מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לינטע21/08/2011
איןלי כח לחיות
יש לי שני בנים הגדול עם אוטיזם קל
אני בודדה כ"כ
בעלי שונא אותי ומתעלם כאילו אני אויר מוחלט...
אין לי אף אחד אני עובדת כמו חמור המון שעות מחוץ לבית ובבית מנסה כמה שאני יכולה
אם היה מותר להתאבד הייתי מתאבדת המחוייבות שלי כלפי בני היא היחידה שמשאירה אותי בחיים
אני רואה איך בעלי נהנה להתעלל בי נפשית-הוא פשוט מתייחס אליי כאילו אני אויר
הלוואי והייתי יכולה להחזיר את הגלגל אחורה
אין לי שום אומץ להתאבד וגם לא להתגרש למה נולדתי בכלל
אני בחורה דתייה ויודעת שאסור לבגוד וזה חמור מאוד -אם רק היה מותר הייתי בוגדת רק למצוא מישהו שיקשיב לי -לא יותר מזה
מחר יש לי יום נישואים-אני צוחקת עם עצמי-שבטח בעלי קונה לי יהלום ומזמין לנו בית מלון בחו"ל...חחח אפילו בחולון -לא
אם היה יכול היה קונה לי רעל עכברים בקופסא...
אני לא בן אדם רע-אז אני לא יודעת מה עשיתי שזה מגיע לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע יקרה
רגשות22/08/2011קראתי את מה שכתבת ואני מזדהה עם הכאב שלך. אני יודעת שההזדהות שלי לאתעזור לך. לכן מה שאני מציעה לך, זה לבקר אצל רופא המשפחה שלך, לספר לו על המצוקות שלך. לאחר שישמע אותך הוא יחליט האם לתת טיפול תרופתי שיעזור לך להתגבר על המצוקות או שישלח אותך לפסיכיאטר לטיפול. האמיני לי יקירה, זאת לא בושה! את זקוקה לעזרה ודחוף! העובדה שאת נזקקת לטיפול פסיכיאטרי, לא עושה אותך פסיכית!! ארגני את כל כוחות הנפש שלך ושמעי לעצתי. אני מדברת מיתוך ניסיון אישי שלי. שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)