דיכאון ואינסומניה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ואינסומניה
    מיכל
    23/12/2011

יש לי כבר 5 שנים דיכאון שמלווה באינסומניה. הדיכאון טופל בתרופות רבות אך ללא תוצאות. אני בת 55. החיים שלי מלווים בדאגות רבות. מרגישה שהמוח שלי לא מתפקד . אני לא מרוכזת , שוכחת , הקשרים החברתיים והמשפחתיים שלי נישרפו. הפכתי לשבר כלי .הייתי אישה פעילה ועצמאית. כעת אני תלותית בכל התחומים . אני מיואשת . רופאים התיאשו מטיפול בי . למי אפשר לפנות ולקבל עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון ואינסומניה

הוספת תגובה

• דיכאון ואינסומניה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    24/12/2011

שרית שלום,

צר לי לשמוע שמצבך לא משתפר. הכי חשוב שלא תתיאשי ותמשיכי לחפש פתרונות יעילים. יתכון ושווה לבדוק אפשרות של לשלב טיפול תרופתי עם טיפולים לא תרופתיים כגון, פסיכותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית CBT וטיפול בגרייה מגנטית למוח TMS.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסומניה

תמר
    27/12/2012

אני לוכחת כדורי שינה 20 .הגוף היתרגל להם .עשיתי גם טיפולים קוגנטיבי ..לא עוזר. הלכתי אפילו לרופה מומחה להפנוזה 4פעמים הוא לא היצליח להפנת אותי. אני ישנה עם כדורים בינ 2-4 שעות......נופלת מהרגלים. מה עוד יכולה עוד לעשות??? תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסומניה

תמר
    27/12/2012

אני לוכחת כדורי שינה 20 .הגוף היתרגל להם .עשיתי גם טיפולים קוגנטיבי ..לא עוזר. הלכתי אפילו לרופה מומחה להפנוזה 4פעמים הוא לא היצליח להפנת אותי. אני ישנה עם כדורים בינ 2-4 שעות......נופלת מהרגלים. מה עוד יכולה עוד לעשות??? תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינסומניה - תגובה

ד''ר אירנה נתנאל
    29/12/2012

היי תמר, נסי טיפול בטכנולוגיה של נוירופידבק להפרעות שינה. ישנם עדויות מחקריות המעידות על יעילות הטיפול בנוירופידבק להפרעות שינה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו