתב בזו הלשון "ירידה בתחושה בפלג גוף שמאלי " מה הכוונה בירידה בתחושה
האם לדימום המוחי ייתכן שתהייה לו השלכות נפשיות כגון עצבנות יתר ובעיות קשב וריכוז חרדה ודכאונות
אשמח מאוד לקבל תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
ד''ר איתן אוריאל20/05/2010מדובר בממצא סובייקטיבי בבדיקה העלול להצביע על תהליך מוקדי כגון דמם תוך מוחי ,שבץ ועוד.לאחר דמם תוך מוחי יתכנו גם תופעות נפשיות מהסיג שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)