חרדה ודכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ודכאון
    רוני
    25/07/2011

שלום לכולם.
    אשמח לקבל עזרה מכל מי שיכול. . .
    סובל כמה שנים מחרדות, מטופל בכדורים , כרגע וייפקס 150 .
    בדרך כלל המצב בשליטה ואני חי לא רע.
    בחודשיים האחרונים חלה החמרה רצינית.
    המון התקפי חרדה שלא עוברים,ואחריהם או ביחד איתם דיכאון קטלני.
    לוקח בערך פעם בשבוע גם לוריבאן .
    מה עושים ?
    אני בצרה רצינית
    האם לעלות מינון ?
    האם הלוירבאן במתכונת שאני נוטל ממכר ? , מפחד שהוא יפסיק להשפיע עלי.
    אני קם בבוקר עם תחושה מאד קשה מתח ודכאון
    יש לציין שהכל התחיל בעקבות שימוש ממושך בסמים בעבר. כמובן שהיום אני לא נוגע בכלום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ודכאון

הוספת תגובה

• חרדה ודכאון - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    26/07/2011

רוני שלום,

דבר ראשון, לוריוואן פעם בשבוע לא ממכר. שני, אני מאוד ממליצה לבדוק את הטיפול התרופתי. לפי מה שאתה מתאר, אינך מאוזן מספיק מבחינה התרופתית. תתיעץ עם הרופא המטפל או תפנה לרופא אחר כדי לקבל חוות דעת שניה.

תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף גם אני סובל מדכאון וחרדות באסה

אור
    27/07/2011

ככה זה שלוכחים סמים הורסים תחיים אני מציע לכל מי שיש התקפי חרדה להפסיק לעשן סיגריות בהתחלה זה קשה רצח ויש תופעות מוזרות בגוף אבל אחרכך זה מרגיע אחרי כמה חודשים הרבה יותר טוב וספורט גם עוזר למצב רוח שירים נחמדים צאו למקומות עם נופים יפים וואלה חיים פעם אחת נכון שקשה אני עד לפני שידעתי ממה אני סובל במשך שנה בכיתי לילות לא ישנתי התקפי חרדה היו לי בלי הפסקה חשבתי הלב שלי הולך להתפוצץ מרוב דופק מהיר ופחד עד השמיים ודיכאון יוו חח עד עכשיו אני סובל מזה{בקטנה} אוף וגם חרדה חברתית יש לי אבל אני מודע לזה וזה בא פחות ושזה בא אני מחכה שיעבור עובר אומר תודה וממשיך הלאה לא מבואס מזה יש לי את זה משלים עם זה ונהנה מדברים שאני אוהב לידיעה שאולי לא יודעים דיכאון ממושך שמגיע גורם להתמכרות ! האדם יכול להתמכר לרגש הזה זה מה שקרא לי לא הכי מומלץ אבל מה לעשות עם יודעים להתמודד עם זה אוקי עם לא אז זה יכול להיות מסוכן ומומלץ לקבל סיוע רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוני

מלי קמחי
    27/07/2011

רוני...
    ייתכן שהתקופה האחרונה לחוצה ועל כן החרדות יותר ויותר מציפות.
    טיפול תרופתי זה חשוב אבל אני חושבת שאתה זקוק לתמיכה אנושית. יש טיפולים שהוכחו כמצויינים לחרדות, כמו טיפול CBT. טיפול קוגנטיבי התנהגותי. בטיפול התנהגותי אתה לומד לזהות את הטריגריים לחרדות ומה מומלץ לעשות כאשר אתה נמצא ממש בהתקף חרדה. בטיפול פסיכודרמה אתה יכול להכיר את החרדה יותר לעומק. כלומר מדוע החרדה הגיעה, מה היא משרתת אצלך ועוד דברים שמתקשרים לחוויה הרגשית שהחרדה מעוררת אצלך.
    אשמח לענות על כול שאלה
    מלי קמחי
    מטפלת בפסיכודרמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו