מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון או עצבות גדולה?רחלה12/09/2011
שלום בוקר טוב
אני אובדת עצות! בעלי נסיך אמיתי שנות ה30 המוקדמות אנחנו נשואים באהבה 5 שנים
ישנם עליות ומורדות
בתקופה האחרונה יש קושי גדול מאוד הוא עצמאי הדאגות שלו גוברות הוא מתוסכל מאוד לאורך התקופות יש ממש עליות ומורדות המורדות חדות מאוד זה מתבטא לעיתיםבהתפרצויות זעם בתסכול גדול כך הוא טוען אני מרגישה עצבות גדולה הוא אומר שיש לו כ"כ הרבה טוב בחיים אני הילד שלנו אנחנו שוב בהריון תקין תודה לאל.
יש דברים מאוד מוצדקים בחייו שגורמים לתסכול והעצבות אך זה מאוד קיצוני הוא מצליח לצאת מזה לבד לאורך השנים שההייתי איתו .התקופה האחרונה של העצבות והתסכול כחודשיים
פעם היינו בטיפול זוגי אצל פסיכוטרפיסטית הוא לא כ"כ התחבר אליה אבל אז היא חששה לדיכאון קל לא בטוח כי אכן הוא יוצא מזה לבד היא המליצה על תרופה טיבעית אנני זוכרת את שמה כמובן שהוא אז סרב בכל תוקף לעניין אולי היום הוא יסכים מה עושים למי פונים לאיבחון טוב יותר עדיף בתקופה כזו של כאב גדול כדי שיראו את השינוי יראו את עוצמת הכאב שלו אני אוהבת אותו רוצה לעזור וגם הוא לעצמו אנחנו גרים באזור הצפון
אשמח לתשובה ותודה על ההקשב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון או עצבות גדולה? - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל14/09/2011שלום לך,
שווה לבדוק עזרה תרופתית. אני מאוד ממליצה להתיעץ עם רופא פסיכיאטר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחלה15/09/2011תוה רבה על התגובה
אשמח לשמוע המלצה על משהו באזור הצפון, או איך אפשר למצוא
שוב תודה
רחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)