אפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור
    פיני
    17/07/2011

האם אפקסור xr גורם לעלייה במשקל?
    מה יותר גורם לעלייה במשקל ? אפקסור או לוסטרל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור

הוספת תגובה

• לי זה גרם לירידה במשקל

נעמה
    24/07/2011

הי לי אפקסור גרם תחילה לירידה במשקל ולפיתוח סוג של אובססיה לאוכל וחרדה גדולה מהשמנה. אני סובלת מדכאון כבר שנים והייתי מאושפזת רבות אך מעולם לא עסקתי בתחום הזה של רזון וזה לא עניין אותי, גם שהייתי בחברת אנורקסיות ובולמיות.אך אפשר לומר שעכשיו אחרי כמה חודשים אני פחות מתעסקת בזה, אך עדיין מאד מפריע לי המשקל. ירידה במשקל ואיבוד תאבון זו תופעת לוואי משמחת של התרופה.אך היא גם מעודדת פיתוח אנורקסיה. לא ניסתי את התרופה השניה שהזכרת אבל הוויפקאס היא די חרא ועושה סיוטים בלילה וגם לא מרזים ממנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקסור - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    26/07/2011

שלום. עלייה במשקל מהתרופות נוגדי דיכאון וחרדה מאוד אינדיבידואלית. לוסטראל הכי פחות גורמת לשינויים במשקל. זה קורה מסיבות שונות: שינויים מטבוליים, עלייה במצב הרוח , גורמת לעליה בתיאבון וכו'. פעילות גופנית וארוכות סדרות עוזרים לשמור על משקל, גם מעקב דיאטנית חשוב.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תרגישי טוב,
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו