נכנסתי לדיכאון ואני זקוק לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנסתי לדיכאון ואני זקוק לעזרה
    סתם אחד
    12/01/2008

אני בן 29 ,לפני מספר חודשים נפרדתי מחברה שלי אחריי 3 שנים ביחד (מערכת יחסים ארוכה ורצינית ראשונה שלי) ,למעשה היא נפרדה ממני ומצאה אהבה חדשה ושברה לי את הלב לרסיסים.לאט לאט התחלתי להתאושש ומצאתי עבודה חדשה לאחר כמה חודשים שהייתי מובטל וללא בת זוג(הרגשה ממש לא נעימה) אבל לפני שבוע 2 חברי ילדות שלי שהייתי עושה איתם הכל ,ממש כמו אחים החליטו לעזוב לארה'ב ולעבוד שם עד להודעה חדשה,הם רצו שאני יצטרף אליהם אבל תחום העיסוק שלהם שונה לחלוטין משלי ולכן החלטתי שאין לי מה לחפש שם מבחינה תעסוקתית .אני מרגיש בודד ומדוכא ונכנסתי בימים האחרונים למצב נפשי ממש לא סימפטי ,יעוץ והמלצות לא יכולות להזיק לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה- דכאון

אורן נוטוביץ
    13/01/2008

שלום רב,
    אתה עייף מאוד בזמן האחרון וזקוק נואשות לעזרה, את זה אתה יודע. יש דברים ספציפיים שיכולים לעזור לך כמו:
    1. למצוא אתגר חדש בחייך, ספורט אתגרי או משהו בתחום שימלא אותך באהבה וישנה את איכות חייך.
    2. אפשר לנסות לנסוע קצת לחופש, לא רחוק, אבל קצת לנסוע לנפוש, לקבל טיפולים מפנקים ולהנות מהעולם.
    3. למצוא אתגר, רעיון, משהו שיאיר אותך למשימה יום יומית. זה ודאי יעזור לך.
    4. לצאת מהבית כמה שניתן, הופעות, מסיבות, לנסות לא להיות עם עצמך הרבה אלא להנות כמה שניתן, להתקשר לחברים בארה"ב, לספר להם איך אתה מרגיש, זו לא בושה, לכולנו זה קורה..
    5. ניתן לחפש טיפולים אלטרנטיביים או טיפולים שיעזרו לך פיזית ונפשית לטיפול וחיזוק מצב הרוח.
    אפשר להכנס לחנויות טבע או להתייעץ באינטרנט, רק להזהר מכל מיני שרלטנים שיספרו לך שהם יכולים לפתור את הבעיה מיד ע"י מים קדושים או משהו כזה.
    זהו, יש כמובן עוד דברים אך העיקר למצוא פעילות חדשה משמחת, לצאת מהבית וגם לדבר עם החברים.
    באם הכל לא עוזר ניתן כמובן לדבר עם פסיכיאטר אך צריך גם להזהר מלקחת תרופות מיד. אם מצב רוחך לא מאוד גרוע, כך נראה, אז עדיף אולי לא להכנס ישר לטיפול תרופתי.

באהבה ואור, אורן
    רפואה משלימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכנסתי לדיכאון ואני זקוק לעזרה

22/01/2008

שלום
    הסיפור שאתה מתאר לא כ"כ פשוט. אתה כבר בן 29, נשמע שעדיין לא מצאת את דרכך המקצועית והאישית. נראה לי שפניה לטיפול פסיולוגי מאוד יתאים לך. תעשה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו