האם זה קשור להתקפה חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה קשור להתקפה חרדה?
    אילנה הלר
    03/07/2011

שלום, בחודשים האחרונים בהם אני מתמודדת עם לחץ מאוד גדול והתמודדות עם פחדים - קרה לי כבר 4 פעמים - שלא בהכרח כשאני חווה את הלחץ הזה באותו הרגע, יש תחושה שהשרירים של הריאות מתכווצות מלמטה למעלה ומרגישה כאב עצום בגב באיזור הריאות - ואני לא מסוגלת לקחת נשימה לכמה רגעים... אחת הפעמים זה היה למשך של 20 דקות - מהכאב - ולאחר שאני מצליחה לנשום - השרירים נשארים תפוסים לכמה ימים... האם זה קשור לחרדה או לחץ ואיך אפשר למנוע את זה? או שזה קשור לאסתמה. תודה רבה ושבוע נפלא אילנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה קשור להתקפה חרדה?

הוספת תגובה

• האם זה קשור להתקפה חרדה? - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    04/07/2011

אילנה שלום,

תחושות שאת מתארת יכולות להיות קשורות לחרדה / לחץ. תרגילי הרפיה ומדיטציה יכולים מאוד לעזור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה הקודמת שלי - לגבי החרדה

אילנה הלר
    05/07/2011

בעקבות אירועים שהיו בילדותי - אירועים תדירים לא פעם ב... יש הרבה דברים שגורמים לי להשתק - כמו דפיקה בדלת, צלצול באינטרקום, כשבאים אלי מאחור ואני לא מודעת לזה - ועוד כמה דברים שפשוט גורמים לי לבהלה וכניסה לפחד מאוד גדול - מה היא הדרך הכי טובה לעבוד על זה? איזה כלים יש היום להפסיק את זה- והאם זה בכלל אפשרי שזה יעבור לתמיד...? דרך אגב אני מטופלת בכדורים נגד דכאון והם עוזרים לי מאוד - תודה על ההקשבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו