דיכאון או עצבות גדולה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון או עצבות גדולה?
    רחלה
    12/09/2011

שלום בוקר טוב
    אני אובדת עצות! בעלי נסיך אמיתי שנות ה30 המוקדמות אנחנו נשואים באהבה 5 שנים
    ישנם עליות ומורדות
    בתקופה האחרונה יש קושי גדול מאוד הוא עצמאי הדאגות שלו גוברות הוא מתוסכל מאוד לאורך התקופות יש ממש עליות ומורדות המורדות חדות מאוד זה מתבטא לעיתיםבהתפרצויות זעם בתסכול גדול כך הוא טוען אני מרגישה עצבות גדולה הוא אומר שיש לו כ"כ הרבה טוב בחיים אני הילד שלנו אנחנו שוב בהריון תקין תודה לאל.
    יש דברים מאוד מוצדקים בחייו שגורמים לתסכול והעצבות אך זה מאוד קיצוני הוא מצליח לצאת מזה לבד לאורך השנים שההייתי איתו .התקופה האחרונה של העצבות והתסכול כחודשיים
    פעם היינו בטיפול זוגי אצל פסיכוטרפיסטית הוא לא כ"כ התחבר אליה אבל אז היא חששה לדיכאון קל לא בטוח כי אכן הוא יוצא מזה לבד היא המליצה על תרופה טיבעית אנני זוכרת את שמה כמובן שהוא אז סרב בכל תוקף לעניין אולי היום הוא יסכים מה עושים למי פונים לאיבחון טוב יותר עדיף בתקופה כזו של כאב גדול כדי שיראו את השינוי יראו את עוצמת הכאב שלו אני אוהבת אותו רוצה לעזור וגם הוא לעצמו אנחנו גרים באזור הצפון
    אשמח לתשובה ותודה על ההקשב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון או עצבות גדולה?

הוספת תגובה

• דיכאון או עצבות גדולה? - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    14/09/2011

שלום לך,

שווה לבדוק עזרה תרופתית. אני מאוד ממליצה להתיעץ עם רופא פסיכיאטר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רחלה
    15/09/2011

תוה רבה על התגובה
    אשמח לשמוע המלצה על משהו באזור הצפון, או איך אפשר למצוא
    שוב תודה
    רחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו