היי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי..
    חן
    11/09/2011

שלום , קוראים לי חן אני בת 17
    בחודשיים האחרונים אני סובלת מדופק מואץ כאבי ראש קוצר נשימה חוסר תיאבון כאבי בטן בחילות חוסר שינה חוסר מנוחה התעוררות פתאומית במהלך השינה לחץ וכאבים בחזה ותחושת התנתקות מהגוף
    הלכתי לברר מה גורם לי לכך אצל רופאים ... גליתי שאני בריאה פיזית אך אם זאת לא בריאה די נפשית....
    אני סובלת מהתקפי חרדה...אני לוקחת אבאבל ורסיטל
    אנא תעזרי לי בבקשה בהתמודדות עם ההתקפים.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי..

הוספת תגובה

• היי.. - תגובה

ד''ר אלונה גוברמן
    11/09/2011

לחן שלום. אני מאוד ממליצה לפנות לרופא משפחה ולקבל עזרה ראשונה. את יכולה לפנות גם לתחנה לבריאות הנפש באזור מגוריך (פסיכיאטרים ופסיכולוגים), קופת חולים או לקליניקה פרטית. באתר של קליניקה שלנו קיים חומר על התקפי חרדה
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

חן
    11/09/2011

תחילה הייתי אצל הרופא משפחה ונתנו לי כדורי הרגעה .. לאחר מכן הלכתי למיון כי היה לי התקף רציני אז הד''ר במיון התקשר לפסיכיאטר הראשי באילת ד''ר רן עמוס והוא אמר שאני בהתקף ונתן לי מרשם לכדורי רסיטל ... יש לי מחשבות אובדניות בשלושה ארבעה ימים האחרונים....מה את ממליצה לי לעשות ד''ר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגובתי

חן
    11/09/2011

בנוסף בימים האחרונים אני סובלת ממחשבות אובדניות.....אני לא יודעת אם זה מכדורי הרסיטל או פשוט מההתקפים ... בבקשה תייעצו לי מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו