מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיי דחוףים25/07/2011
עד עכשיו לקחתי תרופה בשם פלוטין, ונגמר המלאי בחנויות
רציתי לדעת אם אני אחליף לאחד מאלה: פרוזאק, פריזמה, פלוטין, אפקטין
אני אקבל בול את אותם תופעות לוואי? האם זה בדיוק אותו הכדור?
אני צריכה תשובה דיי מהר בבקשה, כי עוד 3 ימים נגמר הכדור "פלוטין" ואני צריכה לקנות חדש, אך אני מפחדת מהשמנה[!!!!] מעייפות, ומשאר תופעות הלוואי שלא קרו לי עם הפלוטין
תודה, ים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ים
רוני25/07/2011זן בדיוק אותה תרופה.
אל חשש.
אגב, את מבסוטית ממנה ?
למה התחלת ליטול אותה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה
ים25/07/2011אז למה השם שלה שונה? קראתי במחשב על פלוטין שאין תופעת לוואי על השמנה ואילו הפרוזק כן מלווה בהשמנה...
והתחלתי לקחת אותה עקב הפרעות אכילה שיש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז למה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל26/07/2011שלום ים,
הן אותן התרופות. השם שונה כי שונות החברות המייצרות. התרופות לא גורמות לתיאבון ולא אמורות לגרום לעליה במשקל.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
ים26/07/2011יופי, תודה! אז אם אמשיך איתן יהיו לי את אותן תופעות הלוואי עד עכשיו כן?
מצטערת, אני פשוט לחוצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)