מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הצילו... זקוק לעזרה מידית. תודהאייל23/09/2011
מצבי אינו טוב בכלל . מטופל תרופתית בלפונקס 400 בנוסף מרוניל . ואני מאוד סובל יש לי סכיזופרניה וocd קשה ומסובך במיוחד .
נורא קשה לי מאוד עם האובססיביות האלו נורא כואב וסובל . הייתי כ-10 חודשים בטיפול קוגנטיבי שעזר חלקית אך הרגשתי שאני לא מדבר מספיק על הבעיות שלי ולמרות השיפור שחל אצלי אז עזבתי את הטיפול הקוגנטיבי לטובת טיפול אחר ואני מאוד רוצה לחזור למטפלת שלי הקודמת כאילו. ואיני יודע מה ואיך להחליט .
אנא עיזרו לי כי המצב שלי אינו טוב . הסבל באוסידי הינו מאוד קשה .
אציין שאין לי כסף לטיפולים יקרים כמו שלוקחים בשוק .
אודה לכם באם תתיחסו להודעתי זו .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצילו... זקוק לעזרה מידית. תודה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל23/09/2011שלום לך,
נסה לשלב טיפול בביופידבק. במהלך הטיפול תוכל ללמוד טכניקות של הרגעה והרפיה שיעזרו בהתמודדות עם ה OCD.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר אירנה
אייל25/09/2011אך הרופאה שלי דחתה טיפול בביופידבק בגללש ייש לי סכיזופרניה + אוסידי .. האומנם כן??
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דר אירנה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל30/09/2011אייל שלום,
מבחינה קלינית ומחקרית ביופידבק יכול לעזור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)