מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויאפקס XR וציפרלקסנטלי12/12/2011
שלום , סובלת מדיכאון מגיל צעיר עקב הפרעות אכילה שסבלתי מהם בעבר , טופלתי בשנה האחרונה בויאפקס XR75 וכעת הולכת להתחיל ציפרלקס 10 מ"ג
רציתי לדעת
1. האם להפרעות טורדניות מהסוג הנ"ל - יש עדיפות לאחד מהכדורים הנל כדי לטפל בבעיה?
2. רציתי לדעת האם אחד מהכדורים הנל יכול לגרום להשמנה או שזה מאוד אינדבדואלי?
3. אחת הסיבות שאני מחליפה כדור היא כי הויאפקס מאוד מרדים אותי , האם עליי לצפות לתחושת עייפות גם מהציפרלקס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאפקס XR וציפרלקס - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל13/12/2011נטלי שלום,
אני לא רופאה, לכן אנסה לענות על סמך הידע האישי וניסיון קליני עם אנשים שנוטלים תרופות אלו. ראשית, לא ברור לי על איזו הפרעה טורדנית את מתכוונת ומאיזו הפרעת אכילה סבלת בעבר. שנית, בדרך כלל ציפרלקס דווקא מדכא תאבון. לגבי שאלתך האחרונה, בתחילת הנטילה ציפרלקס יכול לגרום לעייפות והיא חולפת לאחר מספר שבועות, כאשר הגוף מסתגל לכדור.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
נטלי13/12/2011לא בקטע רע
אבל השאלה מן הסתם הייתה מיועדת לפסיכיאטרית שבחבורה
אולי הייתי צריכה לציין זאת
יתוקן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)