מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאונותג'ניה30/10/2011
בזמן האחרון אני חווה רצף של נפילות במצב רוח ללא כל סיבה...
שבוע שעבר למשל היו כמה ימים ברצף שלא הצלחתי לישון והייתי מוצאת את עצמי בוכה כמו ילדה קטנה והיה לי בלאגן מטורף בראש שלא הצלחתי להרגיע...
והשבוע היו לי שוב התפרצויות בכי על דברים טיפשיים,שהמוח שלי פשוט ניפח אותם..
אני מרגישה בלבול ואי שקט...
אני לא יודעת אם הדברים שעוברים לי בראש הם אמיתיים או שאני סתם מגזימה...מה שזה לא יהיה זה תוך שניה מכניס אותי לדיכאון ובכי..
באמת שאני לא יודעת מה לעשות או ממה זה נובע..אבל אני חייבת עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאונות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל31/10/2011שלום לך,
טיפול התנהגותי -קוגניטיבי (CBT) יכול מאוד לעזור לך. זהו טיפול קצר וממוקד והוכיח את עצמו כיעיל בארץ ובעולם. במהלך הטיפול תוכלי ללמוד כלים ומיומנויות של שליטה במחשבות וברגשות. כלים אלה עוזרים להתמודד בהווה ולמנוע הישנות עתידית.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאונות - תגובה
שרון לויט31/10/2011היי ג'ניה,
חסרים מספר פרטים חשובים בפניה שלך: בת כמה את, כמה זמן את סובלת מהבעיה והאם עברת בחודשים האחרונים שינויים משמעותיים בחיים, כולל שינויים פיזיים- ניתוחים, הריון, לידה, טיפולים הורמונליים וכו'. יכול להיות שמדובר בשינויים הורמונליים, או שינויים במצב הרוח הקשורים במזג האוויר, תזונה, גיל וכו'. מומלץ בירור רפואי וכן בירור מקיף של הנתונים האלה לפני שנוקטים צעדים נוספים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאונות
ג'ניה31/10/2011אני בת 22 התחלתי היום לימודים אקדמאים אני לוקחת גלולות כבר 8 חודשים ובערך בחודש האחרון התחילו לי ממש המצבי רוח האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדכאונות - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל03/11/2011ג'ניה שלום,
שינויים במצב הרוח יכולים להפיע בגלל גורמים שונים: שינויים הורמונליים בעקבות גלולות, לחץ של תחילת הלימודים ועוד. על מנת להבין לעומק את מצבך נדרש אבחון מקצועי ומעמיק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)