חרדה בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בעייתית
    שרון
    04/12/2011

שלום לכל העוזרים!!
    אז ככה יש לי בעיה כזאת ששבוע וחצי לפני שאני מקבלת מחזור אני מקבלת התקפי חרדה ודיכאון,פעם זה יכול ליהיות התקף חזק ופעם חלש ופעמים רבות החרדה משתקת אותי שאיני מסוגלת לבצע פעולות,אני לוקחת דברים צמחיים מרגיעים והם לא הכי עוזרים,לא ציינתי שהשתמשתי שנה שלמה בויאפקס 150 מ"ג ולפני חודש הרגשתי השתפרה מאד וכחצי שנה שלא היו לי התקפים חזקים ולכן הומלץ לי לרדת במינון כ3 חודשים ל-75 מ"ג ואז להפסיק לגמרי.
    אני לא יודעת מה לעשות בשבוע וחצי האלו זה סבל בלתי נסבל ונשלט ולא בא לי להתחיל לקחת כדורים מכניים,מה אפשר לעשות אנא עיזרו לי.אולי יש תרגילים עצמיים שאוכל לעשות באופן עצמי????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בעייתית

הוספת תגובה

• חרדה בעייתית - תגובה

שרון לויט
    04/12/2011

שלום לך,
    כפי שאת מתארת את הבעיה, נראה שמצב הרוח שלך מאוד תלוי בשינויים הורמונליים. לפיכך, הפתרון נמצא במקום בו הבעיה נמצאת- בהורמונים. אני מציעה לפנות לגיניקולוג בעניין. מכל מקום, ידוע לי כי נטילת גלולות למניעת היריון ממתנת את התסמונת הקדם וסתית (מצבי הרוח המאפיינים את הימים שלפני המחזור), ואם לא תרצי לקחת גלולות, אולי הגיניקולוג יציע טיפול אחר. אפשר גם להיעזר בטיפול הומיאופתי על מנת להתאים תזונה שתפחית את התופעות האלה, דבר שמסייע לחלק מהנשים. פעילות גופנית גם היא מאוד מומלצת. בנוסף, אפשר ומומלץ להיעזר בטיפול התנהגותי קוגניטיבי (CBT), במקרה שהטיפול ההורמונלי לא יפתור את הבעיה לגמרי. כך, תוכלי להשיג יותר שליטה על הבעיה שלך ברגע שהיא מתרחשת, ועל ידי תרגול קוגניטיבי, אולי אפילו להפחית במידה רבה את הישנותה.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו