מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדוע לא עונים לכולם ???רעות ע03/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדוע לא עונים לכולם ??? - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013כבר עונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לא עונים לכולם ??? - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המוח מתרגל לתרופה?דוד03/11/2013
במשך כמה שנים טופלתי ברופה אנטי דכאונית\ חרדתית בשם אפקסור. ידוע שהתרופה מעכבת את הסרוטונין במוח ומשפיעה על המולכים העצבים. לפני כשלושה חודשים הפסקתי את הטיפול אך מאז אני חווה דיכאון וחרדות בעוצמה הרבה הרבה יותר חזקה מלפני תחילת הטיפול. האם יכול להיות שהמוח שלי עבר איזה שהוא שינוי בעקבות השימוש בתרופה וכעת הוא כבר לא יכול יותר בלעדיה? ועכשיו בעצם המוח צריך את הכימיקלים של התרופה כי הוא השתנה והוא כבר לא יכול לחזור למה שהיה פעם? הפסיכיאטרים יגידו שזה לא נכון אבל אני סקפטי ורציתי לשאול גם נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המוח מתרגל לתרופה? - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013לא נראה לי כנראה שאתה באמת צריך את התקופה קבוע כי זה שומר לך על רמת סרוטונין טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אירוע מוחיאלינה01/11/2013
שלום לכם.
אבא שלי בן 45 עבר לפני כמה ימים אירוע מוחי, לאחר האירוע קשה לו לדבר, וגם קשה לו להשתמש ביד ימין.
(אבא שלי מבין הכל, והוא יודע מה הכל אומר , הוא לא יכול רק להגיד מה(
הוא עבר ניתוח בעורק התרדמה, או התרדמת איך שלא אומרים את זה.
הייתה לו שם קרישת דם שחסמה לו 90 אחוז מהעורק.
הניתוח עבר בהצלחה ולאחר הניתוח הוא כמעט ולא יכל לדבר ולהשתמש ביד ימין וללכת.
לאחר יום שביקרתי אותו הוא התחיל לדבר קצת יותר ולהשתמש יותר ביד ימין .
אבא שלי חולה דיאליזה וגם סכרת.
השאלה כזאת.. מה עושים במצב כזה? איך ניתן להחזיר את הדיבור? ואת השימוש ביד?
למה כשהוא עושה דיאליזה, הלחץ דם יורד לו והוא מתחיל לא להרגיש טוב?
האם זה קשור לאירוע?
איך ניתן לשפר את זה?
בבקשה ממכם אני מאוד דואגת לו.. אני לא יודעת מה לעשות ואני לא מצליחה להבין אותו ואני דואגת שבבית חולים לא יוכלו לדעת שהוא לא מרגיש טוב כי הוא לא יכול לצעוק ולקרוא לאחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירוע מוחי - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013לגבי הדבור רק שקום בדבור ופיזיותרפיה יעזרו הירידה בלש בזמן דיאליזה לא קשורה לארוע אלא לדיאליזב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות MRIשלמה01/11/2013
שלום.
נשלחתי ל MRI בגלל טשטוש ראיה בעין שמאל אשר מתרחש בתדירות של אחת לחודשיים בערך.
בנוסף אני סובל ממיגרנה שמתחילה בשן שמאל וממשיכה לכוון האוזן והעין השמאלית ושריפה ברקה באותו הצד.המיגרנה מופיעה בצבר של מספר ימים ואחכ הפסקה של מספר ימים עד חודש.בזמן התקף מיגרנה אני בולע זומיג 2.5 mg.
אני מטופל בליריקה 300mgx2 ומיקרופירין 100mgx1.
תוצאות ה MRI:
הגומה האחורית נראית תקינה.
אוטם לקונרי בראש הגרעין הזנבי משמאל.
מוקדים היפראינטנסיים מרובים ב-T2 בחומר הלבן במוח משני הצדדים. כנראה על רקע מיקרואנגיופתי.
אין לראות פתלוגיה במהלך הטריגמינוס.
קים אות זרימה תקין בכלי הדם האינטרה קרניאלים הגדולים.
אין לראות הידרוצפלוס.
קו האמצע שמור.
כמו כן: אקו לב ובדיקות מאמץ תקינים. אולראסאונד של עורקים צווארים גם היה תקין.
אשמח לשמוע דעתך.
בתודה
שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות MRI - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013בעיות של כלי דם או קשור למיגרנה נא לקחת אספירין ולבצ בדיקות דם לקרישיות יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרעות ע31/10/2013
שלום רב
בת 32 ברקע גילאן ברה וטריגמינך ניורלגיה
מטופלת תרופתית בליריקה אפנוטאין וכרגע הוסיפו גם טרגין
לפני בערך כ 3 שבועות בוצע לי גלי רדיו ויום למחרת אין לי תחושה בכול תצד ימין בנוסף סובלת מכאבים חזקים מאוד חלק מאיזור השפה והלשון רדומים כבר 3 שבועות ללא יכולת לחייך
האם הפרוצדורה גורמת לחוסר תחושה ??
החמרת הכאבים קשורים בפרוצדורה או שזה איזור עיצבי נוסף שיתעורר
מה ניתן לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013חוסר תחושה בפנים ולשון זה פגיעה בעצב חמש שגורמת לנאור לגינה נא לבצע מרי מוח לשלול לחץ על העצב לא נראה לי קשור לגלי רדיו או אולי החמיר את הפגיעה בעצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלמו לי מספר שעות מהזכרוןדוד מנחם31/10/2013
שלום רב לצוות הפורום,ומשתתפים
במוצש האחרון נכנסתי לישון ב23:00,ומכאן נעלם לי הכל והנה המקרה לפי רעייתי והילדים: ב23:30 קמתי הקאתי,באתי לסלון ואמרתי משהו קורה לי!! איכשהו שאלו אותי שאלות והבינו שאני לא איתם??? מי גר בחדר זה אמרתי לא יודע,לקחו אותי למחשב שלי,,שאלו של מי המחשב אמרתי לא יודע,מייד הזמינו לי אמבולנס,שכמובן איני זוכר לא את צוות הרופאים שהגיע,לא את שאלותיהם,לא את הנסיעה לאיכילוב ולא את השעתיים הראשונות שם במיון,כולל לא את הCT וכדומה,,לאחר כשתעיים חזרתי לעצמי,,זכרתי כל מה שהיה בשבת לפני השינה ,,אבל מרגע ההקאה וההגעה לסלון עד היום הכל נעלם...4 ימים באיכילוב,,ולצערי רק בפנימית ט כי לא היו מיטות בנוירולוגית
יצאתי משם לבקשתי,ומנסה לחפש דחוף רופא\פרופסור,ומרפאה להמשך מעקב ,,נכון להיום יד שמאל טיפה חלשה,,מעט סחרחורת,עייף מעט,וכדומה,,לוקח אספירין 100 מבית החולים עד שאמצא רופא מתאים,,וזהו,,אשמח לקבל משהו מכם,,מחשבות עצות דיאגנוזה אפשרית וכו,,,שחכתי לציין CT רגיל במיון,אחר כך CT עם חומר ,פעם אחת EEG
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלמו לי מספר שעות מהזכרון - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013לא כתבת אם כל הבדיקות היו תקינות אם כן קרוב לוודאי מדובר ב toga transient global amnesia זה ספזם של כלי דם במוח שחולף תוך שעות והחולה לא זוכר כלום נא לקחת אספירין לעשות גם דופלר עורקי צואר הולטר ואקו לב בכד לא חוזר ללכת לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה לשאלתי,ובנוסף
דוד מנחם07/11/2013דר' תודה רבה על המענה ואכן כולי תקווה שמדובר על מה שכתבת..(TGA?)
בשני בדיקות CT באיכילוב במהלך האישפוז תוצאות דיי נקיות,EEG סביר ללא ממצא משמעותי,קיבלתי המלצה לאספירין 100 מל וכך התנהלתי עד היום כשבוע וקצת לאחר האירוע,,,שבמהלכו היו לי מספר ימים של דמוי סחרחורת(כאילו שט באוניה או כאילו אחרי שניים שלושה דרינקים) אבל זה עבר,,
היום הייתי במרפאת נוירו באיכילוב וקיבלתי הפניה לMRI לשלילה של משהו ? אחר?
והמשך אספירין עם עוד תרופה פולית או משהו כזה.
מקווה שאכן כמו שכתבת לי ואוכל לחזור לחיים נורמליים,,לאופני הרים שלי,,פעם בשנה סקי...ומלא מלא טיולים
תודה רבה ובריאות לכולנו
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טגרטול בבקשה תשובהצח28/10/2013
אמי בת 84 לקתה בהרפס באידור עין שמאל מצח
וסובלת כאבים כבר כמה שבועות . נוירולוג רשם לה טגרטול
200 מ"ג בוקר וערב . הכדור גורם לה לעייפות רבה אבל הבעייה העיקרית היא שעבר כבר שבוע מאז החלה לקחת טגרטול ואין שיפור והכאבים חזקים עדיין.
האם כדאי להמשיך או אולי להחליף ?
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טגרטול בבקשה תשובה - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013להחליף לגבפנטין או ליריקה יחד עם אלטרולט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס+רילרטסיגל28/10/2013
שלום
אני בת 49 ואני משתמשת בעת הצורך ברילרט נגד מיגרנות .זו תרופה שעוזרת לי מאד ואני לפחות פעם בשבוע נוטלת אותה .
אני כרגע בתקופה דיי קשה ואני רוצה לבקש ציפרלקס 20מג.
יש בעיה ליטול את שתי התרופות?תסמונת סרוטונין זה דבר מוכח?סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס+רילרט - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013כן מוכח תשתדלי ביום מיגרנה לקפוץ על הציפרלקס או לקחת חצי כדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מזה כארבעה חודשים בערך אני סובלת מסחרחורותד``ר מרינה בוקסר25/10/2013
מזה כארבעה חודשים בערך אני סובלת מסחרחורות. עם הזמן גם החלו קפיצות בשרירים, וקצת חולשה בידיים וברגליים. עברתי בדיקה אצל נוירולוג אך הנ"ל אמר שהוא לא מבחין במשהו שקשור למערכת העצבים וכנראה שהדבר נובע מחרדה, ושלח אותי לבצע בדיקות דם. גם בבדיקות לא מצאו משהו חריג ומיוחד. ביצעתי גם בדיקת דם הבודקת את פעילות השריר, אך ללא תוצאה. התסמינים לא הפסיקו. מה עליי לעשות? לפנות לעוד נוירולוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחרחורות - תגובה
ד``ר רונית גלעד03/11/2013כן לעוד נו ירו לחוג לבצע אמג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI ראשחנה23/10/2013
נשלחתי לבדיקה בגלל דיפלופיה:
ללא ממצא ארובתי.
רופא עיניים אמר לי שזו פזילה
היו ממצאים נוספים מדאיגים
מעל הטנטריום מספר נגעים חריגים בחומר הלבן הטמפורלי משמאל. אינסולרי משמאל ופרונטלי בעיקר מימין
חלק מהנגעים הם אינוסלרים וטמפורלים משמאל
הנגעים לא ספציפים ןלא מדגישים האטה ב dwi
איסכמיה במקום ראשון לקורלציה קלינית
ה dwi שלילית לאיסכמיה חריפה או ממצא מוקדי אחר
התרשמות: שני נגעים חדשים כבר כרוניים
שאר הממצאים תקינים
אני בת 55 עם עבר של סרטן שד. כעת בריאה
האם הממצאים הם סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI ראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד25/10/2013הממצאים לא מדאיגים כרואים אותם החל מגיל מסוים כנראה על רקע של פגיעה קלה בכלי דם נא מעקב לחץ דם לקחת קבוע אספירין ולעשות ברור כולל דופלר עורקי צואר ואקו לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תחושה בירךדונה22/10/2013
שלום רב.
מזה מס' חודשים יש לי אזור מעל הברך הימנית שהוא חסר תחושה. מדובר באזור בקוטר של 6-7 ס"מ. כשאני נועצת בו ציפורניים חזק כמעט לא מרגישה כלום. על העור שבאזור זה לא גדל שיער וכשאני נוגעת בו התחושה מאוד לא נעימה.
אני חוששת שהאזור חסר התחושה מתפשט.
מה זה יכול להיות וכיצד מטפלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה בירך - תגובה
אייל קליין23/10/2013ייתכן על רקע בעיה בגב, יש לפנות לאורטופד לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם החשש מוצדק?שאלה19/10/2013
שלום רב. אני בת 22. ללא היסטוריה של ניוון שרירים במשפחה.
לפני חודש קראתי ספר והזרת שלי "טיפסה" על האצבעות האחרות וכאילו נתקעה שם. מאוד נלחצתי מזה ופתאום הייתה לי תחושה שאני לא שולטת חזק מספיק על האיזור שלה. מאז אני בחרדה איומה מניוון שרירים. כבר חודש שיש לי הרגשה כאילו כל האיזור מהזרת ומטה עד סוף הזרוע במרפק הוא טיפה רדום או תפוס, באופן תמידי, והוא כאילו חלש יותר. אני מרגישה שמוזר לי פתאום לכתוב או לפסל ולא יודעת אם לשייך את זה להיפוכונדריה או לדברים אמיתיים. האם ניוון שרירים עשוי להתחיל ככה? האם תחושה של רדימות או שריר קפוץ יכולה להעיד על משהו? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם החשש מוצדק? - תגובה
ד``ר רונית גלעד25/10/2013לרא קשור לנוון שרירים יתכן שהיה לחץ על עצב שמשליך על הזרת יש לבצע אמג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בצד ימין למעלה של הגולגולתאני19/10/2013
שלום,
אני בת 35. לפני כ 5 שנים + חשתי כאבים חזקים בראש בלילות ופניתי לרופא נוירולוג. הוא הציע שאנסה קודם ללכת לרופא לסת . עשיתי כן, ואמרו שיתכן שיש דלקת מאוד קלה כי אולי חרקתי שיניים , הציעו מספר תרגילים. זה המשיך להפריע. אך ברמה נסבלת והעיקר נרגעתי שזה לא משהו רציני.
לאחרונה, אני נתקפת בכאבים אף יותר "חודרים" במיקום מאוד מוגדר , המיקום ממש ימינה מקודקוד הראש. הכאב בעיקר בלילה. קרה שהרגשתי גם בבוקר, אך הכאב ממש מתגבר בלילה. והדבר היחיד שעוזר לי הוא לשכב על אותו צד, כלומר על צד ימין. שכיבה בנוחה אחרת מגבירה את הכאב. אין בחילות הקאות, הליכתי יציבה , אך הכאב חודר ומפריע. אני מבינה שזה לא תקין ש"למדתי לחיות עם זה" שנים וכעת שהכאב התגבר אני רוצה לדעת מה עלי לעשות. מה זה יכול להיות ולאיזה רופא כדאי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש בצד ימין למעלה של הגולגולת - תגובה
ד``ר רונית גלעד25/10/2013כדאי לבצע סיטי מוח חד פעמי ובהמשך נוירולוג שייתן לך טיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת CTרינה16/10/2013
שלום אני בת 68 לפני כ4 שבועות אבדתי את ההכרה ושברתי את הצלעות
עשיתי בדיקת CT ובסכום כתוב:אוטם ישן בחומר הלבן הפרי-ונטריקולרי פרונטלי משמאל
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת CT - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/10/2013שעברת בעבר ארוע מוחי שלא נתן סמנים קליניים אבל לא זו הסיבה להתעלמות נא לבצע ברור לבבי וכן Eeg
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדן16/10/2013
שלום כבר שנה קפיצות שרירים בדיקות נירולוגיות ואי אם גי ברוך השם תקינות אני אדם שסובל שנים מחרדות ולחץ נפשי בשנה וחצי האחרונות סובל בצורה ממש חזקה מהחרדות האם ידוע שהגוף נמצא בלחץ נפשי יום יומי יכול להיות קפיצות שרירים ממושכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר רונית גלעד18/10/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)