דכאונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאונות
    ג'ניה
    30/10/2011

בזמן האחרון אני חווה רצף של נפילות במצב רוח ללא כל סיבה...
    שבוע שעבר למשל היו כמה ימים ברצף שלא הצלחתי לישון והייתי מוצאת את עצמי בוכה כמו ילדה קטנה והיה לי בלאגן מטורף בראש שלא הצלחתי להרגיע...
    והשבוע היו לי שוב התפרצויות בכי על דברים טיפשיים,שהמוח שלי פשוט ניפח אותם..
    אני מרגישה בלבול ואי שקט...
    אני לא יודעת אם הדברים שעוברים לי בראש הם אמיתיים או שאני סתם מגזימה...מה שזה לא יהיה זה תוך שניה מכניס אותי לדיכאון ובכי..
    באמת שאני לא יודעת מה לעשות או ממה זה נובע..אבל אני חייבת עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאונות

הוספת תגובה

• דכאונות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    31/10/2011

שלום לך,

טיפול התנהגותי -קוגניטיבי (CBT) יכול מאוד לעזור לך. זהו טיפול קצר וממוקד והוכיח את עצמו כיעיל בארץ ובעולם. במהלך הטיפול תוכלי ללמוד כלים ומיומנויות של שליטה במחשבות וברגשות. כלים אלה עוזרים להתמודד בהווה ולמנוע הישנות עתידית.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאונות - תגובה

שרון לויט
    31/10/2011

היי ג'ניה,
    חסרים מספר פרטים חשובים בפניה שלך: בת כמה את, כמה זמן את סובלת מהבעיה והאם עברת בחודשים האחרונים שינויים משמעותיים בחיים, כולל שינויים פיזיים- ניתוחים, הריון, לידה, טיפולים הורמונליים וכו'. יכול להיות שמדובר בשינויים הורמונליים, או שינויים במצב הרוח הקשורים במזג האוויר, תזונה, גיל וכו'. מומלץ בירור רפואי וכן בירור מקיף של הנתונים האלה לפני שנוקטים צעדים נוספים.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאונות

ג'ניה
    31/10/2011

אני בת 22 התחלתי היום לימודים אקדמאים אני לוקחת גלולות כבר 8 חודשים ובערך בחודש האחרון התחילו לי ממש המצבי רוח האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאונות - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    03/11/2011

ג'ניה שלום,

שינויים במצב הרוח יכולים להפיע בגלל גורמים שונים: שינויים הורמונליים בעקבות גלולות, לחץ של תחילת הלימודים ועוד. על מנת להבין לעומק את מצבך נדרש אבחון מקצועי ומעמיק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו