מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורות בלתי פוסקותגלית14/01/2014
שמי גלית בת 30 . לפני כשבועיים החל חום גבוה עם הקאות בלתי פוסקות עד שהגעתי למיון לשם קבלת עירויים באותו יום . ההקאות פסקו אבל החום הגבוה לא ירד במשך 6 ימים.אני מדברת על חום מעל 38.5 אחרי נטילת אקמול. החום אף עלה ל39.5 ויותר. ביום ה5 הרופא נתן לי אנטיביוטיקה מוקסיפן.
ביום שלמחרת נטילת האנטיביוטיקה החוםהחל לרדת אבל החלו סחרחורות נוראיות שלא פוסקות עד עתה.
הסחרורות מלוות במעין רעד פנימי בעיקר באזור הראש - שקשה לי להסביר את מקורו.
הרעד מתגבר מאד שאני מתעייפת.
אני חווה את הסחרחורות הללו כבר 6 ימים
איני יודעת למי לפנות ואודה לעצתך כיצד אפשר לטפל בנושא.
חשוב לציין שאני ספורטאית מקצועית, פעילה מאד וזה מפריע לתפקוד היומיומי שלי.
אני לא מסוגלת לחזור לשגרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות בלתי פוסקות - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/01/2014נא לפנות לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירולוגיהריקי14/01/2014
שלום רב
אבקש מיד לתסמונת בולברית למחלת מיאסטניה גראביס. האם זה מסוכן שלא נדע.מדובר באשה בת 75. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירולוגיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד17/01/2014תסמונת בולגרית מבאס טינה הכוונה להפרעה בבליעה בדבור ולעיתים בקול ניתן לטפל בזה ע״י כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירולוגיה
ריקי17/01/2014סליחה דר השם של המחלה שכתב שונה ממה שאני כתבתי. ועוד שאלה בבקשה אז זה לא מסוכן וסימן שלא נדע לאירוע מוחי .תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוירולוגיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/01/2014ההפרעה הבולברית במי אסטוניה ניתנת לטיפול כמו המאיס טינה ולא קשורה לארוע מוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום לך דר רובין
ריקי30/01/2014כאמור לאמי יש חשש למיאסטינה גראביס. הדיבור שלה קצת כבד. קיבלתי כמה בדיקות ,והיא מסרבת לעשותם..מה עלי לעשות עזרה בבקשה? לחץ הדם תקין.
בנוסף אני מאוד מבקשת שמות של פרופסורים לנוירולוגיה.כיוון שקראת באינטרנט שמטופל הוטעה באבחנה של מיאסטינה. תודה רבה דר רונית כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום לך דר רובין - תגובה
ד``ר רונית גלעד31/01/2014תפני לפרופסור שדה מומחה למיאסטניה מנחם שדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוג של סיבובי ראששי14/01/2014
שלום אני בן 40 בריא
לאחרונה יש לי תופעה שכשאני מסובב את הראש אני מרגיש כאילו לוקח לי עוד שניה לאזן את המיקוד במו אזה סיבוב ראש קל
היתי אצל אאג הוא אמר שהכול תקין ונתן לי בדיקת שמיעה וברה
שאלתי היא מה פשר תחושות אלה והאם ללכת גם לנוירולוג ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוג של סיבובי ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד17/01/2014יתכן שיש לכך סחרחורות ממקור אוזן פנימית שמופיעה רק בשינוי תנוחה כדאי גם להתייעץ עם נוירולוג ולפנות לפיזיותרפיה לסחרחורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורופא אאג לא ראה זאת ?
שי18/01/2014ומה הטיפול לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר אירוע מוחיל.13/01/2014
בוקר טוב,
בת 68 שנים. מזה כחמש שנים סובלת מהיפו-תירואיד. מטופלת באלטרוקסין 100 יומי. כמו כן, לאחר אירוע מוחי (TCA)מטופלת קבוע בפלוואקיס+ אנדלקס+ויטמין B +ויטמין D.
מזה מספר ימים מופיע אצלי גרד בכל הגוף שנמשך מספר שעות ומפסיק מעצמו.
איזה בדיקות מומלצות בהנחה שאין לי סוכרת גלויה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר אירוע מוחי - תגובה
ד``ר רונית גלעד17/01/2014יתכן מה פלביקס אם החליפו אותו לאותו חומר אבל גנרי או מהויטמינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- mri מותנימושיק12/01/2014
שלום רציתי לדעת אם ניתן לראות נגעים גם ב mri מותני
ואם יש צורך בזה אחרי שmri מוח צוואר וגב יצאו תקינים
יש מציאות לראות נגעים גם בmri מותני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר mri מותני - תגובה
ד``ר רונית גלעד24/01/2014נגעים של טרשת נפוצה לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת EEG בגלל הבזקים בראשיעלי12/01/2014
שלום. כתוצאה מהבזקים בראש (תחושה של קצר חשמלי) אני מאבדת שיווי משקל לשניות ולכן הופניתי לבדיקת EEG/ התוצאות: פרונטו-טמפורלי שמאלי ומוקד פרונטו-טמפורלי שמאל לא פעיל במיוחד. באזור טמפורו-פריאטלי ימני קצת יותר. הסיכום: תרשים אפילפתי עקב הופעת שני מוקדים תלויים: פרונטו-טמפורלי שמאלי, טמפורו-פריאטלי ימנית. מאוד מבקשת לדעת מה זה אומר. אני בת 64.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת EEG - תגובה
ד``ר רונית גלעד17/01/2014יתר פעילות חשמלית של המוח דומה לבעיה כמו אפילפסיה יש לפנות לנומרולוג בהקדם לקבלת טיפול תרופתי והמשך בצוע מרי מוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראששי11/01/2014
שלום
בן 40 בריא לא מעשן
כבר כמה ימים שיש לי כאב בצד ימין של בראש רק בעת שיעול או עיטוש וכאשר אני מיתכופף קדימה . אני לא יכול להגיד שבעת מאמץ כי אני מיתאמן בחדר כושר רץ ומרים משקולות אין לי את הכאב אל רק כפי שתיארתי
מה פשר כאבים אלו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש - תגובה
אייל קליין11/01/2014ייתכן על רקע מתח שרירי הצוואר אם לא חולף תוך מספר ימים פנה לאורטופד לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרדיב דיסקינזיהנדב08/01/2014
שלום רב,
הייתי רוצה לשאול בבקשה האם התרופה אביליפיי במינון נמוך יכולה לגרום לטרדיב דיסקינזיה אצל בחור בריא גופנית בן 25? (אני מתכוון בעיקר למינונים של 2.5 מ"ג ליום או 5 מ"ג ליום)
כי הבנתי שזה יותר שכיח אצל נשים, קשישים ואנשים עם פגיעות מוח ולכן אני שואל האם יש סיכון לבחור בריא בגופו בן 25 ללקות בטרדיב?
ובמידה ומקבלים טרדיב דיסקינזיה האם היא יכולה לחלוף מעצמה ואם לא האם יש לה טיפולים יעילים או שהיא עמידה לטיפול?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרדיב דיסקינזיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/01/2014כל תרופה אנטי פסיכוטית יכולה לגרום לטרדיב דיסקי נזיפה בעקר כשמפסיקים אותה. טיפולים לזה בדכ קשה למצא והתנועות האלה די עמידות לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
נדב10/01/2014נאמר לי על ידי פסיכיאטר שאביליפיי, בעיקר במינון נמוך כמו 2.5 מג או 5 מג, הוא שונה משאר התרופות האנטי פסיכוטיות (בכך שהוא אגוניסט וכו'), ולכן הוא לא יגרום במינון כזה, השאלה היא האם למיטב ידיעתך אביליפיי במינון כזה עשוי לגום לטרדיב דיסקינזיה אצל בחור צעיר בן 25 ובריא גופנית?
ולגבי טיפול לטרדיב דיסקיניזיה- האם ההפרעה הזו לא מגיבה לטיפולים כלל? שמעתי למשל על תרופה בשם קסנזין...
(אצלי התרופה אביליפיי הוצעה כאוגמנטציה לטיפול ב-OCD, כך שהיא אינה חובה כמו אצל חולים פסיכוטיים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פונה בשם אחותישוני08/01/2014
שלום רב ... אחותי בת 37 בריאה בדרך כלל טופלה בציפרלקס בגלל הפרעת חרדה קלה .... העניין הוא שיש לה פעימות מוקדמות וכול מיני תופעות שאנחנו במשפחה נורא דואגים לה היא עשתה ברור מקיף אצל קרדיולוג חשבנו שזה מהלב היא עשתה הולטר לחץ דם והולטר לב יצא שיש לה פעימות מוקדמת היא הפסיקה עם הציפרלקס לפני ארבע חודשים וגם עם הציפרלקס היו לה אותם תופעות היא עשתה עורקי צוואר דופלר יצא תקין לחץ דם תקין הייתה אצל ניורלוגית בקופת חולים נתנה לה כל מיני בדיקות יצא תקין ולא יודעים מה ישש לה היא נמצאת בלחץ בעבודה תפקיד בכיר מול קהל מנהלת נותנת הרצאות יש לה שני ילדים בריאים והיא נשואההיא מרגישה מין חום בפנים לא אדומהבפנים מרגישה חום בפנים כאבים בצד שמאל מהצוואר למעלה כאבים ברכות לחץ היא נוטלת ויטמין כי היא רוצה להיכנס להריון ויטמינים כל מיני ויטמנים כבר אמרתי לה אולי זה מהויטמנים התחושות האלוכי אימא שלי בת שבעים הרגישה זרמים בידייים אז אמרתי לה תפסיקי עם ויטמין איי 200 בג'ל ואכן התחושות הפסיקו אז אמרתי לאחותי כי שווה להפסיק את הויטמין אולי זה ממנוהתחושות הלא טובות היא מקבלת דרלין 10 מיליגרם לפעימות המוקדמות כעת אני אצלה בבית כי היא מפחדת לישון לבד כי בעלה בחוץ לארץ בגלל עבודה אנחנו מאד דואגים לה בבית אימא ואבא ואני לא יודעים מה לעשות ולמי לפנות כי בירור קרדיולוגי לבבי היא עשתה יצא תקין חוץ מפעימות מוקדמות בלוטת התריס תקין בדיקות דם תקינות והיא ממש סובלת מהתחושות האלו של דפיקות לב וכאב ברקות ובצוואר וום בראש ככה שאנחנו אובדי עצות ולא יודעים איך לעזור לה לפי דעתי זה חרדה אמרתי לה את זה אבלהיא חושבת שלא ... איך אפשר לעזור לה איזהבדיקות עוד היא צריכה לעשות אנא עזרו לנו כי היאממש סובלת זה יומיומי וזה לא עוזב אותה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני פונה בשם אחותי - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/01/2014אם היא עשתה הדמיה למוח אז אין צורה בבדיקות נוספות וכנראה מדובר בהתקפי פניקה יש להפסיק כל טיפול ואם ממשיך להתייעץ עם פסכיאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חוש ריחרעות07/01/2014
בעלי הולך ומאבד את חוש הריח.באחת מתוכניות הטלויזיה שמעתי את פרופ' קרסו אשר טען שזהו אחד הסימנים הראשונים להרעלת מתכות.איך ניתן לבדוק אם אכן מדובר בהרעלת מתכות ולאיזה רופא לפנות (תחום רפואה כמובן,לא שם).ברצוני לציין שבעלי עובד עם מתכות מאז שחרורו מהצבא ועד היום (הוא בן 63).
בברכה,
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד חוש ריח - תגובה
ד``ר רונית גלעד10/01/2014ניתן לבדוק בשתן רמת מתכות נא להתייעץ עם רופא תעסוקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא עזרתכםרונה02/01/2014
שלום רב אני בת 32 בריאה למעט בקע סרעפתי קטן לפני שנה עברתי מרי מח תקין עקב כאבי ראש וסחרחורת הכאבים חזרו לאחרונה כאב בראש מלמטה איפה שהצוואר כאילו תפוס ושורף ומלווה לזה סחרחורת האם יכול להיות מהצואר כי אני עובדת מול מחשב מידי יום ?? האם זה מסוכן או מפחיד ?? אציין כי בדיקות דם תקינות ...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא עזרתכם - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/01/2014זה לא מפחיד כנראה מדי פעם יש לך כאבי ראש בדכ זה בזמן מצבי מתח נפשי אז כאבי ראש חוזרים אם עשית מרי פעם זה מספיק בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבץ מוחי והתקף לבדני01/01/2014
שלום רב,
סבתי הועברה לטיפול נמרץ לאחר החייאה בסוף השבוע. בתחילה נאמר לנו שהיא עברה התקף לב, ולמחרת אמרו הרופאים כי מדובר גם באירוע מוחי משמעותי.
שאלותיי:
1.) האם ייתכן אירוע משולב של התקף לב ושבץ מוחי?
2.) האם יכול להיות שלא אבחנו את השבץ בהתחלה אלא רק יום אחרי?
3.) כעת היא מאושפזת מונשמת ולא התעוררה. הרופאים אומרים שבסיטי רואים אירוע משמעותי ורוצים לעשות פיום קנה. האם יש עוד מה לעשות מעבר? האם ידוע על מקרים בעבר שמישהו התעורר ממצב כזה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבץ מוחי והתקף לב - תגובה
ד``ר רונית גלעד04/01/2014יתכן ושלחה קריש מהלב למוח ולכן יש קשר כשכבר יש ארוע לא ניתן לעשות כלום רק בזמן הארוע עצמו עדין יש לה סכומי להתעורר יש להמתין כשבועיים שלוש ולראות לאיזה כוון זה הולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרופ פוטמושיק31/12/2013
אני לא מאובחנת במחלה
אבל בזמן האחרון אני מרגישה בהליכה שקשה לי להרים את קצות אצבעות הרגליים
במנוחה יש כח התנגדות מלא לכף הרגל הליכה מלאה על עקבי הרגליים
בלי בעיה
רק בזמן יישור הרגל יש קושי בהרמת האצבעות בגורם להליכה לא נוחה
האם זה מושג של דרופ פוט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרופ פוט - תגובה
אייל קליין01/01/2014התיאור לא כל כך מתאים לדרופ פוט, ייתכן ויש איזה קיצור של שרירים ומגביל את טווחי התנועה, כדאי לפנות לאורטופד להערכת המצב ובמידת הצורך לפנות לטיפול פיזיותרפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש סחרחרת ואיבוד הכרהדנה30/12/2013
לפני כ4 חודשים סבלתימכאבי ראש בחצי הימני של הראש.ואף מהקאות.מכיוון שעבודתי היא פיזית בתנאי סביבה של כ 45 מעלות בקיץ חשבתי שהדבר בא מלחץ ומהחום בכלל.
כעבור שלושה ימים איבדתי הכרה,ובסיטי ראש נמצא נוזל מעל העצב בצד ימין.כעבור ארבעה ימים בצד ימין של הגוף רוטט ולחילופין משתתק וקופא.
עברתי ENG.MRIראש.EEG.ובסך הכל הבדיקות תקינות.כמו כן עברתי סט של 10 טיפולי ,פיזיוטרפיה.
בסוף הסט הכאבים חזרו ביתר שאת כולל צוואר עמוד השדרה ויד ימין.
יש לי לחץ עצום וכואב באוזן ימיןובאותו האזור בגולגולת.
יש לי הקרנות כאב לעמוד השדרה,ל2 אצבעות קיצוניותביד ימין,ואף לרגל ימין.השאלה שלי היא איזה בדיקות נוספות אני צריכה לבקש.ובכלל לאיזה רופא לפנות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ראש סחרחרת ואיבוד הכרה - תגובה
אייל קליין01/01/2014לא ברור מה הממצא בסיטי, על איזה עצב מדובר? אם מדובר על לחץ על אחד משורשי העצבים בצוואר ייתכן וכדאי להתייעץ עם אורתופד מנתח מומחה בעמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחרחורותדין30/12/2013
יש לי סחרחורות תקופה ארוכה וחוסר יציבות רציתי לדעת אם בוצע MRI לפני חצי שנה שיצא תקין יש מצב עדיין שהן יכולות להיות קשורות לבעיה עיצבית/מוחית כלשהי ??? ואיך בודקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות - תגובה
אייל קליין01/01/2014קשה לענות על השאלה כיוון שחסרים פרטים רבים באנמנזה. בכל מקרה כאשר יש סחרחורות מומלץ להתחיל את הברור אצל רופא א.א.ג והמשיך את הבירור בהתאם לממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)