פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמסת קרישידם- המשך נוסף
    י.א
    26/10/2008

האם טיפלו בשיטה הנ"ל בשנת 2000-2001 בביח רמבם או בכלל בחיפה .תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההמסת קרישידם- המשך נוסף

הוספת תגובה

• המסה

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

למיטב ידיעתי-לא,אולם עליך לברר בבית החולים המדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי
    בטי
    25/10/2008

שלום רב האם אדם שעבר כמה אירועי מוח אבל מצבו הגופני טוב כלומר כמעט ולא מרגישים את נכותו הגופנית, האם בגלל שנפגע גם במוחו אבל דבר וזוכר דברים רבים אפילו יותר מהתקופה שלפני האירועים, האם התנהגותו ביום יום בחיי הזוגיות יכולים להיות קיצוניים ביום אחד שהוא פוסל את הקרובים אליו כגון בת זוג ורוצה שהיא תסתלק מביתו ומחייו ולאחר יום או כמה ימים לחזור לעצמו ולהגיד שהוא לא התכוון והוא לא מבין למה כועסים עליו. והתנהגות זו חוזרת כל כמה חודשים כאשר הוא בוטה כלפי בת הזוג שתומכת בו מאוד ואוהבת אותו, זה נורמלי, האם הוא לא חייב לראות פסיכולוג או רופא ניורולוג? אני כואבת מאוד על היחס שאני מקבלת ממנו. אני חייבת עצה ואיך לקבל את התנהגותו. תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

דכאון הינו סיבוך נפוץ לאחר שבץ מוח ועלול לגרום לתלונות שתיארת ולקשיים בחיי הזוגיות. מומלץ לפנות לנוירולוג או פסיכיאטר ולשקול התחלת טיפול בתרופות ממשפחת הSSRI.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוטם תת חריף אחרי אירוע מוח
    אמיר
    24/10/2008

אבי בן 59 עבר לפני 5 שנים שבץ מוחי שגרם לעיוות בצידו הימני אולם מאז שוקם טוב. לפני כחודשיים עבר אירוע מוחי קל שאובחן סופית אחרי בדיקת סי טי אנגיו ובה נראה אוטם תת חריף {שאר הבדיקות היו תקינות}
    בחודש שלפני האירוע האחרון אבי זלזל בלקיחת הכדורים ולדעתי אפילו נמנע מלקיחתם מספר ימים.
    לאחר אישפוזו הוחלפה תרופת אספירין בפלויקס ואנדלקס הוחלפה באנלפריל.
    שאלותיי:
    האם לדעתך אי לקיחת הכדורים היא הגורם או סיבה אפשרית לאירוע האחרון?
    אני מאוד רוצה להימנע מאירוע נוסף ואודה לך אם תאמר לי מה היית עושה לו היית במקומי , והאם חוץ מלקיחת הכדורים בצורה עקבית ,ספורט,תזונה נכונה ישנם דרכים למנוע זאת?

הוספת תגובה

• אוטם

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

יתכן מאוד ואילמלא אביך היה נמנע מנטילת התרופות האוטם האחרון היה נמנע. חשוב מאוד שיקפיד על נטילת התרופות וישמור על ערכי לחץ דם נמוכים עד כמה שניתן מבלי שהוא סימפטומטי ובכל מקרה לא גבוהות יותר 120\80,רמות LDL (כולסטרול רע) נמוכות מ70 מ"ג לד"צ וערכי סוכר ומשקל תקינים. הינכם מוזמנים לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שטף דם פתאומי בעין אחת
    יעקב
    24/10/2008

שלום אני בן 63 היסטוריה רפואית: 2 אירועים מוחיים: אחד מסוג CVA בסוף 2003 ואחד מסוג TIA בסוף 2005 מטופל בתרופות:פלביקס וסקייז פלוס קרדילוק וסטטין. כולסטרול, שומנים בדם וסוכר בגדר הנורמה לחץ הדם שהיה גבוה ירד לנורמה ואני מתעמל מידי יום על הליכון במשך 40 דקות היום מיד לאחר ההליכה גיליתי שטף דם בעין שמאל - האם ייתכן ואירוע מסוג שטף דם מתקרב או כבר קרה? בתודה על תשובתך יעקב

לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם פתאומי בעין אחת

הוספת תגובה

• שטף

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

שטף דם הנראה בלחמית איננו מוחי אלא עיני חיצוני אולם מחייב פניה לרופא עיינים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פענוח CT מוח
    עדי
    23/10/2008

אני בת 33. בעקבות התקף פרכוסים ביצעתי בדיקת EEG (שהיתה תקינה וללא ממצא חריג) ובדיקת CT מוח. בממצאי ה- CT נרשם: פרונטלי תת קונווקסיטלי אקסרא-אקסיאלי מימין הודגם ממצא מסוייד בגודל כ- 5.0 מ"מ, ללא סימני אפקט מסה או בצקת של ריקמת המוח מסביב. אין עדות לתהליך מוקדי ממוקם או אפקט מסה. ממצא לוואי: הסתיידות זעירה בבלוטת הפרוטיס משמאל. התרשמות: frontal bone small osteoma. מה המשמעות של כך? האם יש לפנות בהקדם לנוירולוג או להמתין לביקורת בעוד 3 חודשים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    פענוח CT מוח

הוספת תגובה

• פענוח

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

למרות שהממצא שתואר איננו מוחי אלא גרמי יש צורך להתבונן בהדמיה באופן ישיר ולשמוע את תיאור האירוע הכיפיוני על מנת להחליט האם יתכן קשר בין הממצא לאירוע והאם יש מקום להתחיל בטיפול תרופתי נוגד כיפיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TIA?
    א
    23/10/2008

אימי, בת 57, מעשנת, לחץ דם גבולי וכולסטרול גבוה (מטופל), חוותה טשטוש בראייה בעין ימין לפרק זמן של כשעה. (ברקע סינוסטיס וכן מיגרנות חוזרות) במיון, כל הבדיקות הנירולוגיות הקליניות היו תקינות, וכן הסי. טי. היא שוחררה לאחר יום, עם חשד לאירוע מוחי חולף, עם מרשם לאספירין 300 מ"ג ליום והמשך בירור... האם ייתכן כי לא היה זה TIA? האם ישנן עוד אפשרויות להופעה של סימפטום שכזה? האם זו אבחנה סגורה וודאית, או שיש תקווה שזה היה משהו אחר? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    TIA?

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה

א
    23/10/2008

לא ברור לי אם הטשטוש היה בעין ימין, או בשדה ראייה ימני... קשה היה לה להגיד אם היה כך או כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

האבחנה של אירוע מוחי חולף (TIA) הינה קלינית ולא הדמייתית,דהיינו בדיקות עזר תקינות אינן שוללות את קיומו והאבחנה נעשית על סמך תיאור האירוע. איבוד ראיה חולף בעין אחת או בשדה ראיה מצד אחד עלולים להתאים לאירוע מוחי חולף ולכן יש להתחיל טיפול מניעתי ולהשלים את הבירור עם אקו לב ודופלר צואר ובדיקות נוספות לפי הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת קירשי דם המשך
    י.א
    23/10/2008

ממתי במדוייק משתמשים בשיטה שציינת? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    המסת קירשי דם המשך

הוספת תגובה

• קרישי דם

ד''ר איתן אוריאל
    24/10/2008

מאחר ויש צורך במערך מיוחד ובאישור משרד הבריאות בתי החולים החלו במתן הטיפול בזמנים שונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחושה מוזרה בצוואר
    דוד
    23/10/2008

שלום, אני אדם בריא בן 42 (לא שמן, לא מעשן, לא סכרתי) בימים האחרונים אני חש תחושה מוזרה באחד מעורקי הצוואר (בצד ימין מאחור) של לחץ חולף שמתרחש אחת לכמה דקות או שעות ומלווה לעיתים בטשטוש לשבריר שניה. מדובר בשבריר שניה וזה לא מפריע לי לתפקד אבל זה די מלחיץ. שאלתי היא האם להתעלם או לעשות משהו? אם כן מה לעשות? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה בצוואר

הוספת תגובה

• צואר

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

כאבי צואר וראש לאחר טראומה או חבלה לצואר, במיוחד כאלה המופיעים עם תלונות נוירולוגיות, מחייבים פניה למיון עקב חשד לדיסקציה,דהיינו קרע בדופן כלי דם צווארי. במידה ותלונותיך אינן קשורות לטראומה,אפילו קלה,אני מציע לפנות לרופא המטפל כדי שיתרשם באופן אישי מהתלונות ויבצע בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות נוירולוגיות?
    דני
    22/10/2008

שלום ד"ר, אני בן 40,עושה בין 3-4 פעמים בשבוע ספורט,גובה 185 ס"מ,משקל 83 ק"ג.להלן מס בעיות שקורות לי בזמן הספורט ומחוץ: 1.בזמן הליכה על הליכון אחרי 20-25 דקות אני מרגיש שכפות הרגליים שורפות לי,העניין מטריד אך לא גורם לי להפסקת ההליכה.אחרי הפסקת ההליכה העניין חולף. 2.לפני חצי שנה מדי לילה הייתי מרגיש שמעל ברך שמאל העור כאילו מת +שורף מאוד באזור זה.אחרי 2-3 דקות העניין פסק.התדירות מאז ירדה מאוד אבל עדיין זה קורה אחת לשבועיים שלוש. 3.שתי אצבעות שמאליות בכף יד שמאל די רדומות כבר 3 שנים.בבדיקת EMG לא נמצא כלום. אציין שלפני 8 חודשים בבדיקת סיטי נמצא פריצת דיסק עמ"ש צווארי. האם יש קשר בין כל המקרים?מה אומרים מקרים אלה מבחינה נוירולוגית?

לקביעת תור
    סגירה
    בעיות נוירולוגיות?

הוספת תגובה

• בעיות

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

דיסק צוארי איננו מסביר את התלונות ברגליים. אני מציע לפנות לנוירולוג יחד עם בדיקות הEMG על מנת שיתרשם מהתלונות, מפיזורן האנטומי ויבצע בדיקה נוירולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המסת קרישי דם
    י.א
    22/10/2008

ברצוני לדעת ממתי מקובל להשתמש בשיטה זו בביח בארץ?האם זה ו טיפול חדשני?תודהץ

לקביעת תור
    סגירה
    המסת קרישי דם

הוספת תגובה

• ד"ר אוריאל

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

טיפול תוך ורידי להמסת קרישי דם ניתן כבר מספר שנים ברוב בתי החולים בארץ בשלוש השעות הראשונות מתחילת האירוע ובמידה ולא קיימת התווית נגד. לאחרונה בעקבות תוצאות מחקר חדש ניתן להאריך את זמן המתן ל4.5 שעות ובהתויות סלקטיביות בלבד גם לשקול צינטור מוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפרצת מוחית
    יערה
    22/10/2008

שלום, אני בת 33 ויש לי הסטוריה משפחתית של מפרצת מוחית, סבא של אמא שלי ואחיה נפטרו ממפרצת מוחית, לאחיה היו שני ארועים אחד בגיל 18 שהוא הצליח לצאת ממנו והשני בגיל 52 שהמפרצת היתה בגזע המוח והוא נפטר ממנה. השאלה שלי היא: האם בגלל שני המקרים במשפחתי אני נמצאת בקבוצת סיכון? ואם כן האם כדאי לי לעשות בדיקות כלשהן שמזהות את התהליך של הרחבת הוריד המוחי שגורם בסופו של דבר למפרצת? והאם יש טיפול מקדים במידה ומגלים תהליך כלשהו במוח? תודה, יערה.

לקביעת תור
    סגירה
    מפרצת מוחית

הוספת תגובה

• מפרצת מוחית

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

מפרצת מוחית עלולה להיות חלק מתסמונת בעלת רקע גנטי ולכן יש לשקול עם הנוירולוג המטפל ביצוע בדיקת CTA או MRA במידה ואכן תמצא מפרצת גדולה ניתן יהיה לסגור אותה בצינטור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארוע מוחי חוזר+לופוס
    אני
    22/10/2008

חג שמח הנני חולת לופוס עם APLA אנטי קרדיוליפין חיובי. לפני כחודשיים עברתי ארוע מוחי...התחלתי לחוש סחרחורת נוראית הראיה שלי הטשטשה כאשר ניסיתי לשתות המים נזלו מפי לא יכלתי ללכת צד ימין נחלש מאוד רגל ויד ולא היה לי יכלת לדבר ...לציים שלפני כ-8 שנים עברתי ניתוח להוצאת כלסטרול גרנולומה מצד ימין בעצם הפטרוז כאשר הגעתי לב"ח ערכו לי CT שבו נראו ארועים קודמים שכנראה עברתי...(היו מקרים קצרים בהם ממש גמגמתי והייתי ממש מעורפלת) באותם זמנים הרופאים לא הדגישו בפני שזה יכל להיות סוג של ארוע מוחי. לאחר מס' ימי אשפוז ערכתי שוב CT שבו לא היה ניתן לראות מוקד בעיתי שהסביר את הקליניקה שעימה הגעתי. לכל הדעות עברתי ארוע ולכן התחלתי לקבל קומדין..אני עוברת פזיוטרפיה..מצב היד והרגל השתפרו מאוד אולם הליכתי לא יציבה כמו כן ראיתי לא חזרה לעצמהה כבעבר. בנוסף בשנה האחרונה יש לי כאבי פנים בצד ימין הגורמים לי סבל ממשי עד תחושה של שיתוק ואי יכלת לפתוח את פי, עברתי בירור מקיף של א.א.ג ופה ולסת ולא נמצאה בעיה בתחום הנ"ל, הועלתה סברה שאולי זה עצב הפנים.. לפני 4 ימים התחלתי לחוש את אותם תתחושות כמו ביום בו קבלתי את הארוע שלפני כחודשיים מן לחץ חזק שמתחיל מאחורי הראש לכוון הפנים בעיקר העניים והפה...תחושה של ערפול...טשטוש ראיה...הפרעה חזקה ביכלת להתבונן באור..או למקד את עיני...חולשה נוראית ואי יכלת לדבר, הלחץ היה כה חזק עד שלא יעלתי לסגר את פה הרגשתי כאילו משהו נמתח כלפי מעלה בפני...לפתע החלו לזלוג דמעות מעיני ונזלת מאפי ללא שום שליטה...(כך קרה גם לפני כחודשיים)..לא יכלתי לדבר...גם מחולשה נוראית וקולי פשוט לא חצא הרגשתי מעיין מחנק..הפזילה חזרה לעיין...דבר שהוטב אחרי הארוע הקודם.. חשוב לי לציין שזה לא היה כאב ראש...בטח לא שגרתי..לא יכלתי ללכת באופן עצמאי. למחרת בבוקר חשתי טוב יותר אולם ראשי ופי עדיין מאוד כבדים, ותחושת עייפות נוראית. עברתי MRI שבו לא ראו שום סימן לאוטמים אולם אותות גבוהים של T1 T2 סביב אזור הניתוח בראש...מה המשמעות של אותות אילו? אודה לך מאוד אם תוכל לומר לי או לכוון אותי האם מעבר למחשבה על ארוע נוסף שעברתי מה יכול להיות..כמו כן האם אתה יכול להמליץ לי על מרכז או נירולוג בצפון..עקב המורכבות הבריאותית שלי. לציין שביתי בת ה26 עברה ארוע מוחי של דימום במוח הקטן ואין יודעים את סיבתו.הילדה התאוששה לאחר שיקום בבית לווינשטיין בצורה טובה . מודה לך מקרב לב וצר לי על אורך המכתב

לקביעת תור
    סגירה
    ארוע מוחי חוזר+לופוס

הוספת תגובה

• לופוס

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

סביר כי האותות החריגים מקורם בשינויים לאחר הניתוח אולם יש להתבונן ישירות בהדמיה כדי לתת תשובה סופית. קיימים מספר כאבי ראש ופנים העלולים לגרום לתופעות אוטונומיות של הפרשת דמעות ונזלת בצד המעורב. לאור מחלת הרקע יש כמובן להרחיב את האבחנה המבדלת. נוירולוג העוסק בכאבי ראש בצפון הינו ד"ר ריבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..האם יתכן שזה ארוע נוסף?

אני
    23/10/2008

היו אלו אותם תחושות...כמו בארוע הקודם רק שהפעם זמן הארוע היה קצר יותר.. הקושי בדיבור הטשטוש בראיה הבלבול התשישות...האם ד"ר ריבר מתמחה גם בכך? או האם צריך לגשת לנירולוג המתמחה בארועים מוחיים? במקרה שכזה גם אם אין בצפון את השילוב אשמח ואגיע למרכז הארץ.תכיפות הארועים גם אם הם מס' שעות מאוד מפחידים ואיכות חיי הפכה ללא יציבה אם לא מעט חרדה. המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע

ד''ר איתן אוריאל
    23/10/2008

הינך מוזמנת לפנות למרפאת שבץ מוח במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה אודה על מס' טלפון או רופא

אני
    25/10/2008

שמתמחה באיכילוב, האם זו מרפאה או רופא ספציפי? האם שם קיימת גם ההתיחסות למחלה אוטואימונית לופוס הנילוות שלי? שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא

ד''ר איתן אוריאל
    26/10/2008

ד"ר קרני מאיכילוב מתמחה במחלות נוירואימונולוגיות. מספר הטלפון במרפאות החוץ-6974000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי מוח שניזוק מחוסר חמצן
    בן
    22/10/2008

שלום רב, אבי סובל מנזק מוחי חמור מאנוקסיה בעקבות דום לב מזה כ-5 חודשים. עם זאת, ניתן לזהות אצלו עוררות רגשית רלוונטית כלשהי. לדעתנו, ניתן לראות בכך בסיס ליציאה משגרת הסיעוד והתחלת תהליך השיקום. היינו מעוניינים לקבל חוות דעת של נוירולוג מומחה אשר לו ניסיון עם מקרים קשים של נזק מוחי, כדי לעשות מעין מיפוי של המוח – לראות אילו כשרים ניתן לשחזר - על מנת שיהיה שיקום נכון, יעיל ומוצלח, אבקש המלצות על נוירולוגים שהרבו לטפל / לחקור אנשים במצב דומה. תודה ושנה טובה

הוספת תגובה

• חוסר חמצן

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

הינכם מוזמנים לפנות למרפאת שבץ במרכז הרפואי תל אביב לצורך הערכת הסטאטוס הנוירולוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשות וקפיצות שרירים
    דנה
    22/10/2008

שלום רב, אני בת 35 אמא לשני ילדים. לאחרונה אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה. יש לציין שמאז האיבחון ובגלל המורכבות של מחלה אני לא רגועה וכל תופעה שיש לי מכניסה אותי לחרדות. אני סובלת מקפיצות שרירים וחולשה בגפיים, מין אי שקט מוטורי ולפעמים סירבול. נבדקתי ע"י נוירולוג ונשלחתי לבדיקות CT ראש, MRIמח,EMG וברוך השם שכולן יצאו תקינות וכמובן בדיקות דם ובדיקה פיזית ע"י נוירולוג שגם יצאו תקינות. אני מטופלת בסימבלתא ואלטרולט בגלל הפיברו. אני לא רגועה, כל הזמן נכנסת למחשב ומחפשת תשובות. קפיצות השרירים הן בכל הגוף והחולשה מציקה לי. האם כל זה יכול להיות מהפיברומיאלגיה, או אולי מהחרדות. אני כל כך מפחדת ולא מסוגלת לנהל חיים תקינים מפחד שאולי פיספסו משהו. רופאת המשפחה שלי טוענת שהבדיקות האלה שוללת כל מחלה קשה שקשורה לשרירים. אז למה אני לא רגועה? תודה מראש דנה

לקביעת תור
    סגירה
    חולשות וקפיצות שרירים

הוספת תגובה

• חולשות

ד''ר איתן אוריאל
    22/10/2008

במידה והטיפול באלטרול וסימבלטה איננו יעיל ניתן לשקול עם הרופא המטפל מעבר לטיפול בתכשירים אחרים כגון ליריקה (פרגבלין) שאושר לאחרונה על ידי הFDA לטיפול בפיברומיאלגיה. כמו כן הינך מוזמנת למרפאת פיברומיאלגיה במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל

טל
    23/10/2008

השאלה שלי היתה אחרת. אנא קרא את ההודעה שוב. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ד''ר איתן אוריאל
    23/10/2008

במידה והינך חוששת כי את סובלת מבעיה נוירולוגית שלא אובחנה הינך מוזמנת לפנות למרפאות הנוירולוגיות במרכז הרפואי תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבזקים של אור לבן בעין
    המודאגת
    22/10/2008

בוקר טוב, לבעלי קרה כבר מספר פעמים בעין אחת - הבזק של אור לבן חזק בעין , דבר שגורם לו לא לתפקד כ - שעת שעתיים , הוא מקבל מזה סחרחורות וקשה לו לחזור לפעילות. לפי התאורים שלו הוא מרגיש כאילו יש לו "קצר במוח"... הוא היה אצל רופא עיניים לבדיקה עם הרחבת אישונים , הבדיקה תקינה והרופא אמר לו שזה נובע ממיגרנה ובמצבים של שמש / אלכוהול / עבודה במאמץ / שמש / קפה וכו'. בשתי הפעמים האחרונות שזה קרה בטווח של כמה ימים - אף אחת מהאפשרויות הנ"ל לא התקיימה. יש לבעלי תור לנוירולוג בעוד כשבוע , אבל אשמח לקבל איזה שהיא אינפורמציה בנוגע לתופעה זו והאם עליו לבצע משהו בדחיפות. תודה רבה ויום נעים.

לקביעת תור
    סגירה
    הבזקים של אור לבן בעין

הוספת תגובה

• הבזק אור

ד''ר איתן אוריאל
    23/10/2008

החשש העיקרי בהבזקי אור בעין אחת הינו מקרע ברשתית אולם אני מניח כי אבחנה זו נשללה על ידי רופא העיינים. האבחנה של מיגרנה הינה פחות סבירה שכן הבזקי האור במיגרנה מערבים לרוב את שתי העיינים ומלווים בהמשך בכאבי ראש.אני מציע להמשיך את הבירור במסגרת נוירולוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה