סוג טיפול?.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוג טיפול?.
    דניאלה
    16/01/2008

שלום,
    תודה על הפורום ..גם על השאלות וגם על התשובות המענינות..
    אני כבר שנים ב"נסיון לטיפול גם תרופתי וגם שיחות..אך הגוף שלי מגיב לא כלכך טוב לכדורים שניסיתי בהם ציפרלקס, לוסטרל, ..(כל אחד בתקופה אחרת..)התרופה האחרונה היתה מרוניל חצי כדור עד כדור 1..ליותר מחצי שנה..הופעות לוואי שלו היו קשות מאוד.. עד שהפסקתי מהם וכרגע כבר כמעט חצי שנה אני בלי כלום ..אני לא הצלחתי לעמוד על שורש הבעיה ז"א אני תולשת שערות הראש.. וכרגע לא עושה יותר מזה אני פשוט בבית לא בא לי לעבוד ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי.או אפילו מה ללמוד והקור הזה ממש מקפיא ...
    ראתי איזה הודעה של מישהי למעלה שפשוט כבר אין לי כח לעבור מרופא לרופא ומתרופה לתרופה ..
    חשבתי אולי טיפול פסיכולוגי בעזרת היפנוזה יוכל לעזור לי להגיע לשלוות נפש וליותר איזון כי זה ממש מתסכל ..אני תקועה באותו מצב ואני מתה מיפחד שזה יסתבך או יחמיר חלילה..
    .אודה לתגובה כלשהי ממכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוג טיפול?.

הוספת תגובה

• סוג טיפול

ד''ר אירנה נתנאל
    19/01/2008

דניאלה שלום,

לא ברור ממה את סובלת אבל הייתי מציעה לך לשלב תרופות עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית
    (CBT) כך, תוכלי לרכוש שליטה ולעזור לתרופות לעשות את העבודה. מדיטציה, דמיון מודרך הינם כלים מצויינים להגיע לשלווה ורוגע. לעיתים קרובות אנשים מחפשים פתרונות קלים ומעוניינים בכדורים או בהיפנוזה במקום להשקיע מאמץ עצמי ולנצח את ההפרעה. חשוב לזכור שפתרון קל הינו הצלחה זמנית בלבד ודכי לנצח את המלחמה דרוש מעמץ!

תודה על פניתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

בברכה,
    אירנה נתנאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו