הצילו... זקוק לעזרה מידית. תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו... זקוק לעזרה מידית. תודה
    אייל
    23/09/2011

מצבי אינו טוב בכלל . מטופל תרופתית בלפונקס 400 בנוסף מרוניל . ואני מאוד סובל יש לי סכיזופרניה וocd קשה ומסובך במיוחד .
    נורא קשה לי מאוד עם האובססיביות האלו נורא כואב וסובל . הייתי כ-10 חודשים בטיפול קוגנטיבי שעזר חלקית אך הרגשתי שאני לא מדבר מספיק על הבעיות שלי ולמרות השיפור שחל אצלי אז עזבתי את הטיפול הקוגנטיבי לטובת טיפול אחר ואני מאוד רוצה לחזור למטפלת שלי הקודמת כאילו. ואיני יודע מה ואיך להחליט .
    אנא עיזרו לי כי המצב שלי אינו טוב . הסבל באוסידי הינו מאוד קשה .
    אציין שאין לי כסף לטיפולים יקרים כמו שלוקחים בשוק .
    אודה לכם באם תתיחסו להודעתי זו .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצילו... זקוק לעזרה מידית. תודה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    23/09/2011

שלום לך,

נסה לשלב טיפול בביופידבק. במהלך הטיפול תוכל ללמוד טכניקות של הרגעה והרפיה שיעזרו בהתמודדות עם ה OCD.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר אירנה

אייל
    25/09/2011

אך הרופאה שלי דחתה טיפול בביופידבק בגללש ייש לי סכיזופרניה + אוסידי .. האומנם כן??
    אודה לך על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר אירנה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    30/09/2011

אייל שלום,

מבחינה קלינית ומחקרית ביופידבק יכול לעזור.

בברכה, 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו