שאלות על הנפש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על הנפש
    עידו
    20/01/2008

שלום רב יש לי כמה שאלות
    לאחר כ5 שנים לא הייתי בטיפול אצל פסיכולוג.כיום ברצוני לבצע שיחות עם פסיכולוג והביאו לי ישירות לעשות קבוצה ולא שיחות 1 על 1 כמו שאמרו לי שיהיה בהתחלה,למרות שבריאות הנפש אמרו לי שבקבוצה זה לאחר שנפגשים 15 פגישות עם פסיכולוג.
    האם בקבוצה זה עובד גם כן ? לא יודע מצטייר לי תמונה בראש כאלו שיחות כמו מהסרטים
    של אלכוהליסטים אנוניימים.שמדברים על הבעיות שלהם.ואני לא יודע עם זה יגע לדברים האישים.
    ויעשה את העבודה.מה אתם חושבים על זה?
    ושאלה נוספת האם תסמונת עייפות כרונית זהו דבר שנקרא נפשי,פסיכולוגים מקבלים את התסמונת הזו?
    בתודה
    עומרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על הנפש

הוספת תגובה

• שאלות על הנפש

22/01/2008

לעומרי שלום
    טיפול קבוצתי יכול לסייע באותה מידה כמו טיפול אישי. אומנם הפרטיות של הטיפול האישי גדולה אנחנו גדלים בחברה והרבה מהקשיים שלנו הם חברתיים. תנסה!
    התסמונת של עייפות כרונית הינה מאוד בעייתית. למעשה אף אחד לא יודע מדוע היא מופיעה ומה הסיבה למחלה זו. לעיתים קרובות יש מרכיבים פסיכולוגים שמשפיעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו