אפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור
    אורי
    07/09/2011

היי ,אני נוטלת אפקסור xr 75 מ"ג מס' שנים,הפסקתי את הכדור ככה:שבוע יום כן ויום לא וזהו אני כבר שבוע ימים ללא הכדור,אני מעט עצבנית מהרגיל ויש לי נדודי שינה וחלומות על דיכאונות וסחרחורות שאני מתארת לעצמי שאלו תופעות לוואי של הפסקת הכדור.אך יש לציין שמצבי בסדר במשך היום ואין כל סימן לדיכאון והחרדות שהיו לי שבגללן לקחתי את האפקסור כתוצאה מדיכאון לידה.שאלתי היא:תוך כמה זמן בערך אמורות להפסיק תופעות לוואי אלו?מה טווח הזמן שהגוף אמור להיות נקי מהאפקסור?והאם אני ממהרת מידי בשמחה שהדיכאון לא חזר לי?תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור

הוספת תגובה

• אפקסור

אורי
    07/09/2011

היי ראיתי שענית לאנשים ששאלו אחריי אז אני מתזכרת אותך אולי שכחת או לא שמת לב.אשמח לתשובתך בנוגע לאפקסור.תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפקסור - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    07/09/2011

לאורי שלום
    הפסקה של אפקסור (אפילו הדרגתית) יכולה לתת תופעות לוואי לא נעימות כולל הדברים שאת מתארת (זה אינדיבידואלי). כדי שתתייעצי עם הרופא. . צריך לקחת בחשבון שלפעמים המצב בקליני שטופל בעזרת התרופה יכול לחזור בשנית
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו