מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות...שלי17/07/2011
היי , אני בת 24 סטודנטית שנה שלישית מתוך 4 שנים. נפרדתי מהחבר באמצע דצמבר מאז חוויתי מיגרנות מטורפות אושפזתי שבוע בבית חולים , כאשר הכל תקין ואמרו לי שזה מסטרס , יומיים אחכ היה לי התקף אלרגיה מטורף בבית כנראה שמכמו תהכדורים שניתנו לי בבית החולים , ובעקבות זה הייתי שלושה חודשים על אנטי היסטמינים , בכל התקופה הזו הייתי (הסתבר) בהתקף חרדה שלא זיהיתי וחשפתי שאני יוצאת מדעתי ושיש לי התקפי לב על בסיס שבועי , עשו לי אקג ,אקו לב והכל תקין , בדיקות דם והכל תקין . הייתי אצל פסיכולוגית חודשיים אך לא הרגשתי שזה עוזר , לא ראיתי מה יוצא טוב בלדבר על העבר ועל דברים שהיו - כאשר אני רוצה להתקדם הלאה ובעתיד . אז הפסקתי את הפסיכולוגית.
כרגע אני שוב בתקופת מבחנים- בסיומה , ואני שוב חווה את הלחצים בראש ואת קשיי הנשימה שהיו לי לאורך כל החודשים האלה וכבר התרגלתי אליהם!
האם יש פתרון לזV? כי אני מרגישה שזה גורע ממני לחיות את החיים שלי כמו שאני צריכה לחיות אותם , מה שכן אני לקחתי מגיל 17 קונצרטה והפסקתי את התרופה מאז הבית החולים ואני בנאדם הרבה יותר מאושר . אני לא רוצה לקחת תרופות כי אני לא חושבת שזה הפיתרון לבעיה
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות... - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל17/07/2011שלי שלום,
טיפול בביופידבק יכול מאוד לעזור לך. במהלך הטיפול תוכלי לרכוש כלים של שליטה וויסות שמשפיעים עת תהליכים הפיזיולוגיים בגוף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)