חרדה מוזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מוזרה...
    שני
    16/10/2011

שלום, יש לי חרדה מאוד מוזרה, אפשר להגיד מין פובייה כזאת, שלא שיתפתי אותה עם איש, פרט לחברה אחת שיש לה פחד דומה....אני חייבת לציין שהנושא נורא מביך אותי מפני שזה ניראה לי די משוגע אבל פשוט אספר...
    יש לי חרדה מסויימת כאילו כל הזמן עוקבים אחרי, כאילו מישהו מסתכל עלי מהצד, ובוא נאמר שמאז התפתחות הטכנולוגיה אני כל הזמן בפחד שיש מצלמות אצלי בבית ובמיוחד בחדרי. הדבר מונע ממני להתנהג באופן חופשי ומשוחרר ואף מונע ממני להביא אנשים הביתה...אני מביאה רק חברות קרובות ואפילו אז יש החשש...ובנוסף הבעיה הכי גדולה כאשר מדובר בלהביא גבר הביתה, אני בחורה בת 21 והיה לי מאוד קשה עם עצם הפחד שלי כאשר חבר שלי הגיע אלי הביתה, אנ יודעת שזה נישמע מטורף, אבל כל הזמן חששתי שהוא התקין או הניח אצלי מצלמה בחדר ואז עוקב אחרי.
    כאשר הוא הביא לי דובי מתנה היה לי חשש שיש בו מצלמה, אני די בטוחה שהרעיון או הפחד הם בגלל שצפיתי בסרטים שבהם נעשה שימוש במצלמות לכל מיני צרכים...אותה חברה ששיתפתי אותה בכך מרגישה כמוני רק שאצלה זה הרבה יותר חלש ופחות מורגש, זה לא משתלט לה על אורח החיים היום יומי אלא רק לפעמים.
    חשבתי לפנות לטיפול פסיכולוגי אבל משום מה אני מאוד מתביישת בזה, זה מאוד מביך אותי לשתף ואפילו עכשיו אני לא מרגישה כל כך בנוח לשתף, כבר פעמים רבות שאני רוצה לכתוב בפורום כי זה אם כבר המקום הכי פחות מביך "לשפוך את הלב" בשבילי אבל אני לא מצליחה, והיות והדבר כבר מציק לי כל כך החלטתי פשוט לשתף...
    אשמח מאוד לקבל אזרה או מידע בנושא..כלומר האם זה בכלל ייתכן דבר כזה, האם זה קורה רק בסרטים, האם זה חוקי, האם אפשר להשיג בכלל מצלמה כזאת קטנה ובלתי ניראת...ורק בבקשה אל תגידו לי ללכת לטיפול בסיכולוגי כי זה נורא מביך אותי וזאת גם בעיה כספית כרגע....ואגב הפחד קיים אצלי כבר יותר משנה.
    תודה מראש: נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מוזרה...

הוספת תגובה

• חרדה מוזרה... - תגובה

שרון לויט
    17/10/2011

היי נעמה,
    הייתי ממליצה בחום לפנות קודם כל לרופא פסיכיאטר. ייתכן שיש בחרדות שלך מרכיב פסיכוטי, כלומר שקיים חוסר איזון כימי במוח הגורם למחשבות לא הגיוניות. המחשבות האלה עשויות להיראות לך הגיוניות מאוד, אף על פי שאין בהן מרכיב הגיוני. אין שום סיבה להתבייש בכך, זוהי בעיה בכימיה של המוח ואין זה אומר שום דבר רע עלייך. אנא פני לעזרה בהקדם האפשרי, מאחר שמצבים כאלה יכולים גם להחמיר, וככל שתפני מוקדם יותר, גדל הסיכוי לשיפור במצב ולמניעת הדרדרות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי כנסי...

A
    27/10/2011

קראתי את מה שכתבת,ואני מאוד מבינה לליבך ומזדהה..אל תרגישי משונה וכל זה,מכיוון שאת לא מתארת לעצמך עוד כמה אנשים חווים בדיוק את אותן התופעות שיש לך ..(אני למשל)
    אני מבקשת ממך! מי שכתבה לך פה את התגובה צודקת! זו הפרעה כימית במוח שגורמת לך לחשוב מחשבות לא הגיוניות! אל תהססי לבקש עזרה,כי מניסיוני זה רק ילך ויחמיר ויכול להגיע גם למצב פסיכוטי בו את מתנתקת מהמציאות לחלוטין ומאמינה שעוקבים אחריך,מצוטטים לך,מצלמים אותך בלי שאת יודעת ובכוונה..

ממליצה לך על תרופה אנטי פסיכוטית שמאוד עוזרת: סרוקוול XR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו