שאלה דחופה לגבי רסיטל וציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לגבי רסיטל וציפרלקס
    איציק
    25/01/2008

שלום לך יש לי חרדות חברתיות תקופה ארוכה קרוב ל7שנים אני בן 30 ונוטל כיום רק ואבן וניסיתי כמה כדורים בחיי תוך טיפןל פסיכולוגי שזה היה סרוקסט קלונקס רסיטל ומירו כולם עשו לי תופעות של הקאות ושילשולים חזקים של יומיים רצוף .רק הוואבן עושה לי טוב ללא שום תופעות לוואי אבל לא עוזר לי מספיק לחרדות שיש לי כיום אני עדיין מטופל אצל פסיכאטרית מטעם קופת חולים כללית שכל פעם רושמת לי כדור אחר כיום היא הציעה לי לקחת כדור בשם ציפרלקס מימה שהבנתי וקראתי בפורומים שזה מאוד דומה לרסיטל שנטלתי בעבר ועשה לי תופעות חמורות.כמובן שנטלתי את הכדורים אחרי האוכל ולא על קיבה ריקה אני חושש לקחת תכדור הזה ציפרלקס משום מה שלא יהיו לי תופעות לוואי. יש לי חשש . השאלה שלי היא האם אני יקח תכדור הזה האם כדאי לנסות ? הבנתי שהואבן שייך למשפחת הבונזימים הם יש כדור אחר ששיך למישפחה הזו שיכול לעזור לי ללא תופעות לוואי? בבקשה צריך את עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה דחופה לגבי רסיטל וציפרלקס

25/01/2008

לאציק שלום
    לצערי לא ניתן לתת המלצות אישיות על תרופה זו או אחרת בפורום. אתה צודק במובן ש צ'פרלקס ורסיטל מאוד דומים ויש סיכוי לא מבוטל שהתופעות שחשת עם הרסיטל יחזרו עם הצ''פרלקס. וובן משפיע ל8 שעות בלבד לכן הוא פחות מומלץ. קלונקס או קסנקס מושהה יכולים להתאים יותר. אתה צריך לדבר על זה עם מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו