דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    רן
    17/07/2011

יש לי דיכאון קליני
    אני מנסה לברר מה הסיבה
    האם יתכן שהגורם לכך זה אהבת ילדות שלא יצא לפועל לפני 30 שנה
    (במיוחד בגלל הבישנות שלי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• קרן אור

מלי קמחי
    24/07/2011

רן.....דיכאון קליני זאת מחלה כרונית מאוד מורכבת וברוב המקרים יש לכך מגוון סיבות ולא סיבה קונקרטית פשוטה אחת. אני מטפלת מוסמכת בפסיכודרמה ועובדת במחלקה פסיכיאטרית בה מרבית המטופלים סובלים מדיכאון. ההבדל בין טיפול פסיכודרמה לטיפול פסיכולוגי רגיל הוא שטיפול פסיכודרמטי שם דגש על 'פעולה' ועל 'הכאן ועכשיו' כלומר לא רק לדבר על הדברים אלא גם לחוות אותם. אני אשמח לענות על עוד שאלות במייל [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    25/07/2011

שלום לך,

על מנת להבין את סיבת הדיכאון שלך נדרשת בדיקה וחקירה מקצועית. קשה לענות מהי הסיבה בלי להכיר אותך. אם ברצונך להבין סיבות לדיכאון שלך אני ממחיצה לעשות זאת עם איש מקצוע. אני מצרפת קישור לסרטון שמסביר באופן כללי על דיכאון, סיבות, סימפטומים ודרכי טיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו