מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מדיכאון ממושךרעות18/10/2011
אני בת 18 ומגיל קטן חוויתי דברים די משמעותיים מבחינה חברתית שפגעו בי למשך החיים והורידו לי את הביטחון . הדברים האלו השפיעו עליי ועל הדרך שבה אני מתנהלת , בצורה שאני מדברת עם אנשים ועל החשיבה שלי שבחיים.
אפשר לומר שבמשך כל השנים האלו היו לי עליות וירידות במצב הרוח עד למצבים קשים של הסתגרות מבכי וחשיבה על התאבדות, אך אף פעם לא עלה בי הרעיון ללכת לגורם מקצועי.
עוד זמן קצר אני אמורה להתגייס ולא הזכרתי אף מילה בצו הראשון שאני סובלת מחרדות מהפחד שיורידו לי מהפרופיל כי נורא רציתי להתגייס . אבל עכשיו שזה קרב ובא אני נורא חוששת מהגיוס אני לא חושבת שאני מסוגלת נפשית לעשות אותו אני גם נמצאת בתקופה נורא קשה וזה יכול להשפיע עליי לרעה . השאלה שלי אם אני עכשיו אלך לגורם מקצועי יש את האפשרות שיסייעו לי בעניין או שזה מאוחר מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מדיכאון ממושך - תגובה
שרון לויט19/10/2011היי רעות,
אף פעם לא מאוחר מדי לפנות לעזרה, גם מבחינת הצבא ובוודאי שמבחינות אחרות. אם את נחשבת לאדם בריא בנפשו, שאינו סובל מפגיעה משמעותית בתפקוד בעקבות בעיות נפשיות (ונשמע שאכן כך הדבר), אין שום סיבה שלא יגייסו אותך אם תרצי מאוד להתגייס. תוכלי גם לבקש לדחות את הגיוס, או לעשות שירות לאומי (שהוא הרבה פחות מלחיץ), אם תרצי בכך.
בכל אופן, אני ממליצה מאוד לפנות לעזרה, מאחר שאם לא תפני, הסיכוי שהמצב ישתפר הוא קטן בהרבה.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רעות
me myself & i21/10/2011מאוד מזדהה ומבין את המקום שאת נמצאת בו עכשיו.גם אני עברתי תקופה קשה כזו.
יש לי רושם שאת אדם מאוד חזק למרות שאולי לא מודעת לכך.
אני יודע אייך זה מרגיש לעבור תקופות קשות לגמריי לבד בלי עזרה חיצונית מגורם מקצועי כלשהו. במיוחד ups and downs
שזה מצב הרבה יותר מבלבל וגם יכול להיות דיי מתיש.
אשמח לשוחח איתך ולתרום מניסיוני.ויש לי לא מעט...
אני במייל
[email protected]
תרגישי חופשי ושיהיה רק טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)