סכיזופרניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה
    אייל
    29/01/2008

אני סובל מסכיזופרניה וממחשבות כפייתיות חמורות על מהות החיים והקיום....נטלתי עד אתמול 2 מיליגרם ריספונד ו10 מיליגרם ציפרלקס ככה בערך חודש....ומאתמול 20 מיליגרם ציפרלקס ו3 מיליגרם ריספונד כי העלו לי את המינון...רציתי לדעת ....עבר כבר חודש ימים ויותר ועדיין לא חל שינוי משמעותי....האם לפי דעתך העלייה במינון תדחוף לשיפור?....ואם כן מה הזמן הנורמלי עד שתרופות נוגדות פסיכוזה כמו ריספונד עוזרות... כי כמו שאמרתי עבר חודש ועוד בלי שינוי אני מודאג מאוד....אודה על תשובה מקיפה....תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סכיזופרניה

הוספת תגובה

• סכיזופרניה

01/02/2008

לאייל שלום
    טיפול ברספונד נגד פסיכוזה דורש מינון מתאים וזמן. מינון בין 4-6 מג הינו המומלץ לטיפול בפסיכוזה. מינון נמוך יותר נותן פחות תופעות לוואי. לוקח בין 2-6 שבועות עד השפעה מקסימלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכיזופרניה

אייל
    02/02/2008

אז אם אני מבין אותך נכון ד"ר מינונים יותר נמוכים כמו שאני לוקח אמורים להשפיע יותר לאט? מבחינת הזמן?....כי כבר נכנסתי לשבוע השישי ואי מאוד מודאג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכיזופרניה

07/02/2008

לאייל שלום. מינונים נמוכים יכולים גם לא להשפיע בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו