חרדות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות...
    שלי
    17/07/2011

היי , אני בת 24 סטודנטית שנה שלישית מתוך 4 שנים. נפרדתי מהחבר באמצע דצמבר מאז חוויתי מיגרנות מטורפות אושפזתי שבוע בבית חולים , כאשר הכל תקין ואמרו לי שזה מסטרס , יומיים אחכ היה לי התקף אלרגיה מטורף בבית כנראה שמכמו תהכדורים שניתנו לי בבית החולים , ובעקבות זה הייתי שלושה חודשים על אנטי היסטמינים , בכל התקופה הזו הייתי (הסתבר) בהתקף חרדה שלא זיהיתי וחשפתי שאני יוצאת מדעתי ושיש לי התקפי לב על בסיס שבועי , עשו לי אקג ,אקו לב והכל תקין , בדיקות דם והכל תקין . הייתי אצל פסיכולוגית חודשיים אך לא הרגשתי שזה עוזר , לא ראיתי מה יוצא טוב בלדבר על העבר ועל דברים שהיו - כאשר אני רוצה להתקדם הלאה ובעתיד . אז הפסקתי את הפסיכולוגית.
    כרגע אני שוב בתקופת מבחנים- בסיומה , ואני שוב חווה את הלחצים בראש ואת קשיי הנשימה שהיו לי לאורך כל החודשים האלה וכבר התרגלתי אליהם!
    האם יש פתרון לזV? כי אני מרגישה שזה גורע ממני לחיות את החיים שלי כמו שאני צריכה לחיות אותם , מה שכן אני לקחתי מגיל 17 קונצרטה והפסקתי את התרופה מאז הבית החולים ואני בנאדם הרבה יותר מאושר . אני לא רוצה לקחת תרופות כי אני לא חושבת שזה הפיתרון לבעיה
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות...

הוספת תגובה

• חרדות... - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    17/07/2011

שלי שלום,

טיפול בביופידבק יכול מאוד לעזור לך. במהלך הטיפול תוכלי לרכוש כלים של שליטה וויסות שמשפיעים עת תהליכים הפיזיולוגיים בגוף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו