מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעמום ושחיקהיואב24/01/2008
שמי יואב אני בן 29 עובד כאח מוסמך בבית חולים גדול באיזור המרכז,מזה שנתיים וחצי. הבעיה שלי היא כזו. אני כבר לאחר תקופה של שנתיים וחצי מרגיש שחוק. למעשה באבחונים שעברתי נאמר לי שאני אדם שמשתעמם מהר מאוד ונשחק מהר אם אבצע יום יום את אותו הדבר ,לא משנה במה אעסוק. ואפילו באבחונים נאמר לי שהשחיקה תגיע כבר לאחר 3שנים . וזה באמת נכון אני מרגיש שנמאס לי ,שכל הזמן אני חושב על גיוונים,שינויים בתוך המקצוע או מחוצה לו. למעשה אם כך המצב אז מה אני אחליף מקום עבודה כל 3 שנים?! אני נשוי מזה שנה,מה יהיה כאשר יהיה לי משכנתא+ילדים? איך אוכל לשרוד לאורך זמן במקום עבודה אחד,איך אוכל להתמיד ולתת מעצמי את אותה התפוקה אם אני אדם שנשחק מהר? מה ייקרה כאשר אגיע לגיל שבו כבר לא ניתן לעשות שינוי? כל הדברים האלו ממש מטרידים אותי ואני ממש מפחד מזה.. השאלה אם יש פתרון לדבר...
כי הרי בסופו של דבר כל עבודה תשעמם,לא משנה במה אני אעסוק..
אני מתקשה לראות את עצמי עושה את אותו הדבר במשך עשרות שנים..
אשמח אם תנסי למצוא פתרון לעניין המתסכל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יואב24/01/2008למעשה כל עבודה שהיא מונוטונית תגרום לי לשעמום ולאיבוד עניין בה די מהר.
אני גם מאמין באסטרולוגיה ,אני מזל טלה ושם גם כתוב שחור על גבי לבן שמה שאני מתאר אופייני למזל טלה טיפוסי.
כרגע אני משלים תואר ראשון בסיעוד נשאר לי עוד חצי שנה לסיום וגם פה אני מתקשה להשלים תואר .איבדתי עניין בלימודים ולומד ממש בכח רק בשביל שיהיה לי את התואר ביד. אין לי חשק כבר גם ללימודים (לאחר שלמדתי 3 שנים את המקצוע עם תעודת מקצוע בלבד).
אשתי כל הזמן דוחפת אותי ומעודדת אותי להגיע רחוק בחיים ויש לציין שלולא היא כנראה לא הייתי מצליח לדבוק במטרה.
השאלה מה קורה איתי? האם אני אדם שזקוק כל הזמן לחיזוקים? מה עושים עם יכולת התמדה נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
25/01/2008ליואב שלום
אינני יודע היכן ומי עשה לך את המבחנים שאתה עליהם מדבר אבל תרשה לי להגיד לך שתפסיק להאמין להם כל כך. מבחנים מיועדים להבין את האדם וגם לעזור לו למצוא דרכים להתקדם. יכולות להיות הרבה סיבות למצב שאתה מעלה ויתכן שעדיף שתפנה לטיפול פסיכולוגי כדי להבין את עצמך טוב יותר. אני , כאחד ששינה כיוון הרבה פעמים בחיים, יכול לאמר לך שאין פסול בזה. יכול להיות בזה הרבה התרגשות והתחדשות. לעזוב באמצע זה לא טוב. תסיים מה שאתה עושה ותראה איך אתה מתפתח בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)