האם אני בדיכאון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני בדיכאון?
    לירון
    28/01/2008

אני סובלת מבולימיה קלה, ועוד מעט אטפל בזה, אבל אני לא יודעת אם אני בדיכאון. לא בא לי כל כך לעבוד, כלומר קשה לי לעבוד הרבה שעות ביום (אולי כי אני שונאת את המקצוע שלי) הרבה דברים שעינינו אותי כבר לא מענינים אותי כמו בילויים, סרטים, לקנות בגדים וכל מיני אבל אולי זה טבעי כי אני כבר בת 35 ובאופן טבעי מיציתי מצד שני כן יש לי תיאבון בריא אני נהנית מיחסי מין, אבל יש לי דיכדוך מידי פעם והתפרצויות זעם. האם זה דיכאון? דרך אגב יש לי ברזל נמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אני בדיכאון?

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    28/01/2008

לירון שלום,

לעיתים קרובות מאוד דיכאון מתלווה לבולמיה, לעיתים נוטעים לאכול יותר כפיצוי על תחושת ריקנות או ירידה במצב רוח, לאחר התקף בולמי מתגברים רגשי אשם על האכילה הלא נשלטת ומצב הרוח יורד עוד יותר. דיכאון ובולמיה הנם מעגל הקסמים שבו שניהם מזינים זה את זו. האבחון של דיכאון נעשה על ידי המומכים אך הכתבה הזו יכולה לסייעה לך להבין אם יש לך [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5477 id=link]סימני הדיכאון[/a].

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו