קסנאגיס 0.25

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קסנאגיס 0.25
    חדווה
    09/11/2011

בעקבות התקפי חרדה שאני חווה לאחרונה רופאת המשפחה נתנה לי לקחת כדורי קסנאגס 0.25 . כדור אחד לפני השינה ועוד 1/2 כדור במהלך היום במידה ויש לי התקף חרדה. לכדור שאני לוקחת לפני השינה יש השפעה מאוד חזקה ובבוקר קשה לי להתעורר
    בגלל זה אני פוחדת לקחת במהלך היום עוד 1/2 כדור בזמן התקף חרדה שמא לא אוכל לתפקד. השאלה שלי היא האם אני יכולה לקחת רסקיו במהלך היום במקום ה- 1/2 כדור? האם זה אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קסנאגיס 0.25

הוספת תגובה

• קסנאגיס 0.25 - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    09/11/2011

חדווה שלום,

ראשית, בענייני החרדה עדיף לקבל טיפול מרופא פסיכיאטר מאשר מרופא המשפחה. ישנן תרופות שיותר טובות לטיפול בחרדה ורופאי משפחה לא תמיד מתמצאים היטב בטיפול שקשור לנושאים הפסיכיאטריים. בנוסף, חשוב לציין כי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם התקפי החרדה היא שילוב של תרופות (SSRI) ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT עם ביופידבק. לגבי רסקיו אין הוכחות מחקריות שמעידות על יעילות תכשיר זה. גם מנסיוני הקליני אני חושבת שהשפעת רסקיו דומה להשפעת פלסבו.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה , אבל לצערי

חדווה
    09/11/2011

לא הבנתי מה זה פלסבו אפשר הסבר ? מנסיוני האישי הרסקיו עוזר לי להרגע אך הרופאה אמרה שהוא לא יעיל לאורך זמן והמליצה לי על טיפול רציני יותר עם הקסנאגס.לכן שאלתי אם אפשר לשלב במשך היום את הרסקיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו