מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון ואינסומניהמיכל23/12/2011
יש לי כבר 5 שנים דיכאון שמלווה באינסומניה. הדיכאון טופל בתרופות רבות אך ללא תוצאות. אני בת 55. החיים שלי מלווים בדאגות רבות. מרגישה שהמוח שלי לא מתפקד . אני לא מרוכזת , שוכחת , הקשרים החברתיים והמשפחתיים שלי נישרפו. הפכתי לשבר כלי .הייתי אישה פעילה ועצמאית. כעת אני תלותית בכל התחומים . אני מיואשת . רופאים התיאשו מטיפול בי . למי אפשר לפנות ולקבל עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון ואינסומניה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל24/12/2011שרית שלום,
צר לי לשמוע שמצבך לא משתפר. הכי חשוב שלא תתיאשי ותמשיכי לחפש פתרונות יעילים. יתכון ושווה לבדוק אפשרות של לשלב טיפול תרופתי עם טיפולים לא תרופתיים כגון, פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT וטיפול בגרייה מגנטית למוח TMS.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה
תמר27/12/2012אני לוכחת כדורי שינה 20 .הגוף היתרגל להם .עשיתי גם טיפולים קוגנטיבי ..לא עוזר. הלכתי אפילו לרופה מומחה להפנוזה 4פעמים הוא לא היצליח להפנת אותי. אני ישנה עם כדורים בינ 2-4 שעות......נופלת מהרגלים. מה עוד יכולה עוד לעשות??? תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה
תמר27/12/2012אני לוכחת כדורי שינה 20 .הגוף היתרגל להם .עשיתי גם טיפולים קוגנטיבי ..לא עוזר. הלכתי אפילו לרופה מומחה להפנוזה 4פעמים הוא לא היצליח להפנת אותי. אני ישנה עם כדורים בינ 2-4 שעות......נופלת מהרגלים. מה עוד יכולה עוד לעשות??? תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינסומניה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל29/12/2012היי תמר, נסי טיפול בטכנולוגיה של נוירופידבק להפרעות שינה. ישנם עדויות מחקריות המעידות על יעילות הטיפול בנוירופידבק להפרעות שינה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)