מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- eegדוד דנאלשוילי03/06/2014
eeg בערנות ובנמנום
פעילות רקע כוללת את בטא קדמית,אלפא אחורית 10 לשניה
סימטרית, מגיבה לפקיחת העיניים.
לעיתים מעורבת בגלי תטא.
ללא שינוי בנשימת יתר וגרוי אור.
לסיכום : תרשים חורג מהתקין במידה קלה בשל איטיות כללית קלה לא קבועה
האם תקין ? מה משמעות הסיכום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eeg - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014אין משמעות חולנית לתרשים יתכן היית קצת עייף יכול להסביר אתזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בטיסהיפה01/06/2014
לאחר שהתלוננתי על כאבים פתאומיים וחזקים מאד בשוק רגל ימין ונימול בכף הרגל וכף יד ימין, אושפזתי לשני ימי בדיקות במחלקה נוירולוגית. שוחררתי עם חוסר אבחנה
והופניתי להמשך טיפול לנוירולוג ולרופא משפחה. אני מטופלת בתרופות ליתר לחץ דם, ךכולסטרול ובולעת מיקרופירין 100 מ"ג.
האם לבטל כרטיס טיסה לאירופה בגלל אפשרות של חוסר חמצן במטוס? או בגלל כל
סיכון אחר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים בטיסה - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014אם לא מצאו קריש דם ברגל אין צורך לבטל את הטיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הבפרעת קשב וריכוז וחרדהיוסי01/06/2014
שלום רב,
אני מתייעץ לגבי נער שגילו 17.5 שאובחן בצעירותו כסובל מבעיית קשב וריכוז וטופל בריטלין. לפני כשנה החל לסבול מפחדים שרודפים אחריו ביום ובלילה והחל להתנהג בצורה פסיכוטית הוא אושפז במוסד בבת ים ושוחרר לאחר שבוע להמשך טיפול בבית. הוא מטופל בסיקרואל אקס אר ומצבו כרגע נראה יציב מבחינת חרדות. אך תופעות הקשב וריכוז ניכרות עליו וקשה לו לחזור למסגרת. אני רוצה לתאר התנהגות שלו כשאני יושב ללמוד איתו 40 דקות. תיאור התנהגותו: אני רוצה קפה, יושב כמה דקות , רואה זבוב. אני חייב להרוג את הזבוב הוא מפריע. יושב עוד 10 דקות. אני חייב מים. מסבירים לו שיתאמץ לשבת. יושב עוד 20 דקות במהלכם מבקש רשות לשתות מים. בסוף מבקש ממישהו שיביא לו מים. יושב עוד 10 דקות וקם.
במהלך שיחה כשהוא פוגש מישהו ברחוב:מדבר רגיל אומר אני אוהב אותך תביא חיבוק אומר קצת דברים שלא קשורים: אני רוצה פלאפון כמו שלך תראה לי. מה אתה אומר כדאי לי להחליף כיפה לכחולה. כלאמר קשה לנהל איתו שיחה לאורך זמן..למרות.שכשדיברתי איתו והסברתי לו את המצב שלו הוא אמר אני רוצה להרים את עצמי קדימה.
שאלתי היא כזאת. אני(חבר של המשפחה)וההורים שלו רוצים להכניס אותו למסגרת . יש לציין שעד היום הוא נשר מכל המסגרות ולמרות שטופל בריטלין. איני יודע אם הכמות אולי לא מספיקה או מצד שני תופעות הלוואי של הריטלין הביאו אותו למחשבות שווא. בכל אופן מה לדעתך הטיפול המתאים כדי להשיב אותו למסגרת ולאפשר לו להתרכז ולהצליח כי יש לו רצון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הבפרעת קשב וריכוז וחרדה - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014יש להתייעץ עם פסכיאטר מדוע המחשבות כאלה ריטלין יכול להחמיר את המצב הפסיכוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?חן31/05/2014
יש לי כאב בצד של הלשון כזה כאילו בשריר וכשאני לועסת הרבה כואב לי מאחורה מעל הצוואר בראש איפה ששני העצמות בצדדים של הראש וגם הצוואר קצת,מזה יכול להיות?מלחיץ או פשוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014אין לי מושג נא לפנות לאאג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליריקה - מינוןאביעד31/05/2014
האם יש הבדל בין לקחת ליריקה 150 מג בבת אחת בכדור אחד בבוקר, לבין לפצל 75 מג בבוקר ו75 מג בצהרים, ואז אולי להאריך את משך ההשפעה ללא קשר ללקיחה בלילה ? מה כעקרון משך השפעה אפקטיבי של ליריקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליריקה - מינון - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014בדכ לוקחים פעמיים ביום אם רוצים שיכסה 24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים בבדיקת mriמני31/05/2014
אני גר בהודו.
נוירולוג הפנה אותי לבדיקת mri בראש.
לפני חצי שנה ביצעתי ct וmri לברך.בעקבות ניתוח בברך לפני חצי שנה יש לי 3 ברגים בברך.
מה הסיכונים בבדיקה mri לראש?
האם יש סיכון בגלל הברגים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים בבדיקת mri - תגובה
ד``ר רונית גלעד06/06/2014אין סיכונים לגבי הברגים יש לשאול במכון היכן שתבצע את המרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להאמין לעלון התרופה או לרופא?לילי29/05/2014
אימי בת 79 ואובחנה לפני כ6 שנים עם פרקינסון. ניסתה שלוש סוגי תרופות סינמט, דופיקר ועוד אחת. בכולם היו לה תופעות לוואי של סחרחורות, בחילות, ועוד. בשנה האחרונה עברה להתגורר בצפון (לידי) ועברה לרופא אחר. ששלח אותה לסי.טי. ראש ללא ממצאים. כמו כן גם בסי.טי. לפני 6 שנים ללא ממצאים. לכן קבע הרופא החדש כי האבחנה שגוייה למרות שיש רעד ביד אחת ובלסת. ובעקבות התעקשותה של אימי נתן אבחנה "כמו פרקיזוניזם". ואמר לה לחזור לקחת דופיקר, למרות שכתוב שאין לקחת עם נוגדי דיכאון. (היא לוקחת ציפרלק). עכשיו היא חושבת שהיא לא יכול לסמוך על הרופא.
שאלתי: האם יש תרופות נוספות היכולות לעזות לרעד?
האם יש רעיון איך לשכנע אותה כי זה בסדר מה שהרופא אומר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להאמין לעלון התרופה או לרופא? - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014גם כמו פרקינסון הטיפול לרעד זה דופי קר או סינמט בדכ אין משהו אחר לרעד כזה ניתן לקחת יחד עם ציפרלקס אין בעיה בדכ פרקינסון הולך עם דיכאון ובדכדוך סיטי מוח לא מראה כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינמט ו-רמוטיב
נעמי כהן01/07/2014האם יש השפעה בחיבור בין סינמט ורמוטיב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינמט ו-רמוטיב - תגובה
ד``ר רונית גלעד05/07/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת EEG לא תקינהאבי 3128/05/2014
בהמשך לשאלתי מלפני כחודשיים בערך ניגשתי לנוירולוג אחד בעקבות תשובה לא תקינה של בדיקת ה EEG והוא המליץ לי על טופמקס. הלכתי לנוירולוג אחר לחוות דעת שנייה והוא המליץ לי על למיקטל. (לפי הבדיקה ומה שסיפרתי לו הוא חושב על petit mal .
אמרתי לו שאני סובלת בנוסף לתחושות ההתנתקות והסחרחורות גם מ IGA נפרופטי ושאני מטופלת בטריטייס.
קראתי באינטרנט לגבי הלמיקטל וראיתי שכתוב שיש להיזהר עם התרופה בחולים עם בעיה כלייתית.
למרות ששאלתי אותו האם הלמיקטל והטריטייס הולכים יחד ולא מתנגשים אחד עם השני הוא אמר שלא ושזה בסדר.
1. האם אכן ניתן לקחת את הלמיקטל והטריטייס יחד?
2. הוא נתן לי מינון התחלתי של 25 מ"ג ואמר לי כל שבוע לעלות ב 25 מ"ג נוספים עד 3 כדורים ביום. האם זה נכון לעשות כך?
3. האם יקרה משהו אם לא אקח את הלמיקטל? אין לי פירכוסים אלא רק התנתקויות קצרות וחולשה כללית?
4. הוא אמר שיש לעקוב אחר ספירת דם, תפקודי כבד וכליות אך לא ציין כל כמה זמן יש לעשותן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת EEG לא תקינה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014למי קטל היא תרופה עם מעט תופעות לואי לא משפיעה על הכליות לא צריכ בדיקות דם כדאי להגיע למינון גבוה יותר מאשר 3 כדורים ביום ותשימי לב אם ההתנתקויות נעלמות הסכנה היא שההתנתקויות יכולות לעבור לאיבוד הכרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות אחרי ארוע מוחי קליעל 2427/05/2014
אבי בן שבעים. בריא בד"כ קיבל ארוע מוחי קל מאוד לפני שבועיים. ההמלצה-אספירין ומנוחה. אולם מאז יש לו סחרחורת תמידית-חוץ מאשר בשכיבה,וכפילות מסוימת בראייה-שם רטייה לחילופין.
בשבוע האחרון כשקם מהמיטה יש לו בחילות. אושפז שוב-לא נראתה שום בעייה.
האם זה מהלך נורמלי? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות אחרי ארוע מוחי קל - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014כנראה עוד לא הבריא מהאירוע שמדובר על ארוע בגזע יש צורך סבלנות מנוחה ולבקש פיזיוטרפיה בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה או ניוון חלילהחן25/05/2014
אני בת 25 חצי שנה אחרי לידה ויש לי מאז התקפי חרדות ומתח.... מאז אני מרגישה חולשה גדולה בשרירים ושאפילו במאמץ של שריר מסוים בידיים או רגליים אני מתעייפת ולפעמים קצת בזמן לעיסה מהירה... וכשאני נלחצת מזה זה מתגבר ואף רועדים לי השרירים לפעמים.... וקראתי באינרנט וזה הראה לי ניוון שרירים חלילה ומאז אני ממש בלחץ מזה .... אני לא ידעת מה לעשות.... המחשבה על זה לא נותנת לי מנוח .... ומגבירה לי את החרדות ומורידה לי את מצב הרוח ... בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין אם יש קשר.... רציתי לדעת אם באמת זה יכול להיות זה או שבאמת ממתחת וחרדה כך מגיבים השרירים שלי?... אין במשפחה הסטוריה למחלה.... ובלי קשר לזה לא קשור.... יש לי אבחנה של mri מגיל 5 על משהו מולד שלא הסבירו לי עליו... אני רק יודעת שעקב זה יש לי צד ימין יותר קל מצד שמאלה בסנטימטר וחצי ויותר חלש שלפעמים יש כמו איבוד תחושה קל לכמה שניות.... אז בלי קשר לשאלה הראשונה אם כבר אפשר הסבר לאבחנה שיש לי : RT. HEMIDYSTOPHY MILD ... אשמח לתשובה במיוחד על השאלה הראשונה קשה לי מאוד תודה רבה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה או ניוון חלילה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014לא נראה כי מדובר בנוון יש כנראה רק מתח ופחדים עליך להיבדק ע״י נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיכרון לטווח קצר וטרשת נפוצה55523/05/2014
בעקבות בעיות נוירולוגיות (ראיה, עיקצוצים ברגל ימין וכו) מלפני מספר חודשים נוירולוג אמר שיש לי חשד לטרשת נפוצה (אז לא היו ממצאים בMRI אבל כן בVEP , יש לי MRI חוזר באוגוסט). לאחרונה (כחודש) התחילו לי בעיות של זיכרון לטווח קצר כמו שכחה של מילים, איפה שמתי דברים ועל מה דיברתי עם מישהו לפני רגע. רציתי לדעת אם יש קשר ואם זה יכול להעיד על התקף או משהו? או שזה יכול גם לנבוע מלחץ?(אני בדיוק מתחילה תק' מבחנים באוניברסיטה) אשמח לתשובה ואם יש משהו שכדאי לי לעשות בינתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיכרון לטווח קצר וטרשת נפוצה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014זה בהחלט יכול להיות מלחץ בטרשת יש הפרעה בזכרון אבל אחריה רבה שנים ולא בשלב מוקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אניזורפלקסיהחן22/05/2014
שלום.. רציתי לדעת מה זה "אניזורפלקסיה"?
ובנוסף , מה זה אומר ניסטגמוס בדרגה 2? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אניזורפלקסיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014ניסטגמוס זה תנועות בעיניים שיכולות לרמז על בעיה נוירולוגית והמילה השניה הכוונה לרפלקסים בלתי סימטריים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.רציתי לשאול
חן07/06/2014האם רפלקסים אסימטריים מצביעים בוודאות על בעיה, או שזה מצב שיכול להגרם עקב התייבשות/חולשה/סחרחורות/חסר בויטמין מסויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה הבהרהאנונימי20/05/2014
שלום דוקטור אשמח אם תבהירי ליכמה מושגים...
פירמדליות (טטרה פירמדליות) בולטת בגפיים. וכן קלונוס שמאלי ביד ורגל שמאל.
מה זה אומר המושגים האילו ועל מה הם יכולים להצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה הבהרה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014הם מצביעים שקיימת בעיה נוירולוגית אבל לא איזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה האם
אנונימי01/06/2014האם יכול להיות שיש סימנים כאילו אבל אין פגיעה נוירולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה דילגתם?
אנונימי08/06/2014האם יש מצב שיש את הסימנים הנ"ל ואין בעיה נוירולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירי20/05/2014
שלום .בעודי מחכה לתשובה מהפורום בהמשך בדיקת MIR היתי אצל נהורולוג והוא
כתב לי במכתב שאני צריכה לעשות בדיקת אולטרסנד עורקי הצוור וכתב שיש לי ליזיות איסכמיות במוח היתי רוצה הסבר מה פרוש ואים זה מסוכן תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014זה לא מסוכן צריך לעשות ברור ולקחת אספירין קבוע ובעוד שנה לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תופעה בשרירטלי19/05/2014
אני בת 43 בריאה לא מעשנת ועוסקת בפעילות ספורטיבית מתונה.
בלילה קרה לי מקרה שכבר היה לפני חצי שנה ובזמנו לא ייחסתי לזה חשיבות- תוך כדי שינה הרגשתי כאב פתאומי בשוק השמאלי ...כאילו חותכים אותי לאורך השוק מאחורי הברך ומטה. זה נמשך מספר שניות ולאחר מכן ההרגשה היתה כאילו עשיתי ספורט ונתפס לי השריר . ..הכאב היה בנקודה ספציפית והקרין לאורך השוק האחורי כולו ...גם למחרת כל היום הרגשתי את זה ובעיקר כשכופפתי את כף הרגל. זה חלף מעצמו רק בערב.
מאחר וזה כבר קרה לי בעבר- האם זה משהו מסוכן ?
תודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תופעה בשריר - תגובה
ד``ר רונית גלעד30/05/2014לא כדאי לבדוק רמת בי 12בדם וכן רמת מגלגל זיהום באבדם ולקחת מגנזיום בכדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)