השפעת כדורי רסיטל על OCD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השפעת כדורי רסיטל על OCD
    יוסי
    09/01/2008

רציתי לשאול בכמה זמן יכול להשפיע השפעה מירבית כדורי רסיטל על OCD ? אני נוטל אותם שבועיים במינון שהתחיל מ 10 מ"ג ועכשיו הוא 40 מ"ג לאחר שבועיים...אני מרגיש הקלה בהרגשה הקשה שהייתה לי עקב המחשבות אבל עדיין ישנם המחשבות..בכמה שבועות זה יכול לפחות באופן משמעותי כאשר אני נשאר עכשיו על 40 מ"ג רסיטל?? עוד שאלה..כתוצאה מהרבה מחשבות מתגברות היה לי ירידה בריכוז..האם לאחר מספר שבועות של נטילת התרופה יחזור לי הריכוז לאיך שהיה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השפעת כדורי רסיטל על OCD

הוספת תגובה

• חרדה ודכאון

איתן
    09/01/2008

כנס לאתר [a href=http:// id=link]www.dikaon.com [/a]ותמצא מרפא לבעייתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    10/01/2008

יוסי שלום,

ההשפעה של רסיטל מורגשת במלואה לאחר שבועיים עד 4 שבועות. טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול לעזור לך "לחסל" את המחשבות הטורדניות ולהקנות לך שליטה בOCD בטווח המיידי ולאורך הזמן. הטיפול המשולב של רסיטל ו- CBT (תרפיה התנהגותית-קוגניטיבית) מונע חזרתיות של ה- OCD לתקופה של עד 6 שנים.
    פגיעה בריכוז הנה סימפטום ידוע ונפוץ למדי של ה- OCD. כאשר יפחת ה-OCD הריכוז אמור לחזור (במידה לא היו קימיות בעבר הפרעות קשב וריכוז).

תודה על פניתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו