רוצה להתאבד בלי לפשל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתאבד בלי לפשל
    נעמי
    07/01/2008

היי,

אני בת 29 רווקה, סובלת מסכרת נעורים.
    מצויה בשנים האחרונות בדיכאון עמוק שאינו פוגע בתפקוד היומיומי שלי. כלו' יש לי עבודה טובה, לימודים וכד' וכן מעט חברים.
    אני מגיעה ממשפחה גדולה ייחסית אבל שונה מהם בהסתכלות הכללית שלי על החיים.
    בשנתיים האחרונות אני לא יוזמת קשר עם אף אחד מהאחים/אחיות שלי, לא מבקרת אצלם ולא מדברת איתם למעט מה שהכרחי. כנ"ל לגבי חברים.
    מערכת הייחסים שלי עם אימי גרועה מאד, כמו שתי קווים מקבילים, יש לי עליה המון המון כעסים, דיברנו על זה אבל היא תולה את הכל בי , בעובדה שאני לא בדיוק כמו כל המשפחה.
    ואבי נפטר מסרטן לפני 10 שנים.
    ע "מ לברוח מהחיים, אני נוסעת לחופשות לעיתים קרובות, כמה שיותר רחוק.
    עליתי מאד במשקל ג"כ מכיוון שאני בורחת לאוכל.

לפני כשנה וחצי הרופא שלי הפנה אותי לטיפול פסיכולוגי בעקבות מחשבות שהיו לי להתאבד באמצעות הזרקת כמויות גדולות מאד של אינסולין. הבנתי שזה מתכון לא בטוח בכלל. הטיפול הפסיכולוגי עזר באופן זמני.

בחודשים האחרונים עליתי מדרגה במחשבות האובדניות שלי, אני מרגישה לבד, חוזרת מהעבודה ולא עושה כלום (למרות שיש לי עבודות ללימודים להכין), אני ממש ממש רצינית, פניתי לעו"ד ע"מ להסדיר את הצוואה שלי ואני מרגישה שאין לי מה להפסיד יותר.

איבדתי כל תקווה.

אני רוצה להתאבד אבל רוצה לעשות את זה נקי. איך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להתאבד בלי לפשל

הוספת תגובה

• רוצה להתאבד בלי לפשל

ד''ר אירנה נתנאל
    08/01/2008

נעמי שלום,

צר לי מאוד על הרגשתך! את מיואשת, חסרת תקווה ובמצבך נראה לך שהכל ישאר כך תמיד. למרות המחלה שלך, מות אביך, קשר בעיתי עם אמך ומצבך הנפשי ניתן להקל על הרגשתך ולשפר את חייך. ישנן דוגמאות רבות של אנשים רבים שסובלים ממגבלויות ונכויות פיזיות ונפשיות מצליחים לחיות חיים מלאים ומעניינים למרות הכל. נראה שאת סובלת מאוד אך את גם מציינת שטיפול עוזר לך. הייתי שמחה לעזור לך לחיות וכמה שפחות לסבול. הייתי מציעה לך לחזור לטיפול. תני לעצמך הזדמנות נוספת!!!

תודה על פניתך לפורום!

תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון ורצון להתאבד

אורן נוטוביץ
    09/01/2008

לנעמי היקרה,
    את עדיין בחיים, אני יודע ומרגיש את הכאב והעצבות שלך.
    את ודאי יודעת שיש היום טיפול תרופתי נהדר, כמעט ללא תופעות לוואי לטיפול בדיכאון.
    אני מאוד ממליץ לך לפנות לפסכיטר מומלץ ולבקש ממנו עזרה. את יכולה להרגיש תוך זמן קצר שיפור משמעותי בתחושותייך ולא להאמין אפילו שהיית פעם במצב כה קשה.
    חבל לוותר על האופציה הזו, אין מה להתבייש בלקיחת תרופות, את הרי יודע זאת
    ולכן עשי זאת ומהר. אפשר לפנות לקופ"ח או לרופא פרטי ולקבל עזרה מיידית.

בהצלחה ,אורן
    [a href=http://www.orentikshur.com id=link]רפואה משלימה[/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו