דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון
    ....
    01/08/2011

אבא שלי נפטר לפני כמעט חצי שנה (הוא התאבד) וממש קשה לי וכואב אני כל הזמן בוכה ורוצה למות.. קשה לי לתמרן בין הלימודים המשפחה החברים ומאז שהוא נפתר ירדתי דרסטתית במשקל ופיתחתי בעיות אכילה אני מסתירה את זה מכולם ומשתדלת לחייך מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון

הוספת תגובה

• דיכאון - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    02/08/2011

שלום לך,

מאוד מצער אותי לשמוע על מוות אביך. אובדן של אדם קרוב מלווה בכאב בלתי נמנע ודורש כוחות נפשיים על מנת להתמודד עם הכאב ולהמשיך את החיים. השנה הראשונה הכי קשה וכן, דרוש זמן כדי לעבד את מה שקרה. על מנת להתמודד עם החוויה רובינו זקוקים לעזרה, תמיכה, עדוד ואוזן קשבת. עזרה מקצועית יכולה מאוד לסייע לך לעצור את ההתדרדרות, להתחזק ולהתמודד נכון עם המצב.

חזקי ואמצי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי אפשר להמשיך כאילו כלום לא קרה

מלי קמחי
    02/08/2011

היי
    על פי מה שאת כותבת זה נדמה שאת לא מתאבלת על אביך: עובדת, לומדת ויוצאת עם חברים. זה לגיטימי ובסדר לקחת פסק זמן ולהיות עצובים. אם את מרגישה שהכאב לא נסבל, סילחי לעצמך ותבקשי מרשם מפסכיאטר לכדור שיכול מעט להרגיע, היכנסי לפורומים ופיגשי אנשים שעברו מה שאת עברת, תטפלי בעצמך זה נורא חשוב!!!
    בהצלחה, אשמח לענות על כול שאלה.
    מלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו