מה אני עושה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אני עושה
    לא משנה
    25/09/2011

חברה שלי מתנגדת לטפל וללכת ליעוץ אובחנה כבר כסובלת מדיכאון איך גורמים לה ללכת לא בעל כורחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני עושה

הוספת תגובה

• מה אני עושה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    30/09/2011

שלום לך,

עקרונית, מאוד קשה לגרום לאדם שמסרב לקבל טיפול. נתין לנסות לשכנע להגיע להתיעצות פסיכיאטרית רק לפגישה אחת לא מחייבת. רק כדי לשמוע דעה מקצועית ואם היא לא תרצה לא תמשיך. ההנחה היא שרופא יבהיר מבחינה בצורה מקצועית חשיבות הטיפול. ניתן לנסות לפעול דרך רופא משפחה. לעתים קרובות אנשים משתכנעים יותר בקלות לקבל עזרה מרופא משפחה מאשר מפסיכיאטר. רופא משפחה יאבחן מצב של דיכאון, יתן טיפול תרופתי ברמה של עזרה ראשונה וימליץ על המשך מעקב אצל רופא פסיכיאטר.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

לא משנה
    04/10/2011

היא אובחנה והתחילה טיפול תרופתי ראשוני והיא מתנגדת להמשיך מתוך אשליה שאין לה שום בעיה ואני לא יודעת איך לפקוח לה את העינים שתעזור לעצמה אפילו בטיפול פסיכולוגי מה אני עושה בכל אופן
    תודה בכל אופן על התגובה הקודמת פשוט יש לה יותר פחד מרופא וכל הקשור אליו מאשר מפסיכיאטר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו