זה חרדה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה חרדה?
    עידו
    09/01/2008

שלום אני בן 24,
    סובל 6 שנים מחרדות,ודיכאון.
    לא לוקח שום טיפול תרופתי בנתיים,המליצו לי על רסיטל 20 מ"ג שאני חושש לקחת.
    בחודשיים האחרוניים אני מפחד להכנס להתקלח.איך שאני נכנס יש לי הרגשה של סחרורות.
    אי שווי משקל,אני מזיז את הרגליים כדי לבדוק עם אני אכן לא יציב ובכל זאת ממשיך להכנס לפניקה.
    אמרו לי שיכול להיות שאני יגיע למצב של פיברומיאלגיה או שכבר יש לי את העייפות הכרונית .
    ושנשמע שאני בדיכאון מאד מאד עמוק.
    האם זה הגיוני הסחרורות ואי שווי משקל בזמן המקלחת מחרדה?
    בתודה עומרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה חרדה?

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    10/01/2008

עומרי שלום,

תחושה של חוסר שיווי משקל וסחרחורת בזמן המקלחת הינה סימפטום של חרדה והיא תופעה מוכרת ושכיחה למדי. תופעה זו מאוד לא נעימה אבל כלל לא מסוכנת. ניתן להתגבר על כך בקלות בעזרת טיפול התנהגותי - קוגניטיבי משולב עם רסיטל. הייתי מציעה לך להתחיל לקחת רסיטל והרגשתך תשתפר במהירה. 6 שנים זו תקופה ארוכה מאוד של סבל ואי - נוחות. טיפול פרטני או קבוצתי יכול לסייע לך להתמודד עם דיכאון וחרדה תוך זמן קצר יחסית.

אני מציעה לך לפנות לעזרה מקצועית.

תודה על פניתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

איתן
    13/01/2008

כנס לאתר [a href=http:// id=link]www.dikaon.com[/a] ותמצא מרפא לבעיתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו