שאלה קצת אחרת:היכן ניתן ללמוד CBT ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת אחרת:היכן ניתן ללמוד CBT ?
    דורית
    29/01/2008

אני מעוניינת ללמוד בתוכנית של CBT במסגרת כלשהי בארץ, בין אם מדובר במסגרת אוניברסיטאית ובין אם במכון פרטי כלשהו או כל אפשרות אחרת. אינני בעלת תואר בעבודה סוציאלית/פסיכולוגיה/טיפול באומנות ו"אני באה יותר מהחיים". בעקבות משבר רפואי שעברתי נחשפתי לעבודה עם דמיון מודרך ודימויים ולמדיטציות ושיטת EFT (שיטה מעולה להפחתת סטרס, חרדות ורגשות מכבידים ולשינוי דפוסים). בעקבות השינוי שחוויתי למדתי במשך מספר שנים לעומק מספר שיטות ואני מנחה תהליכים וסדנאות ב-EFT, דמיון מודרך ועבודה עם דימויים באופן אינטראקטיבי בדיאלוג, אימון, NLP (לתכנות החשיבה והשפה), התמקדות ועוד.

אני חושבת ש - CBT יעצים אותי בעבודתי באימון. אמרו לי שיש כמה אופציות וביניהן מסגרות שהן פחות פורמאליות בהן מקבלים גם אנשים בעלי רקע כמו שלי. אשמח גם לקבל ממך המלצות על ספרים בעברית ובאנגלית. כתובתי [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה קצת אחרת:היכן ניתן ללמוד CBT ?

02/02/2008

לדורית שלום
    שאלתך לא מתאימה למסגרת של פורום זה. אני משאר שחיפוש לא מסודך מדי דרך האינטרנט יעזור לך למצאו את מבוקשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו