חרדות קשות מרעשים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות קשות מרעשים..
    הדס
    26/11/2011

שלום.כבר כתבתי כאן בעבר.אני סובלת מהפרעת אישיות גבולית מספר שנים.בתקופה האחרונה .נוסף על החרדות מאנשים שיש לי.אני כל הזמן שומעת רעשים של אנשים .בדירתי.אני גרה בדירה ישנה.מחולקת.ואולי זאת הסיבה ששומעים עד כדי כך את השכנים שלי שבדירה ליד..אך הרעשים האלה מוציאים אותי מדעתי .מפחידים אותי.מאיימים עליי.אני מרגישה לא חופשייה בתוך הבית שלי.לא חופשייה להתקלח.לתפקד.מפחד שישמעו אותי.כל הזמן זה מטריד אותי החרדה ששומעים אותי.ואני א יכולה להפסיק לחשוב על זה.אני נכנסת לדיכאון עוד יותר.ורוצה רק לישון.אך גם לישון איני מסוגלת...
    איך אני אתמודד עם הפחדים האלה? אני מרגישה מאוימת מהשכנים בתוך הבית שלי.אינני יכולה לעבור דירה.אין לי כסף לדירה חדשה יותר.
    אני לוקחת טיפול תרופתי.ויאפקס ופרפנן 8 מג.כפי שסיפרתי כבר בעבר.אך לא עוזר לי להתגבר על החרדות האלה.זה נורא מטריד אותי...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות קשות מרעשים..

הוספת תגובה

• חרדות קשות מרעשים.. - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    27/11/2011

מרב שלום,

ראשית, אני מאוד ממליצה שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך. יתכן יוש צורך לבדוק את הטיפול התרופתי. שנית, הדרך היעילה ביותר להתמודד עם החרדות ועם הקולות שכל כך מפרעים לך ופוגעים באיכות חייך היא לשלב טיפול תרופתי ופסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT עם ביופידבק. במהלך CBT תכלי ללמוד כלים של שליטה, כלים של תגובה יעילה לרעשית, לקולות ועוד.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו